Direct op de koffie?

Ben jij op zoek naar een app bouwer in Utrecht? Coffee IT is dé partij om jouw creatieve ideeën om te zetten in een innovatieve uitwerking. Wij denken met je mee en richten ons op de kern van het probleem. Verwacht van ons een langdurige relatie met een fantastisch resultaat. Net zo enthousiast over innovatie als wij zijn? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek onder het genot van een kopje koffie.

Coffee IT; App bouwer in Utrecht


Vanuit ons kantoor in hartje Utrecht wij jouw iOS app, Android app of web app. De eindgebruiker staat bij ons centraal en deze bedienen we het liefst met de laatste technologieën. Onze focus ligt op een fraai ontwerp en het nauw samenwerken van de programmeurs, de designers en de opdrachtgever. Binnen het project treden wij op als expert en nemen we het initiatief om mee te denken in het definiëren van een Proof of Concept en het op een kostenefficiënte manier plannen van het project.

Bedrijfsdoelen worden vaak niet behaald zonder promotie. Als full-service app ontwikkelaar bieden we maatwerk promotie op doelen en tijdsbudget gesteld. Wij hebben als app bouwer in Utrecht veel ervaring met uitdagende innovatieve projecten als gebouwautomatisering op grote schaal of geavanceerde bluetooth communicatie op maat.

App bouwer Utrecht

E-Mail


Heb je vragen of twijfel je nog? Stuur ons een e-mail.


[email protected]

Telefoon


Bellen kan nooit kwaad. Wij beantwoorden jouw vragen graag.


+31 30 7371093

Op de koffie


Visschersplein 160 3511 LX, Utrecht, of liever bij jou op de koffie?


Routebeschrijving

App ontwikkelproces

Ons werkproces

Om je een goed advies te geven is het belangrijk dat we eerst goed naar je luisteren. Daarom is brengen we aan het begin functionaliteiten, deadlines maar ook niet-functionele eigenschappen als schaalbaarheid in kaart. Vervolgens besluiten we in overleg wat er binnen de scope van de eerste offerte valt en wat niet. Wanneer we een startschot hebben beginnen we met ons Agile proces en onze tweewekelijkse opleveringen. Iedere twee weken ontvang jij dus als klant een tussentijdse versie, zodat we tussendoor altijd nog kunnen bijsturen. Meer weten over ons proces?

Ons ontwikkelproces

Wat kost het laten maken van een app?


Dagelijks ontvangen wij de vraag: “Wat kost mijn app?”. Een vraag waar geen eenduidig antwoord op te vinden is. Dit komt omdat de kosten van een app te maken hebben met de  kwaliteit, de techniek, de functionaliteit, de doorlooptijd en de gewenste ondersteuning. Om een goed antwoord te geven op deze vraag zullen wij al deze eigenschappen moeten weten.

Een aantal van deze eigenschappen zijn voor jou wellicht onbekend, zoals de keuze voor de juiste techniek van jouw app. Als expert en app bouwer in Utrecht kunnen we je onafhankelijk adviseren, omdat wij zowel native apps, hybride apps als web apps ontwikkelen.

Onze offerte en eerste kopje koffie is vrijblijvend, neem daarom vrijblijvend contact op.

Neem contact op
Wat kost het laten maken van een app?

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger