Direct op de koffie?

Heeft u altijd al een eigen game willen laten maken en bent u op zoek naar een geschikte ontwikkelaar? Bij game ontwikkelaar Coffee IT kunt u een game laten maken voor smartphones en tablets. Vanuit ons kantoor in Utrecht werkt ons team aan app specialisten aan de meest uiteenlopende apps en games. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. En wie laat u binnenkort uw game app maken door Coffee IT.

Wilt u een game laten maken?


Coffee IT ontwikkelt games voor iOS, Android, Windows Phone en web volgens de laatste richtlijnen van Apple, Google en Microsoft. Niet iedere klant heeft een technische achtergrond en daar zijn wij ons bij Coffee IT van bewust. Daarom treedt Coffee IT op als adviseur en expert in uw game project. Wij zijn op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen en maken games zoals wij die het liefst zien: Een fraai ontwerp, een goed concept en een gebruiksvriendelijke interface. Als u het game laten maken aan Coffee IT overlaat dan zorgen wij voor een goede samenwerking tussen u, de ontwikkelaars en de ontwerpers. Wij werken uw game-concept uit met de methode die u prefereert.

Game laten maken

E-Mail


Heeft u nog vragen of twijfelt u nog? Stuur ons een e-mail.


contact@coffeeit.nl

Telefoon


Bellen kan nooit kwaad. Wij beantwoorden uw vragen graag.


+31 30 7371093

Op de koffie


Visschersplein 160 3511 LX, Utrecht, of liever bij u op de koffie?


Routebeschrijving

Succesvolle game laten maken

Een succesvolle game laten maken


Veel opdrachtgevers hebben een beperkte hoeveelheid technische kennis, kennis die van belang is bij het maken van besluiten bij het game laten maken. Een game ontwikkelaar helpt u met het maken van besluiten door op te treden als expert en adviseur. Wij nemen samen verantwoordelijkheid om te komen tot een succesvol resultaat.

Game ontwerp & UX design


Tijdens het ontwikkelen van een app houdt app specialist Coffee IT vanaf dag één rekening met de wens van de gebruiker. Er wordt onderzoek gedaan voor het ontwerp en de UX-ervaring.


Game development


Als een app-ontwikkelproces solide in elkaar zit zullen bugs vroegtijdig worden opgemerkt en opgelost. App specialist Coffee IT heeft een verfijnd Agile-ontwikkelproces, waarmee apps ontwikkeld worden voor de toekomst.


App marketing

Een succesvolle app heeft een sterk acquisitieplan en go-to-market strategie. Coffee IT heeft uitgebreide ervaring in het opstellen en uitvoeren van een online marketingplan.

Vragen


Heeft u vragen of twijfelt u nog? Wij staan u graag te woord. Of heeft u een project of idee en wilt u hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.

Neem contact op