Direct op de koffie?

Smart TV apps zijn in enorme opmars. Bijna 40% van de Nederlandse huishoudens is in het bezit van een smart TV. Hierdoor neemt ook de markt voor smart TV apps in een snel tempo toe. Voor bedrijven biedt dit kansen om op een innovatieve wijze in contact te komen met (potentiële) klanten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen u graag meer over smart TV apps.

Smart TV apps zijn relatief nieuw in de markt. Met de opkomst van de tvOS, Android TV en enkele geïntegreerde smart TV besturingssystemen is al duidelijk geworden dat de vraag naar TV apps aan het toenemen is. Een smart TV app kan bijvoorbeeld een goede toepassing zijn voor het delen van content, party spellen of multimedia concepten.

Smart TV app

Hoe werkt het laten maken van een Smart TV app?

Wanneer u een smart TV app laat ontwikkelen door Coffee IT bewaken we altijd uw bedrijfsdoelstellingen. Op basis van de fundamentele eigenschappen van uw bedrijf ontwikkelen we een sterk concept omtrent uw smart TV app. Omdat veel opdrachtgevers een beperkte technische kennis hebben treden wij op als expert en adviseur. Wij geven u onafhankelijk advies met betrekking tot het soort app die het beste in uw eisen en doelen kan voorzien.

Als specialist op het gebied van apps begeleiden wij u in het gehele traject. Van het concept tot het design. Van de ontwikkeling tot de promotie in de app stores. Door onze verantwoordelijkheid te nemen en nauw met onze opdrachtgevers samen te werken zijn wij in staat succesvolle smart TV apps te realiseren.

Smartphone apps

Voor iOS, Android en Windows Phone

Lees meer 

Tablet apps

Voor iPad, Android- en Windows tablets

Lees meer 

Smartwatch apps

Voor Apple Watch en Android Wear

Lees meer 

Web apps

Voor Android TV en Apple TV (tvOs)

Lees meer 

De voordelen van smart TV apps

Smart TV apps hebben een aantal voordelen, namelijk:

Onverzadigd

De markt van smart TV apps is veel minder verzadigd dan die van normale apps. Hierdoor heeft u meer kans dat gebruikers uw app downloaden.

Nieuwe interacties

De TV staat centraal in de woonkamer van meeste mensen. Daarom is de TV het juiste platform voor gezelschapsspellen en om content met elkaar te delen.

Groeiende markt

De smart TV markt is snel groeiend. Pik snel een graantje mee.

Voordelen van een Smart TV app
Waarom Coffee IT als smart TV app ontwikkelaar

Waarom Coffee IT als uw app ontwikkelaar?


Als specialist op het gebied van smart TV apps hebben wij reeds diverse smart TV’s ontwikkeld voor onder andere Apple TV en Android TV. Wanneer u kiest voor Coffee IT, dan treft u een betrokken partner die u begeleidt van A tot Z.

  • Ontwikkelt kwalitatieve apps
  • Meedenkende app ontwikkelaar
  • Behaalt/ondersteunt bedrijfsdoelen
  • Ontwikkelt met het oog op de toekomst
  • Android TV, Apple TV (tvOS) en meer
  • Stelt doelen altijd voor middelen

App ontwerp & UX design


Het design speelt altijd een belangrijke rol binnen de ontwikkeling van een smart TV app. Op basis van een gedegen gebruikersonderzoek maken onze designers een overzichtelijk design en gebruiksvriendelijke user-interface voor uw smart tv app.


Smart tv app ontwikkeling


Om uw smart TV app optimaal te kunnen laten functioneren is de kwaliteit van de code van uiterst belang. Coffee IT ontwikkelt apps met oog op de toekomst zodat de kosten bij het onderhoud of het doorvoeren van updates tot het minimum worden beperkt.


App marketing


Door een sterk plan op te stellen kunnen wij het aantal (actieve) gebruikers van uw smart TV app vergroten. Afhankelijk van uw wensen stellen wij het marketingplan voor u op en voeren deze tevens uit. Wij hebben o.a. ervaring met SEO, SEA & social media campagnes.


Vragen


Heeft u vragen of twijfelt u nog? Wij staan u graag te woord. Of heeft u een project of idee en wilt u hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.

Neem contact op