Op zoek naar een Android designer?


Ben je op zoek naar een ervaren Android designer? Met meer dan 150 apps zijn wij een Android app developer met een passie voor design. Het designproces staat bij ons altijd in het teken van de eindgebruiker. Ben je benieuwd naar het design proces van jouw Android app? Of wil je meer informatie hoe de kosten voor het ontwikkelen van jouw app-concept zijn opgebouwd? Vraag vrijblijvend een kennismaking aan.

android designer coffee it

iOS apps

Voor iPhone & iPad

Lees meer 

Android apps

Voor smartphones & tablets

Lees meer 

Web apps

Voor (mobiele) browsers

Lees meer 

Resultaatgericht design


Tijdens het ontwikkelingsproces speelt design een grote rol. Daarom word jij vanaf dag één betrokken bij het design. Het designproces begint met het opstellen de wireframes. Je kunt de wireframes zien als een leeg canvas. Hiermee kun je precies zien hoe jouw app wordt ingedeeld. Ben je tevreden over de wireframes? Dan gaan onze designers het invullen met aangeleverde inspiratie stukken en jouw huisstijl. De wireframes worden vervolgens omgezet naar een klikbaar prototype. Dit prototype gaat vervolgens door naar onze developers.

Android app developer Coffee IT

App ontwerp & UX design

Een succesvolle app heeft een gebruiksvriendelijk ontwerp. Onze app designers zorgen voor een app ontwerp dat aansluit bij jouw huisstijl.

Responsive

Het is belangrijk dat de app werkt op alle platformen. Verwacht daarom bij ons daarom kwalitatieve apps voor smartphones, tablets en smartwatches.

App marketing

Hulp nodig bij het promoten van jouw app? Ons team van marketeers helpt je graag. Wij stellen een sterk marketingplan op en voeren dit uit.

VoiP android design

UI designer


Onze UI (user interface) designers zorgen er voor dat jouw Android app een prachtige front-end heeft. Zij zijn verantwoordelijk over hoe de app er uit gaan zien. Onze UI designers gebruiken de laatste tools om de mooiste apps te ontwerpen. Denk bijvoorbeeld Sketch, InDesign, InVision en Adobe XD. Een UI designer werkt samen met een UX (user experience) designer. Zo zorgt de UI designer er voor dat alles wat de UX designer heeft ontwikkeld er goed uitziet en binnen de huisstijl van de app past.

UI designer


Uiteindelijk draait de app natuurlijk om de gebruiker. Daarom is het belangrijk om te kijken naar hoe de gebruiker een app ervaart. Onze UX designers zijn specialist op het gebied van het optimaliseren van de gebruikerservaring. Door in een vroegstadium te beginnen met A/B testen kunnen patronen van gebruikers worden geanalyseerd. Deze feedback kan vervolgens verwerkt worden zodat de app inspeelt op de wensen van de gebruiker.

native android design coffee it

Waarom Coffee IT als designer?


  • Design afgesteld op jouw concept
  • Klikbaar design
  • Meer dan 150 apps in ons portfolio
  • Iedere app is future proof
  • Geen addertjes onder het gras, de app blijft van jou
  • Denken mee met jouw design
LEES MEER OVER ONS

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

Contact Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek