Direct op de koffie?

Wilt u een serious game laten maken en bent u op zoek naar een ervaren game ontwikkelaar? Coffee IT helpt u graag verder in de ontwikkeling van uw serious game. Bij een dergelijk spel is het voornaamste doel anders dan alleen puur vermaak. Wij weten dat als geen ander. Als ervaren game developer staan wij u bij in het gehele ontwikkeltraject: van het concept en design tot de ontwikkeling en distributie. Bent u wat Coffee IT voor u kan doen omtrent de ontwikkeling van uw serious game? Neem dan contact met ons op.

Serious game laten ontwikkelen


‘Serious games’ (spelletjes waar je iets van leert) zijn al jaren bezig aan een stevige opmars. Leren door het lezen van boeken is immers achterhaald, terwijl leren door middel van e-learnings apps zijn intrede doet. Via een serious game kan een leuke en innovatie app worden gemaakt voor de ontwikkeling van organisaties en bedrijven. Op spelende wijze krijgen werknemers trainingen of simulaties voorgeschoteld. De mogelijkheden zijn ongelimiteerd, denk aan: veranderprocessen doorvoeren, trainingsdoeleinden, assessment gesprekken, recruitment of zelfs het simuleren van operaties.

Coffee IT is een app ontwikkelaar o.a. gespecialiseerd in het maken van games. Wij ontwikkelen games en apps voor zowel hybride, native als web platformen.

Serious game

Uw serious game bij Coffee IT


Bij ons kunt u er vanuit gaan dat wij optreden als expert op technisch vlak en meedenkend te werk gaan. Coffee IT heeft kennis van de nieuwste technologieën en houden ten alle tijden uw bedrijfsdoelen in het vizier. Tevens kunnen we conceptueel meedenken over uw concept om zo tot het beste resultaat te komen.

Serious game ontwikkeling

Serious game ontwikkeling


Voor de ontwikkeling van een serious game is een hoge mate van technische kennis vereist. Doordat bij veel opdrachtgevers deze benodigde expertise ontbreekt helpen wij u bij het maken van de belangrijke keuzes. Als expert en adviseur begeleiden wij u in het gehele ontwikkeltraject.  Wij denken met u mee omtrent het concept van uw serious game en helpen u tevens bij het bereiken van uw app gebruikers.

Coffee IT is in staat uw serious game voor verschillende platformen te ontwikkelen. Als ervaren app ontwikkelaar ontwikkelen wij onder andere smartphone apps en tablet apps. Daarnaast maken wij tevens smartwatch apps en apps voor smart TV’s.

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

Fabian - Recruitment

Neem contact met ons op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT