Direct op de koffie?

Wit u een app laten ontwikkelen door een Nederlandse app ontwikkelaar? Maak dan kennis met Coffee IT. Wij zijn een ervaren app ontwikkelaar centraal gelegen in Nederland (Utrecht). Bij ons bent u aan het juiste adres voor de ontwikkeling van krachtige apps voor iOS, Android en Windows Phone. Als betrokken ontwikkelpartner denken wij graag met u mee van concept tot de publicatie van uw app in de app stores. Bij Coffee IT kunt u altijd onafhankelijk advies verwachten. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.

App laten ontwikkelen?


Bent u op zoek naar een Nederlandse app ontwikkelaar voor het realiseren van een mobiele applicatie? Coffee IT is gespecialiseerd in de ontwikkeling van krachtige apps. Of u nu op zoek bent naar een app ontwikkelaar in Amsterdam of een app bouwer in Rotterdam. Vanuit ons kantoor in het midden van Nederland kunnen wij uw app realiseren.

Als full service app ontwikkelaar bouwen wij apps voor alle platformen. Ons gedreven team heeft ervaring met apps voor zowel smartphones, tablets, smart tv’s en smartwatches. Sinds 2014 hebben we voor meer dan 40+ opdrachtgevers ruim 100+ apps ontwikkelt.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u eens vrijblijvend om tafel om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Neem contact op
Nederlandse app ontwikkelaar
App ontwikkelproces

Het app ontwikkelproces


Ons app ontwikkelproces bestaat uit een vijftal stappen, namelijk: onderzoek, ontwerp, ontwikkeling, test en publiceer. Gedurende deze fase kunt u rekenen op vrijblijvend én onafhankelijk advies. Zo helpen wij onze opdrachtgevers onder andere met het maken van de juiste technische keuzes. De platform keuze tussen web, native en hybride is hier een goed voorbeeld van. Wij treden op als expert en helpen u om het gewenste resultaat te behalen.

Wij behandelen elk app project uniek. Hierbij proberen wij ons traject zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij onze opdrachtgevers. Zo kijken we onder andere naar de doelstellingen, de projectspecificaties, de tijdsplanning en het budget. Afhankelijk van uw wensen ontwikkelen we via een Agile óf Waterval ontwikkelmethode.

Bekijk ons app ontwikkelproces

Concept & design


In de eerste fase van het app ontwikkeltraject werken wij uw app idee uit. De basis van elke succesvolle app is een goed doordacht concept. Daarom doen wij in deze essentieel fase uitgebreid onderzoek naar uw doelgroep. Op basis hiervan maken onze UI & UX designers een ontwerp/prototype die volledig is afgestemd uw op eindgebruiker. Wij houden de app trends nauwlettend in de gaten. Op deze wijze zorgen wij ervoor dat uw app voldoet aan de design richtlijnen van Microsoft, Google & Apple.


App ontwikkeling


Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van apps voor alle platformen. Ons gedreven en competentie team beschikt over ervaring in apps voor onder andere iOS, Android en web. Hierbij maken wij gebruik van de meest moderne technieken. Tijdens de technische realisatie van uw app testen we regelmatig de functionaliteiten. Door bugs vroegtijdig te constateren en op te lossen kunnen de performance en kwaliteit van een app worden gegarandeerd. Wij ontwikkelen apps die klaar zijn voor de toekomst.


App marketing

Naast de (technische) ontwikkeling kan Coffee IT u tevens helpen omtrent de marketing van uw app. Op basis van een sterke strategie en doordacht acquisitieplan zorgen wij voor app downloads en actieve gebruikers. Onze app marketing specialisten hebben aantoonbare ervaring in app store optimalisatie (ASO). Hiermee kunnen wij de zichtbaarheid van uw app in de app stores vergroten. Daarnaast kunnen we tevens andere marketingkanalen voor u inzetten. Zo hebben we onder andere ervaring met SEA, SEA en social media.

Gewoon vanuit Nederland


Coffee IT is een van de weinige Nederlandse app ontwikkelaars die al zijn apps in Nederland maakt. Wij ontwikkelen alle apps in-house. Dit houdt in dat wij geen projecten of opdrachten uitbesteden aan partners in het buitenland. Dit stelt ons in staat om snel te schakelen en de kwaliteit van onze applicaties te kunnen garanderen.

Ons app ontwikkel kantoor is gevestigd in Utrecht. Vanuit hier kunnen wij vrijwel alle plaatsen in Nederland bedienen. Zo hebben opdrachtgevers uit onder andere Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en ’s Hertogenbosch al een app laten bouwen door Coffee IT.

Coffee IT uit Nederland

iOS apps

Voor iPhone & iPad

Lees meer 

Android apps

Voor smartphones & tablets

Lees meer 

Windows apps

Voor Windows Phones

Lees meer 

Web apps

Voor (mobiele) browsers

Lees meer 

Nederlandse app ontwikkelaar Coffee IT

Waarom Coffee IT als uw app ontwikkelaar?


Wanneer u een kwalitatieve app wilt laten ontwikkelen dan is Coffee IT de aangewezen ontwikkelpartner. Wij bouwen krachtige apps voor alle mobiele platformen. Hierbij ondersteunen wij onze opdrachtgevers in het ontwikkelproces van A tot Z. Door een nauwe samenwerking kunnen we samen bouwen aan een succesvolle app.

  • Ontwikkelt apps voor Android, iOS en Windows
  • Betrokken Nederlandse app ontwikkelaar
  • Behaalt/ondersteunt uw (bedrijfs-)doelstellingen
  • Gespecialiseerd in full service app oplossingen
  • Ontwikkelt altijd met het oog op de toekomst
  • Aantoonbare ervaring in hybride, native en web apps
  • Verstand van o.a. design, techniek en marketing

Maak direct een afspraak


Heeft u een idee met betrekking tot de ontwikkeling van een app? Laat het ons dan weten! Wij denken graag met u mee hoe wij van uw concept werkelijkheid kunnen maken. Van ons kunt u vrijblijvend advies verwachten omtrent het concept, het design, de techniek en de promotie.  Ons kantoor is centraal gelegen in Utrecht, Nederland. Vanuit hier werken wij aan apps voor onze opdrachtgevers. Ook een app laten maken? Wij nodigen u graag uit voor een kopje koffie.

Bent u benieuwd wat wij voor uw kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

App door Coffee IT

Meer weten?


Heeft u vragen of twijfelt u nog? Wij staan u graag te woord. Of heeft u een project of idee en wilt u hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.