Wil je een VR app ontwikkelen en ben je op zoek naar een betrouwbare VR app ontwikkelaar? Als ervaren app ontwikkelaar hebben wij bij Coffee IT ruime ervaring met de ontwikkeling van apps. Wij kunnen VR apps ontwikkelen voor Android en iOS. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op of lees verder. Nog niet helemaal bekend met VR apps of de mogelijkheden ervan? Lees dan eerst even deze pagina waar we precies uitleggen wat VR apps precies zijn.

Waarom Coffee IT als VR app ontwikkelaar?

Als fullservice app ontwikkelaar zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling van apps waaronder VR apps. Wij maken maatwerk app oplossingen voor alle platformen. Naast de technische ontwikkeling denken wij tevens mee met het concept van de app, het design en de marketing.

  • VR applicaties met het oog op de toekomst
  • Ruime ervaring in de ontwikkeling van apps
  • Wij helpen met het behalen van jouw bedrijfsdoelen en doelgroep
  • Transparant; wij geloven in eerlijke en heldere communicatie
  • Wij denken mee als expert
LEES MEER OVER ONS
kosten vr app ontwikkelen

VR app ontwikkelen?

Virtual Reality geeft een totaal nieuwe beleving aan jouw app. Virtual Reality is de toekomst van app ontwikkeling en is een perfecte tool om je te onderscheiden van je concurrentie. Wil je een VR game, 360 graden foto’s en video’s of een VR app laten maken? Bij Coffee IT maken wij van jouw VR app concept graag een succesvol onderscheidende app.

De inzetbaarheid van VR apps is erg divers. In de amusement, onderwijs en zakelijke dienstverlening zijn de ontwikkelingen van VR toepassingen in volle exploitatie. Denk bijvoorbeeld aan het inzetten van VR apps als interactieve leer- en trainingsmethode of een virtuele rondleiding in een museum zonder er fysiek aanwezig te zijn. De mogelijkheden van VR apps zijn ongelimiteerd.

LEES MEER OVER DE MOGELIJKHEDEN

ONS TEAM

Ons team bestaat uit jonge ontwikkelaars, ontwerpers en marketeers in verschillende disciplines. Iedereen in het team is innovatie gedreven en niet bang voor het onbekende. Omdat al het personeel technische kennis in huis heeft is er altijd oog voor kwaliteit. Drive, ervaring en flexibiliteit zorgen ervoor dat we altijd een stapje voor blijven op de rest. Het genot van koffie drinken delen we misschien niet allemaal (ondanks onze naam), maar vol energie een project in stappen wel. Onze visie is dat technologie slechts een verlengstuk is van de gebruiker. Wij maken het leven van de gebruiker makkelijker, zodat deze zich kan richten op wat er toe doet.

LEES MEER OVER ONS

App ontwerp & UX design


De ervaring van de gebruiker staat centraal bij de ontwikkeling van een VR app, daarom richten wij ons op de eindgebruiker. Zonder dat we de richtlijnen en laatste trends uit het oog verliezen.


VR app ontwikkelen


Een VR app ontwikkelen doe je niet voor het heden, maar voor de toekomst. Bij ons staat bij het ontwikkelen van een VR app de kwaliteit van de code hoog in het vaandel. Hierdoor wordt er op de lange termijn bespaard op onderhoud en kosten. 


App marketing


Actieve gebruikers en conversies zijn belangrijke KPI's voor een VR app. Door jouw app sterk in de markt te positioneren kunnen wij ervoor zorgen dat de app goed zichtbaar is in de stores of binnen je doelgroep.


Wat kost het ontwikkelen van een VR app?

Overtuigd van de potentie van virtual reality apps? Dan wil je waarschijnlijk weten wat het kost om een vr app te laten maken. Op deze vraag kunnen we niet direct antwoord geven. De kosten zijn namelijk sterk afhankelijk van verschillende factoren zoals het soort app en de platformen. We gaan graag in gesprek om de wensen in kaart te brengen, op basis hiervan doen we een passend voorstel en een itemized begroting voor de VR app ontwikkeling.

Wil je eerst meer weten over het laten maken van een app? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten.

OFFERTE AANVRAGEN

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger