KVK INNOVATIE TOP 100

Utrecht, 9 juli 2020 | 4 minuten 

Coffee IT doet mee aan de KVK Innovatie Top 100 met onze zakelijke VoIP applicaties. De KVK Innovatie Top 100 is een platform waarop creatieve ondernemers uit het MKB een innovatief product of dienst in de spotlights zetten. Alle innovatieve ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf kunnen een concept aanmelden wat succesvol op de markt is uitgebracht. Bij ons is dit het door ons ontwikkelde VoIP Open Source framework.

Open Source framework VoIP

Het door ons ontwikkelde Open Source VoIP framework is aangemeld als KVK Innovatie top 100. Met dit framework zorgen we dat bedrijven en initiatieven wereldwijd verder kunnen bouwen op onze VoIP technologie. Hierdoor kunnen deze initiatieven meer focus leggen op het creëren van de beste gebruikerservaring. Door onze code beschikbaar te stellen, kunnen VoIP specialisten leren van de code en hem verder ontwikkelen.

Eerder hebben we gemeld dat Coffee IT lid is van de Open VoIP Alliance; een community die zich inzet voor kennisdeling omtrent VoIP technologie. Samen zetten we ons in voor innovaties omtrent VoIP technieken en creëren we een omgeving waarin kennis gedeeld wordt en specialisten met elkaar kunnen sparren. Het uiteindelijke doel is de samenwerking omtrent VoIP te stimuleren en de technische vooruitgang te faciliteren. VoIP maakt een beter bereikbaarheidsmodel mogelijk waarin bedrijven altijd en overal bereikbaar zijn via een VoIP provider. Het vervangt het traditionele bereikbaarheidsmodel. Communicatiemogelijkheden via het internet geven organisaties een grote voorsprong in de digital-first omgeving en laat bedrijven altijd en overal bereikbaar zijn.

Hier vind je de Facebook post van KVK Top 100 over onze inschrijving.

Hier vind je onze inschrijving op de website van het KVK Top 100.

ONZE LAATSTEVOIP APP

Benieuwd naar een VoIP app die wij bij Coffee IT hebben ontwikkeld? Bekijk dan de portfolio pagina van de ClearVox Nexxt app. Deze zakelijke telefonie app was tevens onze eerste VoIP app. De app staat momenteel nog bij ons in beheer en wordt structureel doorontwikkeld.

ALTIJD OP DE HOOGTE VAN HET ACTUELE NIEUWS?VOLG ONZE SOCIAL MEDIA ACCOUNTS.