Overweeg je om een AI (Artificiële Intelligentie) app te laten ontwikkelen? Als ervaren app ontwikkelaar kunnen wij je begeleiden in je keuze. Afhankelijk van je doelgroep en doelstellingen, kan een AI app de oplossing bieden. Tegenwoordig vliegen de termen AI, deeplearning of machine learning je om de oren. En met een goede reden, het Internet of Things tijdperk is aangebroken. Dit maakt het mogelijk om futuristische technische toepassingen, zoals een AI app, in te zetten voor jouw merk. Waar het kort geleden nog klonk als toekomstmuziek, biedt een AI app nu een unieke manier om je te onderscheiden als merk. Maak jouw merk klaar voor de toekomst. Wat is een AI app precies, en belangrijker: waarom zou je een AI app ontwikkelen voor jouw merk? Wij leggen het uit.

Liever gelijk contact?
AI app ontwikkelen

De voordelen van een AI app ontwikkelen

Chatbots die je customer service afdeling zowel efficiënter als gebruiksvriendelijker maken. Of een streamingdienst zoals Netflix, die perfect afgestemde aanbevelingen geeft middels digitale assistenten. Computers worden steeds slimmer en geavanceerder. Ze zijn tegenwoordig in staat om zelf beslissingen te nemen, dit wordt ook wel ‘machine learning’ genoemd. Door een bepaald systeem of software veel voorbeelden te laten zien en bepaalde algoritmes toe te passen, leer je het om uiteindelijk zelf handelingen te laten uitvoeren en keuzes te maken. Dit klinkt futuristisch, maar AI toepassingen zijn dichterbij dan je denkt. Neem Siri van de iPhone, of een zelfrijdende auto. Allebei maken ze gebruik machine learning en Artificial Intelligence.

Hoe kun je AI inzetten voor jouw organisatie?

AI is een wetenschappelijk vakgebied waarin het draait om de menselijke manier van handelen en denken na te laten bootsen door computerprogramma’s. Er zijn tal van toepassingen waarop dit voordelig kan zijn voor jouw organisatie. Denk bijvoorbeeld aan:

  1. Uniek concurrentievoordeel. Artificial Intelligence haalt het maximale uit jouw data. Data en informatie zijn belangrijke speerpunten wanneer je organisatie zich in een competitieve sector begeeft. Beschik jij over de meest accurate data? Dan is dit een uniek concurrentievoordeel.
  2. Optimalisatie van processen. AI maakt het mogelijk om processen te automatiseren en nieuwe oplossingen/manieren te ontdekken. Frequente, grootschalige geautomatiseerde taken worden moeiteloos uitgevoerd.
  3. Besparing van middelen. Deze optimalisatie kan er weer voor zorgen dat er wordt bespaard op mankracht, tijd en middelen. Oftewel: kosten besparing.
  4. Extra intelligentie en gebruikersgemak. Denk bij het eerder genoemde voorbeeld van Siri aan het vergroten van het gebruikersgemak in het zoekproces. Een ander voorbeeld zijn ChatBots die het leven voor zowel het personeel als de klant gemakkelijker maken.

Overweeg je om een AI app te laten ontwikkelen? Neem vrijblijvend contact op. Samen brengen we de mogelijkheden in kaart en helpen we je met de keuze van de technologie. Mogelijk zijn er andere technische vraagstukken die je hebt. Ook kijken we samen naar een roadmap om ervoor te zorgen dat je snel inzicht hebt in resultaten.

UI & UX ontwerp


Een goed doordacht UX (user experience) & UI (user interface) design zorgt voor een optimale gebruikerservaring van jouw AI app. Dit zorgt ervoor dat de app sneller en vaker wordt gebruikt en er meer in-app handelingen plaatsvinden.

Automatisering & efficiëntie


Een geavanceerde AI app biedt veel kansen. Vooral op het gebied van automatisering en efficiëntie is veel rendement te behalen. Wij ontwikkelen slimme, zelflerende AI applicaties die jouw data optimaal benutten.

Schaalbaarheid


Een AI app kan op tal van toepassingen een oplossing bieden. Denk bijvoorbeeld aan het verbeteren van je klantenservice, waardevolle inzichten verkrijgen uit je data, het bestelproces van je webshop verbeteren en persoonlijker maken of bedrijfsprocessen efficiënter inrichten.

Coffee IT als AI ontwikkelaar

Wij stellen ze graag aan je voor: het Coffee IT developers team. Dit multidisciplinaire team heeft alle kennis en ervaring in huis om van jouw concept een succesvolle app te ontwikkelen. Iedereen in het team is innovatie gedreven, heeft een passie voor hoogwaardige technische oplossingen en heeft een eigen specialisme. Onze developers kunnen een Artificial Intelligence app ontwikkelen voor elk framework. Zo ontwikkelen wij onder andere native, hybride, web, blockchain, domotica of PWA. Ben je nog niet zeker over welk type app past bij jouw doelgroep en doelstellingen? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij treden gedurende het gehele ontwikkelproces op als transparante ontwikkel partner, van conceptfase tot release of erna. Wil je een AI app ontwikkelen dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een ervaren en betrokken app ontwikkelaar. Wij hanteren duidelijke communicatie, een transparante werkcultuur en een Agile werkwijze. Zo ben je als opdrachtgever altijd nauw betrokken en kunnen we snel schakelen indien nodig. Bekijk ons portfolio pagina voor een compleet overzicht van ons werk. 

Bekijk ons portfolio

Coffee IT ontwikkelt apps voor:

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger