Wil je meer omzet genereren en klanten aan jouw merk binden? Dan is een webshop app waarschijnlijk een goed idee. Wij zijn een ervaren webshop app ontwikkelaar. Op basis van jouw wensen maken wij een gebruiksvriendelijke webshop app. Het is ook mogelijk om een bestaande webshop op basis van Magento of een ander e-commerce platform te koppelen aan een mobiele app. Wij koppelen dan de database aan de mobiele app zodat kopers gemakkelijk via mobiel kunnen bestellen. Meer weten over een webshop app of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact op.

Webshop app ontwikkelen

Heb je een webshop en wil je de omzet van jouw bedrijf verhogen? Dan kan een webshop app de ideale oplossing zijn. Webshop apps zorgen namelijk voor een aanzienlijk groter bereik van (potentiële) klanten. Dit komt doordat de webshop app geïndexeerd wordt in de Google Play Store en de App Store. Een webshop zorgt tevens voor een duurzame relatie tussen jou en je klant. Dit komt doordat de handelingen die een klant moet doen vaak gebruiksvriendelijker zijn, herhaalaankopen gemakkelijker zijn en de aankoopdrempel veel lager ligt bij een app.

Bij Coffee IT kunnen wij een webshop app ontwikkelen die geschikt is voor alle platformen. Wij ontwikkelen zowel hybride, native als web apps.

OFFERTE AANVRAGEN
Webshop app

Een stukje Coffee IT geschiedenis


Bij Coffee IT weten wij hoe het is om een succesvolle webshop op te richten. Onze roots zitten namelijk in de e-commerce business. Hierdoor weten wij als geen ander hoe wij webshop apps kunnen maken met een onderscheidend karakter. Conversie is belangrijk voor een succesvolle webshop app. Wij treden daarom niet alleen op als app specialist met kennis van de laatste technologieën, maar zijn tevens een meedenkend partner in het ontwikkelproces. Wij implementeren geavanceerde tracking analytic tools in de webshop app. Deze tracking voorziet jou van belangrijke informatie om de conversie te vergroten en de shop ervaring van jouw klant te optimaliseren.

Waarom Coffee IT als webshop app ontwikkelaar?

Als fullservice app ontwikkelaar zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling van apps waaronder webshop apps. Wij maken maatwerk app oplossingen voor alle platformen. Naast de technische ontwikkeling denken wij tevens mee met het concept van de app, het design en de marketing. Indien wenselijk dan kunnen wij voorafgaand aan de app ontwikkeling de buyer personas in kaart brengen van jouw app. Dit doen wij middels een gebruikersonderzoek. Onze developers kunnen tevens de reeds bestaande systemen koppelen met de applicatie. Hierdoor worden bedrijfsprocessen eenvoudiger en efficiënter gemaakt.

  • Webshop applicaties met het oog op de toekomst
  • Wij helpen met het behalen van jouw bedrijfsdoelen
  • Wij hebben al onze kennis volledig in-house in Utrecht
  • Wij zorgen voor een duurzame relatie tussen jouw merk en je klant
  • Transparant; wij geloven in heldere communicatie en korte lijnen
  • Wij denken mee als expert en treden op als partner
  • Ruime ervaring in app ontwikkeling
LEES MEER OVER ONS

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

Een webshop app als marketing kanaal

E-commerce staat nog steeds in de lift. Uit onderzoek blijkt dat het aantal aankopen via webshop apps elk jaar flink toeneemt. Nederland is wereldwijd één van de koplopers in mobiele aankopen. In het laatste kwartaal van 2018 was het mobiele kanaal goed voor 53% van de totale online aankopen. Door een webshop app in te zetten worden niet alleen het aantal verkopen vergroot, maar ook het percentage herhalingsaankopen wordt aanzienlijk vergroot. Webshop apps hebben over het algemeen een betere gebruikerservaring dan responsive websites of PWA’s. Tevens kennen webshop apps een tal van waardevolle features. Denk hierbij aan een loyaliteitsprogramma, het vergaren van een klanten database of het sturen van push berichten. Een webshop app is niet slechts een tool voor verkoop, het is een marketingkanaal om meer effectiviteit uit het mobiele kanaal te halen.

Webshop app marketing

E-Mail


Heb je vragen of twijfel je nog? Stuur ons een e-mail.


[email protected]

Telefoon


Bellen kan nooit kwaad. Wij beantwoorden jouw vragen graag.


+31 30 7371093

Op de koffie


Van Deventerlaan 31, 3528AG Utrecht, of liever bij jou op de koffie?


Routebeschrijving

Fabian Commercieel directeur Coffee IT

NEEM CONTACT OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
Fabian Commercieel directeur Coffee IT