De kracht van machine learning en AI (Artificial Intelligence)


Wil je een AI app ontwikkelen en zoek je een ontwikkelaar die een succesvolle AI (Artificiële Intelligentie) app kan ontwikkelen? Machine learning en AI implementaties zijn uitstekende middelen voor het realiseren van meer efficiëntie. Bedien de app gebruiker op een gepersonaliseerde manier en realiseer meer rendement. Het Internet of Things tijdperk is aangebroken en wij treden graag op als jouw technisch partner om jouw app klaar te maken voor de toekomst.

Heb je al een app maar wil je meer succes halen uit de app? Wij kunnen machine learning of AI te implementeren in reeds bestaande apps, zij het met wat technische voorwaarden. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

direct contact
AI app ontwikkelen voorbeeld

De voordelen van een AI app ontwikkelen


Chatbots die een customer service afdeling zowel efficiënter als gebruiksvriendelijker maken. Een streamingdienst zoals Netflix, die perfect afgestemde aanbevelingen geeft middels digitale assistenten. Computers worden steeds slimmer en geavanceerder. Door machine learning zijn apps tegenwoordig in staat om zelf beslissingen te nemen. Door een bepaald systeem of software veel voorbeelden te laten zien en bepaalde algoritmes toe te passen, leer je het om uiteindelijk zelf handelingen te laten uitvoeren en keuzes te maken. Dit klinkt futuristisch, maar AI app toepassingen zijn dichterbij dan je denkt. Neem Siri van de iPhone, of een Tesla. Allebei maken ze gebruik machine learning en Artificial Intelligence.

Hoe kun je AI inzetten voor jouw app?

AI is een wetenschappelijk vakgebied waarin het draait om de menselijke manier van handelen en denken na te laten bootsen door computerprogramma’s. Er zijn tal van toepassingen waarop dit voordelig kan zijn voor jouw organisatie. Denk bijvoorbeeld aan:

  1. Uniek concurrentievoordeel. Artificial Intelligence haalt het maximale uit jouw data. Data en informatie zijn belangrijke speerpunten wanneer je organisatie zich in een competitieve sector begeeft. Beschik jij over de meest accurate data? Dan is dit een uniek concurrentievoordeel.
  2. Optimalisatie van processen. AI maakt het mogelijk om processen te automatiseren en nieuwe oplossingen/manieren te ontdekken. Frequente, grootschalige geautomatiseerde taken worden moeiteloos uitgevoerd.
  3. Besparing van middelen. Deze optimalisatie kan er weer voor zorgen dat er wordt bespaard op mankracht, tijd en middelen. Oftewel: kosten besparing.
  4. Extra intelligentie en gebruikersgemak. Denk bij het eerder genoemde voorbeeld van Siri aan het vergroten van het gebruikersgemak in het zoekproces. Een ander voorbeeld zijn ChatBots die het leven voor zowel het personeel als de klant gemakkelijker maken.

Overweeg je om een AI app te laten ontwikkelen? Neem vrijblijvend contact op. Samen brengen we de mogelijkheden in kaart en helpen we je met de keuze van de technologie. Mogelijk zijn er andere technische vraagstukken die je hebt. Ook kijken we samen naar een roadmap om ervoor te zorgen dat je snel inzicht hebt in resultaten.

UI & UX ontwerp

Een goed doordacht UX (user experience) & UI (user interface) design zorgt voor een optimale gebruikerservaring van jouw AI app. Dit zorgt ervoor dat de app sneller en vaker wordt gebruikt en er meer in-app handelingen plaatsvinden.

Automatisering & efficiëntie

Een geavanceerde AI app biedt veel kansen. Vooral op het gebied van automatisering en efficiëntie is veel rendement te behalen. Wij ontwikkelen slimme, zelflerende AI applicaties die jouw data optimaal benutten.

Schaalbaarheid

Een AI app kan op tal van toepassingen een oplossing bieden. Denk bijvoorbeeld aan het verbeteren van je klantenservice, waardevolle inzichten verkrijgen uit je data, het bestelproces van je webshop verbeteren en persoonlijker maken of bedrijfsprocessen efficiënter inrichten.

Coffee IT als AI app ontwikkelaar


Wij stellen ze graag aan je voor: het Coffee IT developers team. Dit multidisciplinaire team heeft alle kennis en ervaring in huis om van jouw concept een succesvolle ML of AI app te ontwikkelen. Iedereen in het team is innovatie gedreven, heeft een passie voor hoogwaardige technische oplossingen en heeft een eigen specialisme. Onze developers kunnen een Artificial Intelligence app ontwikkelen voor elk framework. Zo ontwikkelen wij onder andere native, hybride, web, blockchain, domotica of PWA.

Ben je nog niet zeker over welk type app past bij jouw AI app concept? Neem dan vrijblijvend contact op of doe onze keuzegids. Wil je een AI app ontwikkelen dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een professionele app ontwikkelaar die met je meedenkt. Wij hanteren duidelijke communicatie, een transparante werkcultuur en een Agile werkwijze. Zo ben je als opdrachtgever nauw betrokken en kunnen we snel schakelen indien nodig. Bekijk ons portfolio pagina voor een compleet overzicht van ons werk. 

Bekijk ons portfolio

Coffee IT ontwikkelt apps voor:

Fabian - Recruitment

Neem contact met ons op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT