Direct op de koffie?

Wilt u meer omzet realiseren met een webshop app en bent u op zoek naar een geschikte ontwikkelaar? Maak dan kennis met app ontwikkelaar Coffee IT. Op basis van uw wensen en behoefte ontwikkelen wij een gebruiksvriendelijke webshop app. Heeft u een reeds bestaande webshop op basis van Magento of een ander e-commerce platform? Wij koppelen uw database aan een mobiele app zodat uw kopers eenvoudig via mobiele apparaten kunnen bestellen. Bent u benieuwd wat wij voor uw webshop kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Webshop app ontwikkelen


Wilt u de omzet van uw webshop verhogen? Dan kan een webshop app dé oplossing voor u zijn. Een webshop app zorgt ervoor dat u een groter bereik heeft naar uw klanten, omdat uw webshop app geïndexeerd wordt in de Google Play Store en App Store. Ook zorgt een webshop app voor meer herhaal aankopen omdat de aankoopdrempel lager ligt bij een app.

App specialist Coffee IT is in staat om een app voor uw webshop te ontwikkelen die geschikt is voor zowel een smartphone als tablet. Wij ontwikkelen zowel hybride, native als web apps.

Webshop app

Een webshop app gericht op conversie


Coffee IT stamt van de e-commerce business af en weet als geen ander hoe het is om een webshop neer te zetten. Wij helpen u met uw app-ontwikkeltraject van A tot Z en zijn meedenkend partner in het ontwikkelproces. Wij weten dat onze klanten niet altijd technisch onderlegd zijn en treden daarom op als app specialist met kennis van de laatste technologieën. Om inzicht te geven in hoe uw klanten zich door uw webshop manoeuvreren zorgen wij er ook voor dat geavanceerde tracking en analytics tools worden geïntegreerd in uw webshop app. Deze tracking kan gebruikt worden om uw conversie te vergroten en de ervaring van uw klanten te verbeteren.

E-Mail


Heeft u nog vragen of twijfelt u nog? Stuur ons een e-mail.


[email protected]

Telefoon


Bellen kan nooit kwaad. Wij beantwoorden uw vragen graag.


+31 30 7371093

Op de koffie


Visschersplein 160 3511 LX, Utrecht, of liever bij u op de koffie?


Routebeschrijving

Webshop app laten ontwikkelen

Webshop app laten ontwikkelen door Coffee IT


Coffee IT ontwikkelt apps voor iOS maar ook voor Android en web volgens de laatste richtlijnen van Apple en Google. Op basis van een gedegen gebruikersonderzoek brengen wij de buyer personas in kaart. Onze app designers maken een gebruiksvriendelijk design die is afgestemd op de behoefte van uw doelgroep.

De vervolgstap is de technische ontwikkeling van uw webshop app. Onze developers kunnen indien gewenst uw bestaande systemen koppelen met uw applicatie. Hierdoor kunt u bedrijfsprocessen eenvoudiger en efficiënter maken.

Uw webshop app als marketing kanaal


E-commerce staat nog steeds in de lift. Ook het gebruik van mobiele apparaten voor het doen van online aankopen neemt toe. Door een webshop app in te zetten kan het percentage herhalingsaankopen aanzienlijk worden vergroot. Bovendien zorgt het voor een betere gebruikerservaring dan bij een responsive website voor webshop. Bovendien kan een webshop app worden ingezet als marketingkanaal om meer omzet uit het mobiele kanaal te realiseren.

Webshop app marketing

Meer weten?


Heeft u vragen of twijfelt u nog? Wij staan u graag te woord. Of heeft u een project of idee en wilt u hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.