Smart TV app ontwikkelaar Coffee IT

Op zoek naar een smart TV app?


Netflix, Spotify, of Youtube. Iedereen maakt wel eens gebruik van deze apps. Steeds vaker gebeurt dit op de televisie, middels een smart TV app. Naast smartphones maken smart TV’s nu een opmars. Een nieuw platform voor applicaties die gebruik maken van de televisie. Het grote TV scherm biedt veel mogelijkheden zoals het overzichtelijker maken van data, delen van content en zelfs party spellen. Interactie met de gebruikers staat centraal bij smart TV apps. Benieuwd wat smart tv apps voor jouw kunnen betekenen? Neem contact met ons op wij vertellen je graag meer.

NEEM CONTACT OP

App ontwerp & UX design

Een succesvolle app heeft een gebruiksvriendelijk ontwerp. Onze app designers zorgen voor een app ontwerp dat aansluit bij jouw huisstijl.

Responsive

Het is belangrijk dat de app werkt op alle platformen. Verwacht daarom bij ons daarom kwalitatieve apps voor smartphones, tablets en smartwatches.

App marketing

Hulp nodig bij het promoten van jouw app? Ons team van marketeers helpt je graag. Wij stellen een sterk marketingplan op en voeren dit uit.

Smart tv app Dutch Channels

Wat zijn smart tv apps?


Op dit moment heeft 46% procent van de Nederlandse huishoudens een smart TV. Hierop worden dagelijks apps gebruikt zoals Spotify en Netflix. Nu de mogelijkheden van smart TV’s steeds duidelijker worden groeit de markt snel. Deze exponentiële groei biedt kansen voor bedrijven om op een nieuwe innovatieve wijze in contact te komen met de klant. 

Veel smart TV’s maken gebruiken van het Internet of Things (IoT). Met deze technologie is het mogelijk apparaten is het huis met elkaar te verbinden. Zoals bijvoorbeeld de slimme thermostaat of smart speakers. Deze techniek biedt veel mogelijkheden voor bedrijven en consumenten.

Meer weten over de mogelijkheden van Smart tv apps of Internet of things? wij vertellen je er graag meer over.

Meer over het Internet of Things

Voordelen van een smart TV app


Een smart TV app heeft veel voordelen, wij zetten er alvast drie op een rijtje.

 • Onverzadigd
  Doordat de smart TV app markt relatief nieuw is, is er nog weinig concurrentie. Dit betekent veel potentie voor een smart TV app mits hij relevant is voor gebruikers.
 • Nieuwe interacties
  Door het grote scherm wordt het mogelijk nieuwe interacties aan te gaan waarbij beleving centraal staat. Door een smart TV app te integreren is een geheel nieuwe set aan functionaliteiten beschikbaar.
 • Groeiende markt
  De markt van smart TV’s groeit snel. Wees een van de eerste die smart TV app heeft en onderscheid jezelf van de concurrentie op een ludieke en effectieve wijze.

Enthousiast geworden over een smart TV app en de mogelijkheden ervan? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Maak direct een afspraak

iOS apps

Voor iPhone & iPad

Lees meer 

Android apps

Voor smartphones & tablets

Lees meer 

Web apps

Voor (mobiele) browsers

Lees meer 

ontwikkelingsproces smart tv app

Hoe ontwikkelen we een smart TV app?


Wij snappen dat niet iedereen technische kennis heeft daarom stellen wij ons op als adviseur en expert in het ontwikkelproces. Op basis van de eigenschappen van je bedrijf ontwikkelen wij samen een sterk concept voor de smart TV app. Hierin denken we mee met de bedrijfsdoelstellingen zodat de perfecte app gerealiseerd wordt.

Doordat wij een Agile ontwikkelingsproces hebben kan feedback direct worden toegepast. Je wordt meegenomen in het gehele proces zodat je direct weet hoe de app er voor staat. Wij lichten ons ontwikkelingsproces graag nog verder toe in een persoonlijk kennismakingsgesprek. Of klik op de onderstaande button voor meer informatie.

Meer over het proces

Waarom Coffee IT als professionele smart TV app ontwikkelaar?


 • Door onze Agile werkwijze kan er snel progressie geboekt worden
 • In het ontwikkelingsproces stellen wij ons op als expert en adviseur
 • Behaalt/ondersteunt bedrijfsdoelen
 • Apps zijn altijd future proof
 • Ervaring met Android TV en Apple TV (tvOS)
LEES MEER OVER ONS

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

Contact Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek