The revolution of technical empowered solutions.   And it starts in Utrecht.

Coffee IT logo

“Coffee IT has done an amazing job developing our new iOS app from scratch. Thorough and clear project management, good planning, good communication and great assertive responses throughout the project. We’ve found a trustworthy partner for all our future iOS (and Android) projects. Keep up the good work!”
Tom van Oorschot, CTO FREEONTOUR
bekijk alle reviews

Coffee IT: App bouwer in Utrecht

Vanuit ons kantoor in Utrecht wij jouw iOS app, Android app of web app. De eindgebruiker staat bij onze app creaties centraal. Wij gebruiken altijd de laatste technologieën bij de productie. Onze focus ligt hierbij op een prachtig ontwerp en een nauwe samenwerken tussen de programmeurs, de designers en de opdrachtgever. Binnen het project treden wij op als expert en nemen we het initiatief om mee te denken in het definiëren van een Proof of Concept en het op een kostenefficiënte manier plannen van het project.

Bedrijfsdoelen worden vaak niet behaald zonder app promotie. Als full-service app ontwikkelaar bieden we maatwerk promotie op doelen en tijdsbudget gesteld. Wij hebben als app bouwer in Utrecht veel ervaring met uitdagende innovatieve projecten als gebouwautomatisering op grote schaal of geavanceerde bluetooth communicatie op maat. Elk app productie is uniek, en dat maakt ons werk nu juist zo uitdagend.

BEKIJK PORTFOLIO
App bouwer Utrecht

Prachtig ontwerp


Een prachtig design draagt niet alleen bij aan een optimale gebruikerservaring, maar zorgt er ook voor dat de gebruiker eerder overgaat tot de gewenste handelingen en de app vaker gebruikt.

Kwaliteit op nr. 1


Over de kwaliteit van de code valt niet te twisten. Alleen uitmuntende kwaliteit zorgt voor minder bugs, minder app onderhoud, meer tevreden gebruikers en een langere levensduur van de app.

Ontwikkel partner


Als fullservice app ontwikkelaar denken wij mee van startfase tot na lancering. Door als transparante partner op te treden wordt een gezamenlijk succes behaald en weet je altijd wat je kunt verwachten.

App ontwikkelproces

Ons werkproces

Om een gedegen advies te kunnen geven is het belangrijk dat we eerst goed naar je luisteren. Daarom is brengen we eerst vrijblijvend alle functionaliteiten, deadlines maar ook de niet-functionele eigenschappen als schaalbaarheid in kaart. Vervolgens besluiten we in overleg wat er binnen de scope van de eerste offerte valt en wat niet. Wanneer we een startschot hebben beginnen we met ons Agile proces en onze tweewekelijkse opleveringen. Iedere twee weken ontvang jij als opdrachtgever een tussentijdse versie, zodat we tussendoor altijd nog kunnen bijsturen en flexibel zijn waar nodig. Meer weten over ons proces? Klik dan op de onderstaande button.

Ons ontwikkelproces

Wat kost het laten bouwen van een app?

Dagelijks ontvangen wij als app bouwer in Utrecht de vraag: “Wat kost mijn app?”. Een vraag waar geen eenduidig antwoord op gegeven kan worden. Dit komt omdat de kosten van een app te maken hebben met de kwaliteit, techniek, functionaliteiten, doorlooptijd en gewenste ondersteuning. Om een goed antwoord te geven op deze vraag zullen wij al deze eigenschappen moeten weten.

Neem vrijblijvend contact op om erachter te komen wat jouw app (globaal) gaat kosten. Aan de hand van de gewenste functies en systemen van de app kunnen wij een itemized begroting opstellen.

Neem contact op
App bouwer in Utrechr

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT