IoT ontwikkelaar in-lite Coffee IT

IoT ontwikkelaar:
connecting hardware & software

Transformeer het leven van miljoenen gebruikers met een krachtige IoT oplossing. Ons team van ervaren ontwikkelaars creëert maatwerk apps die bedrijfsprocessen optimaliseren en dagelijkse levens verbeteren. Ontdek hoe we al succesvolle IoT apps hebben ontwikkeld voor in-lite en KLM. Klaar om impact te maken?
IoT ontwikkelaar KLM Coffee IT

IoT ontwikkelaar Coffee IT

Ons team van 40+ gecertificeerde developers heeft al tientallen IoT apps ontwikkeld. Door onze samenwerking met hardware partners kunnen wij een end-to-end oplossing aanbieden. Of het nu gaat om een IoT oplossing of een Industrial IoT oplossing. Wij zijn jouw partner voor je hele project, van design tot IoT analytics. 

IoT ontwikkelaar succesIoT ontwikkelaar team Coffee ITIoT ontwikkelaar technologieën
IoT ontwikkelaar Coffee iT team

Jouw IoT oplossing laten maken?

Tegenwoordig draait alles om connectiviteit. De IoT markt groeit razendsnel, en dit is geen verrassing; IoT oplossingen optimaliseren niet alleen bedrijfsprocessen, maar verrijken ook het dagelijks leven van mensen. Door te investeren in de ontwikkeling van een innovatieve IoT oplossing, kun je deuren openen naar een gebruikersbasis van miljoenen mensen en écht impact maken.

App idee overleggen?
Praat met Job!

Whitepaper

Download onze whitepaper over IoT apps

Klaar om een IoT app voor jouw hardware te laten ontwikkelen? Ontdek onze inzichten na het bouwen van tientallen apps in onze whitepaper: 'Lessons learned after developing 10+ IoT apps.'
De meest gemaakte fouten van IoT app ontwikkeling
Cruciale aspecten - zoals de juiste connectiviteit kiezen
Boordevol tips om de valkuilen te vermijden
Arrow in button
Download whitepaper
IoT app ontwikkelen whitepaper Coffee IT

Succesverhalen van onze klanten

Wij begeleiden onze klanten van concept tot ver na de release. Van applicaties die de luchtvaart een stuk duurzamer maken tot slimme tuinverlichting. Bekijk hieronder de voorbeelden van ons werk.

Arrow left sliderArrow right slider

Waarom Coffee IT kiezen als
IoT ontwikkelaar?

ISO certificering

Wij zijn ISO-27001 gecertificeerd, wat betekent dat we voldoen aan de internationale normen voor informatiebeveiliging. Zo garanderen we de bescherming van jouw privacy en gegevens

Ervaring met IoT

Met behulp van de laatste trends en technologieën zoals Matter, hebben wij tientallen IoT apps ontwikkeld. Door samen te werken met hardware partijen, integreren onze apps naadloos met slimme apparaten.

Agile ontwikkelproces

We werken in sprints en tweewekelijkse retrospectives. Hierdoor kunnen we jouw feedback verwerken en de gewenste resultaten leveren binnen de afgesproken tijd.

Ons gevalideerde IoT oplossing ontwikkelproces

Flutter app Accelerator day

Accelerator day

Tijdens de Accelerator Day vertalen we jouw concept naar een roadmap met duidelijke stappen en denken we jouw hele concept van A tot Z uit. Als ervaren IoT ontwikkelaar delen we graag onze kennis en ervaringen.

SocialBlox image

Wireframe & ontwerp

Een goed doordacht app design is de sleutel tot succes. Het is een combinatie van degelijk onderzoek, eenvoud en focus. Onze designers vertalen jouw IoT app idee naar een gebruiksvriendelijke app met een doordachte flow.

SocialBlox image
Flutter app wireframe en ontwerp
Flutter app ontwikkeling

IoT oplossing ontwikkeling

Nu gaan we echt beginnen. Apps ontwikkelingen wij met onze Scrum werkwijze: in kleine multidisciplinaire teams werken we in tweewekelijkse sprints aan de app. Ervaren
projectmanagers zorgen voor een degelijke planning en heldere communicatie.

SocialBlox image

Release time

Let's pop champagne! Dit is het moment waar we hard voor hebben gewerkt: jouw IoT app is live. Wij zorgen voor een zorgeloze exploitatie en support.

SocialBlox image
Flutter app release

Extra service

Beheer & onderhoud

Geen downtime. Als ontwikkelaar weten we hoe belangrijk het is dat de app altijd werkt. Met actieve monitoring en support in de avond en het weekend staan wij altijd voor je klaar.

SocialBlox image

Extra service

Marketing

De marketing start op het moment dat de eerste code wordt geschreven. Je wil een duurzame relatie met de gebruiker creëren. De juiste app marketing is hiervoor essentieel. Het zorgt voor meer downloads, actieve gebruikers en meer omzet.

SocialBlox image

IoT oplossingen voor iOS, Android en web

IoT oplossingen kunnen voor Android, iOS en web ontwikkeld worden. Een native app biedt optimale prestaties doordat de code apart voor elk platform wordt geschreven. Een alternatieve en kostenefficiënte benadering is een React Native app, die één taal gebruikt voor beide platformen, maar mogelijk iets minder geavanceerde prestaties biedt. Hoewel een web app mogelijk ook niet dezelfde diepgaande toegang tot apparaat functies en hardware biedt als native apps, is het nog steeds een geschikte keuze voor bepaalde IIoT of IoT oplossingen.

Hybrid apps

Een ontwikkeling voor beide platformen. iOS en Android geschreven met React-Native.
Snellere ontwikkeling
Web technologie voor apps
Perfect in combinatie met web app
Enkele ontwikkeling
Minder besturingssysteem mogelijkheden
Mindere prestaties

Native apps

De beste prestaties voor IoT oplossingen en toegang tot alle functies van de smartphone.
Beste gebruikerservaring
De meeste mogelijkheden
De juiste basis voor doorontwikkeling
Op maat gemaakt voor ieder besturingssysteem
De mooiste animaties en transities
Langere ontwikkeling

Web apps

Het gevoel van een app. Het gemak van de browser.
Geen download nodig
Ideaal voor IoT beheer
Geschikt als uitbreiding op een native ontwikkeling
Laagste kosten
Niet in de App Stores
Mogelijkheden voor IoT beperkt

Onze tech stack
voor de ontwikkeling van IoT oplossingen

Elk project vereist een unieke aanpak en set vaardigheden. Ons diverse team heeft kennis van verschillende, nieuwste technologieën en talen om innovatieve IoT oplossingen te creëren.

IoT ontwikkelaar technologieën

IoT oplossingen voor elke industrie

Als IoT ontwikkelaar streven wij ernaar om met waardevolle innovatie de kwaliteit van leven te verbeteren. We realiseren dan ook op maat gemaakte oplossingen voor elke industrie, van consumenten IoT tot industriële automatisering.

Vrijblijvend adviesgesprek

Heb jij hét idee voor een IoT oplossing? Of wil je meer weten over de mogelijkheden van IoT? Plan een adviesgesprek in en spar met een van onze experts. We nemen je mee in de wereld van IoT en geven je concreet advies voor je concept.
Guilherme Luttikhuizen dos Santos - ExamenOverzicht
Wouter van Eldrijk - DutchChannels
Wesley Koolen - Roompot vakanties
Zeno van de Ven - Knaek Studentenapp

Neem contact op

Job staat voor je klaar.

Jouw app laten maken? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.