Webshop app laten maken

Met je webshop in een klap een groot publiek bereiken en vasthouden? Omdat 67% van de online aankopen via de telefoon gaat wil je dat jouw webshop optimaal is voor mobiel. Een goede volgende stap is om een webshop app te laten maken. Hiermee verhoog jij niet alleen je directe verkopen maar ook je herhalingsaankopen.

NEEM CONTACT OP

MAAK KENNIS MET ONZE WEBSHOP APP EXPERTS

over ons

E-COMMERCE APP ONTWIKKELEN

Ben jij van plan om de volgende stap te maken met jouw e-commerce bedrijf? Dan is een webshop app een goede volgende stap. Ons team met ervaren app ontwikkelaars en designers maken naar jouw wensen een gebruiksvriendelijke app. Maakt jouw bedrijf gebruik van Magento of een ander e-commerce platform? Dan is het mogelijk om deze te koppelen aan een mobiele app. Wij koppelen dan de database aan de mobiele app zodat kopers gemakkelijk via mobiel kunnen bestellen.

Ben je benieuwd welke apps wij al gemaakt hebben?

ONS PORTFOLIO
Smartphone app voordelen

In-house team

Om de beste kwaliteit te garanderen werken wij met eigen in-house ontwikkelaars per discipline. Hierdoor werkt er altijd een expert aan de app, ongeacht welke techniek je kiest.

ONTMOET HET TEAM

Professionele apps

Wij ontwikkelen apps met de laatste technieken en trends. Van nieuwe programmeertalen zoals React Native tot SwiftUI en van PWA tot Native applicaties.

Bekijk ons portfolio

Gebruiker = key

De hoge gebruiksvriendelijkheid van onze apps wordt gerealiseerd door actief mee te denken met zowel de opdrachtgever als de eindgebruiker en de app veelvuldig te testen.

Ons werkproces

WELKE TECHNIEK KIES JE?

Kies jij voor een webshop app om de omzet van jouw bedrijf te verhogen? Dan is de eerste stap om de juiste techniek te kiezen. Wil jij bijvoorbeeld een web app of een native app? Beide oplossingen zijn uitstekend geschikt maar worden wel anders gebruikt. Het voordeel van een web app is dat de klant meteen kan bestellen zonder eerst een download uit te voeren. Maar wil je dat jouw klanten vaker een herhalingsaankoop doen? Dan is het slim om een native app te laten ontwikkelen.

Rechts heb je meer uitleg over elke techniek. Weet jij nog niet welke techniek jij wilt gaan gebruiken voor jouw app? Doe dan de keuzegids.

Naast het ontwikkelen van native-, hybride- en web apps, is Coffee IT gespecialiseerd in het ontwikkelen van complexe apps. Denk hierbij aan apps die gebruik maken van het IoT (internet of Things), BLE (Bluetooth) en andere geavanceerde functies van een smartphone of device.

Wil je een app met een groot bereik? Dan kunnen we een hybride app maken. De app is dan in zowel de Apple App Store als de Google Play Store te downloaden. Wil je de gebruiker de beste ervaring geven met jouw app? Dan kunnen we een native app voor iOS of Android makenWeb apps zijn ook nog mogelijk, dan heeft de gebruiker enkel een werkende internetverbinding nodig.

Wil je meer weten over de verschillende app technieken, frameworks en alle voor- en nadelen tegen elkaar afwegen zodat je straks een gedegen keuze kunt maken? Klik dan op onderstaande button voor meer info.

Lees meer over de app technieken

Waarom Coffee IT als Webshop app ontwikkelaar?

Als fullservice app ontwikkelaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van mobiele apps. Hieronder vallen ook de webshop apps. Naast dat wij bouwen aan de techniek helpen wij ook aan het uitdenken van een app strategie. Vanuit daar maken wij het UX en UI design, ontwikkelen de app en onderhouden wij de app. Wil je ook gelijk app marketing uitvoeren dan helpen wij hier ook bij.

  • Webshop applicaties met het oog op de toekomst
  • Wij helpen met het behalen van jouw bedrijfsdoelen
  • Heldere communicatie en korte lijnen
  • Wij denken mee als expert en treden op als partner
  • Ruime ervaring in app ontwikkeling

Een webshop app als marketing kanaal

E-commerce staat nog steeds in de lift. Uit onderzoek blijkt dat het aantal aankopen via webshop apps elk jaar flink toeneemt. Nederland is wereldwijd één van de koplopers in mobiele aankopen. In het laatste kwartaal van 2018 was het mobiele kanaal goed voor 67% van de totale online aankopen.

Door een webshop app in te zetten worden niet alleen het aantal verkopen vergroot, maar ook het percentage herhalingsaankopen wordt aanzienlijk vergroot. Webshop apps hebben over het algemeen een betere gebruikerservaring dan responsive websites of PWA’s.

Mentos feature

PROJECTEN WAAR WE TROTS OP ZIJN

WIJ ONTWIKKELEN APPS VOOR

Contact Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek