Direct op de koffie?

Smartphone apps zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Vandaag de dag heeft bijna 90% van de Nederlandse bevolking een smartphone. Niet alleen bij de jongere generatie is de smartphone in een verzadigingsmarkt. Ook de oudere doelgroep maakt steeds vaker gebruik van een smartphone. Deze enorme dekkingsgraad biedt enorm veel mogelijkheden om uw doelgroep te bereiken via een smartphone.

Op basis van uw doelstellingen ontwikkelen we een smartphone app die volledig doet aan uw wensen en behoeften. Wij nemen uw doelgroep altijd als uitgangspunt zodat wij een gebruiksvriendelijke app kunnen realiseren. Bent u benieuwd hoe uw bedrijf of organisatie een mobiele app kan inzetten om uw doelstellingen te realiseren? Neem dan eens contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Hoe werkt het laten maken van een smartphone app?

Het laten maken van een smartphone app begint met het in kaart brengen van de fundamentele eigenschappen van uw bedrijf. Op basis van uw doelen maken we een sterk concept. Vanuit hier gaan onze designers aan de slag met het technische en functionele ontwerp die aansluit bij uw doelgroep. Nadat deze is goed gekeurd gaan onze app ontwikkelaars aan de slag met het realiseren van de technische functionaliteit. Na de lancering van uw app in de app stores helpen wij u met het promoten van uw app.

Bij het laten maken van een app komen een aantal belangrijke keuzes kijken. Als specialist op het gebied van app ontwikkeling staan wij u bij in het gehele traject. De belangrijkste keuze is wellicht die tussen een web app, hybride app of native app. Afhankelijk van uw keuze kunnen wij een app realiseren voor zowel Android smartphones, Windows Phones, als smartphones met Apple’s iOS.

Smartphone app laten maken

Waarom uw smartphone app laten maken door Coffee IT?


  • Ontwikkelt kwalitatieve smartphone apps
  • Meedenkende app ontwikkelaar
  • Behaalt/ondersteunt bedrijfsdoelen
  • Ontwikkelt voor Android, iOS en Windows phone
  • Expert op het gebied van app ontwikkeling
  • Adviseur in het gehele ontwikkeltraject
Voordelen smartphone app

De voordelen van smartphone apps


Een smartphone app biedt vele belangrijke voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een mobiele websiteL

Functionaliteit

Een app voor de smartphone biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van specifieke functionalisten zoals de camera, GPS, gyroscoop, etc.

Gebruikservaring

Een smartphone app is niet afhankelijk van browsers. Hierdoor kan er een betere gebruikerservaring worden gecreëerd wat de beleving ten goede komt.

Snelheid

Doordat een app op de smartphone wordt geïnstalleerd is een internetverbinding niet (altijd) nodig. Hierdoor is een app veel sneller.

App ontwerp & UX design


Op basis van de wensen van uw doelgroep maken we een gebruiksvriendelijk en verfrissend design voor uw smartphone app. Onze designers zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen rondom app design.


Smartphone app ontwikkeling


Wanneer het design is goedgekeurd gaan we aan de slag met de technische realisatie van uw smartphone app. De kwaliteit van de code is hierbij van uiterst belang. Onze ervaren app ontwikkelaars programmeren kwalitatief hoogwaardige smartphone apps.


App marketing


Nadat uw smartphone app is gepubliceerd in de app stores helpen wij u tevens met het verkrijgen van actieve gebruikers. Op basis van een gedegen online marketing plan voeren wij de strategie met betrekking tot SEO, SEA, ASO en social media voor u uit.


Vragen


Heeft u vragen of twijfelt u nog? Wij staan u graag te woord. Of heeft u een project of idee en wilt u hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.

Neem contact op