Direct op de koffie?

Heeft u altijd al een eigen game willen laten maken en bent u op zoek naar een geschikte ontwikkelaar? Bij game ontwikkelaar Coffee IT kunt u een game laten maken voor smartphones en tablets. Vanuit ons kantoor in Utrecht werkt ons team aan app specialisten aan de meest uiteenlopende apps en games. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. En wie laat u binnenkort uw game app maken door Coffee IT.

Wilt u een game laten maken?


Coffee IT ontwikkelt games voor alle mobiele platformen. Denk hierbij aan apps voor iOS, Android en Windows Phone volgens de laatste richtlijnen van Apple, Google en Microsoft. Maar ook voor web apps kunt bij bij Coffee IT terecht.

Niet iedere klant heeft een technische achtergrond en daar zijn wij ons bij Coffee IT van bewust. Daarom adviseren wij u waar mogelijk in uw game project. Wij zijn op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen en maken games zoals wij die het liefst zien: een vooruitstrevend ontwerp, een goed concept en een gebruiksvriendelijke interface. Als u het game laten maken aan Coffee IT overlaat dan zorgen wij voor een goede samenwerking tussen u, de designers en de ontwikkelaars.

Game laten maken

E-Mail

Heb je vragen of twijfel je nog? Stuur ons een e-mail.

contact@coffeeit.nl

Telefoon

Bellen kan nooit kwaad. Wij beantwoorden jouw vragen graag.

+31 30 7371093

Op de koffie

Van Deventerlaan 31, 3528AG Utrecht, of liever bij jou op de koffie?

Routebeschrijving

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

Succesvolle game laten maken

Een succesvolle game laten maken


Veel opdrachtgevers hebben een beperkte hoeveelheid technische kennis, kennis die van belang is bij het maken van omtrent een game app. Een app ontwikkelaar van kwaliteit, zoals Coffee IT, begeleid u door het gehele app ontwikkeltraject. Bij ons kunt u onafhankelijk advies verwachten met betrekking tot het maken van belangrijke keuzes in het traject. Coffee IT heeft aantoonbare ervaring in het maken van serious game apps.

Game ontwerp & UX design

Tijdens het ontwikkelen van een app houdt app specialist Coffee IT vanaf dag één rekening met de wens van de gebruiker. Er wordt onderzoek gedaan voor het ontwerp en de UX-ervaring.

Game development

Als een app-ontwikkelproces solide in elkaar zit zullen bugs vroegtijdig worden opgemerkt en opgelost. App specialist Coffee IT heeft een verfijnd Agile-ontwikkelproces, waarmee apps ontwikkeld worden voor de toekomst.

App marketing

Een succesvolle app heeft een sterk acquisitieplan en go-to-market strategie. Coffee IT heeft uitgebreide ervaring in het opstellen en uitvoeren van een online marketingplan.

Fabian - Recruitment

Neem contact met ons op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT