Wil je een app laten maken? En wil je dit graag door een Nederlandse app ontwikkelaar laten doen? Dan stellen we ons graag aan je voor. Wij zijn Coffee IT. Wij bouwen apps – voor iOS en Android – en websites. Het hele proces – van concept tot de publicatie in de app store – voeren we in-house uit.

Meer weten? We drinken graag een keer een kop koffie – bij jou of bij ons op kantoor in Utrecht. Of bekijk ons portfolio voor een idee van wat we voor je kunnen betekenen.

Jij bedenkt het, wij maken het


Als full service, Nederlandse app ontwikkelaar maken wij apps voor alle type apparaten: smartphones, tablets, maar ook smartwatches en smart tv’s. Voor alle mainstream technieken hebben we developers in dienst. Dus of je nu een native, web of hybride app wilt – wij kunnen het voor je maken. Dit geldt ook voor apps die gebruik maken van dingen als Internet of Things (IoT) of Augmented Reality (AR).

Wil je in de voetsporen treden van de ruim 40 opdrachtgevers waarvoor we in totaal al meer dan honderd apps hebben gemaakt? Vraag dan een offerte aan. Wil je liever eerst een oriënterend en vrijblijvend gesprek? Wij drinken graag een keer een kop koffie met je.

OFFERTE AANVRAGEN
Nederlandse app ontwikkelaar
App ontwikkelproces

Het app ontwikkelproces


Na het eerste contact beginnen we met het doen van onderzoek. Op basis daarvan werken we een concept uit. In dit advies doen we een aantal voorstellen. Hierin zijn een aantal zaken die we aan jou zullen vragen. Wil je bijvoorbeeld een app maken, een website of allebei? En als we een app gaan maken, wil je dat deze op mobiel en/of tablet bruikbaar is? Daarnaast doen we in ons advies een aantal technische voorstellen, zoals wat voor type app – web, native of hybride – het beste past bij het type project.

Gedurende het hele traject kun je rekenen op advies van onze kant. Als er tijdens het ontwikkeltraject belangrijke technische keuzes moeten worden gemaakt, betrekken we je daarin. Samen zorgen we ervoor dat we het gewenste resultaat behalen.

Doordat we een Nederlandse app ontwikkelaar zijn en alles in-house ontwikkelen, kunnen we voor elke klant maatwerk leveren. Hierbij proberen wij ons traject zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij onze opdrachtgevers. Zo kijken we naar de doelstellingen, de projectspecificaties, de tijdsplanning en het budget.

 

Ontwikkelproces

Concept & design

We beginnen het ontwikkeltraject met het uitwerken van je app idee. Een aspect hiervan is de doelgroepanalyse. Daarna werken onze designers een prototype uit. Daarna gaan we de app ontwikkelen volgens de richtlijnen van Apple en Google.

App ontwikkeling


Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en apps voor alle platforms. Zowel tijdens het ontwikkelen van je app als na afloop voeren we regelmatig functionaliteitstests uit. Daardoor kunnen we op een efficient manier een app ontwikkelen die goed is en blijft.


App marketing

We kunnen je ook helpen met de marketing van je app. We beginnen met app store optimalisatie (ASO) om de downloads en het gebruik van je app te maximaliseren. Daarnaast kunnen we andere marketingmiddelen inzetten, zoals SEA en social media.

Gewoon een Nederlandse app ontwikkelaar


Coffee IT is een van de weinige Nederlandse app ontwikkelaars die al zijn apps in Nederland ontwikkelt. Wij besteden geen projecten of opdrachten uit aan partners in het buitenland. Hierdoor kunnen we snel schakelen en een hoge kwaliteit van onze apps garanderen.

Daarnaast stelt onze centrale locatie in Utrecht ons in staat om klanten vanuit heel in Nederland te bedienen. We hebben bijvoorbeeld klanten in AmsterdamRotterdamDen Haag en Den Bosch.

contact

iOS apps

Voor iPhone & iPad

Lees meer 

Android apps

Voor smartphones & tablets

Lees meer 

Web apps

Voor (mobiele) browsers

Lees meer 

Nederlandse app ontwikkelaar Coffee IT

Waarom voor Coffee IT kiezen als app ontwikkelaar?


Wat voor app je ook wilt laten maken, wij kunnen ‘m bouwen. Onze developers zijn bekend met alle gangbare technieken en platforms. Daarnaast kunnen we maatwerk leveren doordat we alles in-house in Nederland ontwikkelen.

  • iOS en Android
  • 100% Nederlandse app ontwikkelaar
  • In-house development
  • Meedenken is voor ons vanzelfspreken
  • Full service concept
  • Ontwikkeling met oog op de toekomst
  • Native, web en hybride apps
  • Verstand van techniek, design en marketing

Interesse? Of heb je vragen? Bel gerust

+31 (0)30 737 10 93

We drinken graag een kop koffie


Heb je ideeën over hoe je wilt dat je app ontwikkeld wordt? Dan horen we het graag. We gaan graag in gesprek over hoe we jouw concept kunnen uitwerken. Als je wilt kunnen we ook adviserende rol innemen over het design, de technische ontwikkeling en de marketing van de app.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Vraag gerust een offerte aan. Uiteraard kunnen we ook altijd een vrijblijvend gesprek aangaan.

App door Coffee IT

WIJ WERKEN VOOR

RECENTEPROJECTEN

Dit portfolio maakt ons trots Coffee IT te zijn. We doen namelijk wat we écht gaaf vinden, namelijk het werken aan innovatieve apps die op grote schaal worden ingezet. Wij doen meer dan alleen de app ontwikkelen, wij denken actief mee. Als flexibele ontwikkelaar beginnen we altijd bij de kern en schakelen we snel indien nodig.

Bekijk portfolio

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
Fabian Giger