Bij Coffee IT zijn wij trots, en dat mag je best weten. Waarom? Omdat onze laatst ontwikkelde app – New Faith Network – op nummer 1 staat in de Google Play bij ’trending apps’.

Tijd dus voor een feestje!

Wij vieren altijd een klein feestje als één van de door ons ontwikkelde projecten live gaat. Het is natuurlijk ook een heugelijk moment, het betekent dat jij (de ondernemer) en wij (de ontwikkelaars) een succesvolle samenwerking hebben gerealiseerd met een fantastische app als resultaat.

New Faith Network samenwerking app ontwikkelaar Coffee IT

Bij Coffee IT grijpen we bijna elke enigszins plausibele reden aan voor een feestje (denk hierbij aan verjaardagen, nieuwe collega’s, afscheid van oude collega’s, app releases, nieuwe woningen of kantoren, je kan het zo gek nog niet bedenken) maar vandaag is het écht feest! Onze nieuwste app productie is namelijk uitgeroepen tot nummer 1 ’trending’ in de app stores. Veelbelovend dus!

Wat maakt de New Faith Network app trending?

Om uit te leggen waarom New Faith Network zo trending is, moeten we misschien eerst even kort  het concept toelichten. Wat is New Faith Network precies? Het is een interactief online streaming portal waarop christelijke films en series kunnen worden bekeken bestaande uit meerdere genres. New Faith Network slaat een brug tussen het geloof en ons dagelijks leven. En dat is nu precies wat het ook zo uniek/trending maakt. Het snijdt een niche markt aan, waarin tot voor kort nog geen gedegen alternatief was. Het is dus vergelijkbaar als een platform zoals Netflix, maar dan net even wat anders.

De voordelen van de app? Geen reclames, brede kwaliteit, een kwalitatief en actueel aanbod van inspirerende films en series over de hele wereld en een hechte community.

New Faith Network app

De app

Met de app kan het hele gezin onbeperkt en overal de beste christelijke films en series kijken. Waar en wanneer ze maar willen.

Op New Faith Network zijn de meeste christelijke films en series van Nederland te vinden:
– Nationale en internationale filmprimeurs die nog nooit eerder in Nederland te zien waren
– Een veilige omgeving voor het hele gezin met ook veel kinderfilms
– De grootse collectie christelijke films en series
– Elke week nieuwe toevoegingen
– Stream onbeperkt en direct naar je televisie of bekijk New Faith Network op al je andere apparaten
– Kijk New Faith Network Originals met eigen series over geloof, liefde en levenservaring
– Overdenkingen van bekende christelijke sprekers en voorgangers

Als kijker van New Faith Network kun je tevens gratis het dagelijkse Videodagboek ontvangen. Dat is elke ochtend een inspirerende video overdenking van een bekende spreker, zoals Paul Visser, Orlando Bottenbley, Olaf ten Napel en Ruben Flach.

De app downloaden?

Benieuwd wat voor apps wij nog meer hebben ontwikkeld? Kijk dan eens op onze portfolio pagina!