NEDERLANDSE APP ONTWIKKELAAR

Als Nederlandse app ontwikkelaar ontwikkelen wij hoogstaande apps voor elk type apparaat. Dit doen onze developers vanuit het hoofdkantoor in Utrecht. Hier bouwen we aan Native apps en Hybride apps. Wij vinden het belangrijk dat de code van hoge kwaliteit is zodat de apps optimale prestaties leveren. 

Juist de uitdagende projecten gaan wij niet uit de weg. Complexe apps die bijvoorbeeld gebruik maken van Internet of Things (IoT) of Augmented Reality (AR) zijn ons op het lijf geschreven. Heb jij een toffe uitdaging voor ons? Neem dan contact met ons op.

DIRECT CONTACT
app ontwikkelaars nederland

DEZE MERKEN VERTROUWEN COFFEE IT 

NEDERLANDSE APP ONTWIKKELAAR

Een van onze belangrijkste principes is dat alles in-house ontwikkeld wordt. Wij besteden dus niks uit aan buitenlandse developers of zzp’ers. Juist kwalitatieve apps die draaien op nette code maakt ons uniek. 

Onze missie: complexe problemen vertalen naar intuïtieve oplossingen. En daar lopen we hard voor! Hoe complexer de uitdaging hoe beter. Eén ding is zeker: wij hebben een diepgewortelde passie voor slimme techniek.

Keurmerken en Badges app ontwikkelaar

NEDERLANDSE APP LATEN ONTWIKKELEN

Wat voor type app je ook wil laten maken, wij hebben de benodigde expertises in ons multidisciplinaire team. Onze developers zijn bekend met alle gangbare technieken en trends op het gebied van app development. Daarnaast leveren we alleen maatwerk doordat we alles in-house ontwikkelen. Als fullservice app ontwikkelaar zijn we jouw partner in app ontwikkeling, van conceptfase tot livegang.

  • Duurzame applicaties met het oog op de toekomst
  • Ruime ervaring met de ontwikkeling van elk type app
  • Wij helpen met het bereiken van een nieuwe doelgroep
nederlandse app ontwikkelaar

ONS APP ONTWIKKELPROCES

De eerste stap bij het ontwikkelen van een app is de accelerator day. Tijdens deze dag leggen wij een ijzersterk fundament voor jouw app. We bedenken dan de primaire en secundaire doelen. Ook kijken we naar de structuur van de app en welke code het meest geschikt is voor optimaal resultaat.

Verschillende type apps zijn web apps, native apps of hybrid apps. Wil jij dat jouw app direct op het web draait dan is een web app de beste optie. Of wil je de meest geavanceerde functies en de beste gebruikerservaring, dan is een native app de beste optie.

MEER OVER HET ONTWIKKELPROCES
mpv-App-ontwikkelproces-mobiel

Persoonlijk advies

Tijdens het ontwikkeltraject wordt je begeleidt door de projectleider. De projectleider adviseert wanneer er bijvoorbeeld belangrijke technische keuzes gemaakt worden. Zo zorgen we ervoor dat we samen het beste resultaat behalen.

In-house designers

Doordat we een Nederlandse app ontwikkelaar zijn en alles in-house ontwikkelen, kunnen we voor elke klant maatwerk leveren. Hierbij proberen wij ons traject zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij onze opdrachtgevers.

"Levert professioneel werk en communiceert goed."

Guilherme Luttikhuizen dos Santos - ExamenOverzicht

Bekijk dit project

In-house designers

Alles gebeurt in-house. Wij besteden dus geen opdrachten uit aan het buitenland of aan derden. Zo garanderen wij hoge kwaliteit apps en goede service.

Kom langs

Gebruiker = key

Een optimale gebruikerservaring is enorm belangrijk. Daarom vragen wij regelmatig tijdens het ontwikkelen van een MVP om feedback bij de doelgroep.

Ons proces

Divers portfolio

Wij specialiseren ons in diverse industrieën. Hierop hebben wij een mooi portfolio gebouwd van grote opdrachtgevers. Bekijk snel ons portfolio.

Bekijk ons portfolio
Nederlandse app

WAAROM EEN NEDERLANDS APP ONTWIKKELBUREAU INSCHAKELEN?

Regelmatig komen wij in contact met klanten die een app in het buitenland hebben laten ontwikkelen, India bijvoorbeeld. Vaak is dit een kostenoverweging. Dit kan uiteraard positief uitpakken. Helaas blijkt dit in veel gevallen een teleurstellende onderneming te zijn.

Niet alleen wordt de app ontwikkeld onder erg slechte werkomstandigheden, maar ook de kwaliteit van de app laat veel aan de wensen over. Besturingssystemen zoals Android en Apple hanteren strenge eisen aan apps die worden aangeboden in de stores.

Door een app te laten ontwikkelen door een ervaren ontwikkelaar weet je zeker dat jouw app voldoet aan de richtlijnen. Een onderscheidende en kwalitatieve app maak je alleen met passie. Passie voor het vak en passie voor hoogstaande technologie.

WIJ WERKEN VOOR

Contact Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek