Jij bedenkt het, wij maken het

Als fullservice Nederlandse app ontwikkelaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogstaande apps voor elk type apparaat. Of het nu gaat om smartphones, tablets of smartwatches of smart tv’s, wij kunnen het bouwen. Dit geldt ook voor apps die gebruik maken van nieuwe technologieën zoals Internet of Things (IoT) of Augmented Reality (AR). Ons multidisciplinaire team in Utrecht bestaat uit developers met eigen specialismen, web designers en marketeers. Samen treden wij op als jouw ontwikkel partner gedurende de gehele ontwikkeling van A tot Z. Wil je in de voetsporen treden van de ruim 40 opdrachtgevers waarvoor we in totaal meer dan honderd apps hebben gemaakt? Vraag dan een offerte aan. Liever eerst een oriënterend en vrijblijvend gesprek? Neem contact op en wij drinken graag een kopje koffie met je.

KOPJE KOFFIE?
Nederlandse app ontwikkelaar Coffee IT

Nederlandse app ontwikkelaar Coffee IT

Wat voor type app je ook wilt laten maken, wij hebben de benodigde expertises in ons multidisciplinaire team. Onze developers zijn bekend met alle gangbare technieken en trends op het gebied van app development. Daarnaast leveren we maatwerk doordat we alles in-house in Nederland ontwikkelen. Als fullservice app ontwikkelaar zijn we jouw partner in app ontwikkeling, van conceptfase tot livegang.

  • Duurzame applicaties met het oog op de toekomst
  • Ruime ervaring met de ontwikkeling van elk type app
  • Wij helpen met het bereiken van een nieuwe doelgroep
  • Transparant: een helder proces en korte communicatielijnen
  • Wij ontwikkelen maatwerk apps, van hybride tot complexe blockchain apps
  • Alle kennis volledig in-house vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht
  • Wij denken mee als (sparring)partner gedurende het gehele proces
BEKIJK ONS PORTFOLIO

Ons app ontwikkelproces

Na het eerste contact beginnen we met een gedegen onderzoek. Op basis hiervan werken we een concept uit. In dit advies doen we een aantal voorstellen en aanbevelingen. Wil je bijvoorbeeld een app maken, een website of allebei? Op welk apparaat moet de app te gebruiken zijn? Indien wenselijk dan implementeren wij in ons advies een aantal technische voorstellen, zoals wat voor type app – web, native of hybride – het beste past bij jouw doelstellingen. Zo kijken we naar de doelstellingen, de projectspecificaties, de tijdsplanning en het budget.

Gedurende het hele traject kun je rekenen op vrijblijvend advies van onze kant. Als er tijdens het ontwikkeltraject belangrijke technische keuzes moeten worden gemaakt, betrekken we je daarin. Samen zorgen we ervoor dat we het gewenste resultaat behalen.

Doordat we een Nederlandse app ontwikkelaar zijn en alles in-house ontwikkelen, kunnen we voor elke klant maatwerk leveren. Hierbij proberen wij ons traject zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij onze opdrachtgevers.

Ontwikkelproces
App ontwikkelproces

“Levert professioneel werk en communiceert goed”

– Guilherme Luttikhuizen dos Santos, ExamenOverzicht

Guilherme is de oprichter van ExamenOverzicht en ziet het bedrijf een marktleider worden op het gebied van samenvattingen voor eindexamens.

Concept & design

Het ontwikkeltraject begint met het uitwerken van het concept achter de app. Een aspect hiervan is de doelgroepanalyse. Daarna werken onze designers een prototype uit met wireframes en een bètaversie. Zo ben je gegarandeerd van een app die goed aansluit bij de behoeften van de doelgroep. 

App ontwikkeling

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van apps van uitstekende kwaliteit. Zowel tijdens de ontwikkeling als na de release kunnen we functionaliteit testen uitvoeren. Dit stelt ons in staat om op een efficiënte manier een app ontwikkelen die ook na iOS & Android updates nog precies doet wat hij moet doen. 

App marketing

Hulp nodig met een doelgroepanalyse, wil je meer in-app aankopen genereren of meer actieve gebruikers krijgen? Geen probleem. Als fullservice app ontwikkelaar kunnen wij helpen met de marketing van jouw app door bijvoorbeeld app store optimalisatie (ASO) en andere marketingmiddelen. 

Waarom een Nederlandse app ontwikkel bureau inschakelen?

Regelmatig komen wij in contact met klanten die een app in het buitenland hebben laten ontwikkelen, India bijvoorbeeld. Vaak is dit uit kostenoverweging. Dit kan uiteraard positief uitpakken. Helaas blijkt dit in veel gevallen een teleurstellende onderneming te zijn. Niet alleen wordt de app ontwikkeld onder erg slechte werkomstandigheden, maar ook de kwaliteit van de app lijdt hier sterk onder. Besturingssystemen zoals Android en Apple hanteren strenge eisen aan apps die worden aangeboden in de stores. Door een app te laten ontwikkelen door een ervaren ontwikkelaar weet je zeker dat jouw app voldoet aan de richtlijnen. Een onderscheidende en kwalitatieve app maak je alleen met passie. Passie voor het vak en passie voor hoogstaande technologie.

ONTMOET HET TEAM

WIJ WERKEN VOOR

Fabian Commercieel directeur Coffee IT

NEEM CONTACT OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
Fabian Commercieel directeur Coffee IT