Direct op de koffie?

Smartphone apps zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Vandaag de dag heeft bijna 90% van de Nederlandse bevolking een smartphone. Niet alleen bij de jongere generatie is de smartphone in een verzadigingsmarkt. Ook de oudere doelgroep maakt steeds vaker gebruik van een smartphone. Deze enorme dekkingsgraad biedt enorm veel mogelijkheden om uw doelgroep te bereiken via een smartphone.

Coffee IT ontwikkelt smartphone apps voor de iPhone, Android smartphones en Windows Phones.  Op basis van uw doelstellingen maken we een smartphone app die volledig doet aan uw wensen en behoeften. Wij nemen uw doelgroep altijd als uitgangspunt zodat wij een gebruiksvriendelijke app kunnen realiseren. Bent u benieuwd hoe uw organisatie een mobiele app kan inzetten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Hoe werkt het laten maken van een smartphone app?


De ontwikkeling van een smartphone app begint bij het in kaart brengen van de fundamentele eigenschappen van uw bedrijf. Op basis van uw doelen maken we een sterk app concept. Vanuit hier gaan onze designers aan de slag met het technisch en functioneel ontwerp. Na uw goedkeuring realiseren onze app ontwikkelaars de technische functionaliteiten. Zodra uw app in de app stores is gepubliceerd helpen wij u tevens met het promoten van uw app.

Als meedenkend app ontwikkelaar helpen wij u bij het maken van belangrijke keuzes. Een voorbeeld hiervan is de keuze tussen een web app, hybride app of native app. Bij Coffee IT kunt u goed onderbouwd advies verwachten in alle stadia van het app ontwikkelproces.

Smartphone app laten maken

Smartphone apps

Voor iOS, Android en Windows Phone

Lees meer 

Tablet apps

Voor iPad, Android- en Windows tablets

Lees meer 

Smartwatch apps

Voor Apple Watch en Android Wear

Lees meer 

Web apps

Voor Android TV en Apple TV (tvOs)

Lees meer 

Voordelen smartphone app

De voordelen van smartphone apps


Een smartphone app biedt vele belangrijke voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een mobiele websiteL

Functionaliteit

Een app voor de smartphone biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van specifieke functionalisten zoals de camera, GPS, gyroscoop, etc.

Gebruikservaring

Een smartphone app is niet afhankelijk van browsers. Hierdoor kan er een betere gebruikerservaring worden gecreëerd wat de beleving ten goede komt.

Snelheid

Doordat een app op de smartphone wordt geïnstalleerd is een internetverbinding niet (altijd) nodig. Hierdoor is een app veel sneller.

Waarom Coffee IT als uw app ontwikkelaar?


Coffee IT is gespecialiseerd in maatwerk apps voor smartphones. Wij beschikken over aantoonbare ervaring in de ontwikkeling van innovatieve apps voor onder andere iPhones, Android smartphones en Windows Phones.

  • Ontwikkelt kwalitatieve smartphone apps
  • Meedenkende app ontwikkelaar
  • Behaalt/ondersteunt bedrijfsdoelen
  • Ontwikkelt voor Android, iOS en Windows phone
  • Expert op het gebied van app ontwikkeling
  • Adviseur in het gehele ontwikkeltraject
Waarom Coffee IT als smartphone app ontwikkelaar

App ontwerp & UX design


Op basis van de wensen van uw doelgroep maken we een gebruiksvriendelijk en verfrissend design voor uw smartphone app. Onze designers zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen rondom app design.


Smartphone app ontwikkeling


Wanneer het design is goedgekeurd gaan we aan de slag met de technische realisatie van uw smartphone app. De kwaliteit van de code is hierbij van uiterst belang. Onze ervaren app ontwikkelaars programmeren kwalitatief hoogwaardige smartphone apps.


App marketing


Nadat uw smartphone app is gepubliceerd in de app stores helpen wij u tevens met het verkrijgen van actieve gebruikers. Op basis van een gedegen online marketing plan voeren wij de strategie met betrekking tot SEO, SEA, ASO en social media voor u uit.


Vragen


Heeft u vragen of twijfelt u nog? Wij staan u graag te woord. Of heeft u een project of idee en wilt u hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.

Neem contact op