COFFEE IT LID VANOPEN VOIP ALLIANCE

Utrecht, 8 juni 2020 | 5 minuten 

Coffee IT is trots nieuw lid van de Open VoIP Alliance; een initiatief wat zich in zet voor kennisdeling omtrent VoIP technieken. Wij zijn erg enthousiast over het nieuwe verbond. We verwachten binnenkort dan ook gave nieuwe initiatieven rondom VoIP te kunnen delen.

De leden van de Open VoIP Alliance creëren een hub waar innovaties op het gebied van VoIP centraal staan. Denk hierbij aan het bieden van inhoudelijke discussies, technische bijdragen op Github of het meewerken aan VoIP projecten in kleinere communities of bedrijven.

Als marktleider in VoIP app ontwikkeling hebben we ruime ervaring met de nieuwste VoIP technieken. VoIP Staat voor Voice over Internet Protocool en houdt in dat we het internet of een IP-netwerk gebruiken in plaats van traditionele (analoge of digitale ISDN) lijn. Vooral voor zakelijke toepassingen kan het samenvoegen van spraak en data veel voordelen bieden. Een VoIP telefooncentrale is flexibel (vooral met het huidige thuiswerken interessant) en veroudert niet. Nog niet overtuig van VoIP? Bekijk dat dit lijstje waarin wij de voordelen van VoIP telefonie op een rijtje hebben gezet.

Het belangrijkste doel van de VoIP Open Alliance is de open source VoIP community te helpen en kennis te delen. Op deze manier kunnen we de met name kleinere organisaties helpen doordat ze niet allemaal opnieuw het wiel hoeven uit te vinden. Daarnaast faciliteren we een omgeving waarin samengewerkt kan worden aan het innoveren van VoIP technologieën.

Wil je meer weten over de Open VoIP Alliance? Bekijk dan hier hun website.
Wil je meer informatie over VoIP apps en het ontwikkelen ervan? Neem dan contact op met onze ontwikkelaars.

CLEARVOX NEXXT

Benieuwd naar een VoIP app? Bekijk dan de app ‘Clearvox Nexxt‘. Een native app voor iOS & Android waarmee zakelijke gebruikers kunnen bellen, videobellen, chatten en gesprekken kunnen opnemen via het internet.

ALTIJD OP DE HOOGTE VAN HET ACTUELE NIEUWS?VOLG ONZE SOCIAL MEDIA ACCOUNTS.