Direct op de koffie?

Bent u op zoek naar een Android designer voor de realisatie van een app ontwerp? Wij zijn gespecialiseerd in het design en ontwikkeling van Android apps. Wij zijn op de hoogte van de laatste design trends omtrent het Google material design voor Android. Op basis van de door u beoogde doelgroep maken wij een passend design. Daarnaast kunnen wij, indien gewenst tevens uw Android app ontwikkelen.

Android designer Coffee IT


Coffee IT is de aangewezen partij als het gaat om het design van een Android app. Wij ontwikkelen en ontwerpen platform specifieke apps voor iOS, Android en Windows. Coffee IT kan zowel native apps, hybride apps, als web applicaties realiseren. Wij leveren onze ontwerpen zo aan zodat ontwikkelaars er direct mee aan de slag kunnen. Niet iedere klant heeft een technische achtergrond en daar zijn wij ons bij Coffee IT van bewust. Daarom treedt Coffee IT op als partner en adviseur bij het maken van beslissingen over uw Android design. Op basis van een goed doordacht concept maken we een fraai design en een gebruiksvriendelijke user interface. Een Android designer van kwaliteit zorgt voor een goede samenwerking tussen u en de ontwikkelaars. Wij werken uw ontwerp uit met de methode die u prefereert.

Wij zijn op de hoogte van de laatste designtrends. Hierdoor kunnen wij een innovatief design voor uw Android app realiseren. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan even contact met ons op.

Android designer

Klantgericht

Niet iedere klant heeft een technische achtergrond, daarom treden wij op als expert en adviseur in uw app design traject. Duidelijke afspraken zorgen voor een succesvolle samenwerking tussen u en Android designer Coffee IT

Gebruikersgericht

Eindgebruikers staan centraal in ons ontwikkelproces. Wij zorgen voor een enthousiasmerend ontwerp en een goed doordachte applicatie flow, helemaal afgestemd op behoeftes van Android gebruikers voor de perfecte ervaring.

Karakter

Ruimte voor ondernemerschap, dit zorgt ervoor dat wij op de hoogte blijven van de laatste technologieën. Als Android designer is dit noodzakelijk om ervoor te zorgen dat uw app ontworpen wordt volgens de laatste trends.

Recente Android projecten


Nog niet overtuigd? Bekijk ons recente werk.

Werkwijze Android designer

Werkwijze Android designer


Allereerst zullen we samen met u de technische vereisten inventariseren en een concurrentie onderzoek uitvoeren. Daarna zal een algehele stijl en wireframes worden ontwikkeld. Deze worden als eerst opgeleverd om vroegtijdig te kunnen anticiperen. Daarna worden er een aantal schetsen en voorstellen opgeleverd. Hierna wordt het definitieve Android design opgeleverd.

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger