Veel organisaties uit het bedrijfsleven kunnen inmiddels niet meer zonder een goed functionerende informatie app. Deze applicaties hebben tijdens de afgelopen jaren hun waarde ruimschoots bewezen: een informatie app onderhoudt contacten met de consumenten én biedt hen een breed scala aan extra mogelijkheden, zoals de afvalkalender. Ook gemeentes en andere overheidsinstellingen zijn gebaat bij het hebben van een uitstekende, digitale dienstverlening. Met een gemeente app kunt u namelijk direct aansluiten op de wensen en voorkeuren van de burgers. De mobile app developers van Coffee IT helpen u graag met het ontwikkelen van een situatiegebonden gemeente app waarmee de kwaliteit en de uitstraling van de gemeente worden gewaarborgd.

De overheid app

Een gemeente met haar eigen overheid app staat symbool voor de modernisering en vooruitstrevendheid van Nederland. We leven in een maatschappij waarin alles up-to-date is en waar geen nieuwsbericht meer wordt gemist, bijvoorbeeld door een afvalkalender. Een gemeente app sluit daarmee naadloos aan op de specifieke wensen die gelden in een moderne samenleving.
Enkele voorbeelden die een overheid app bieden zijn bijvoorbeeld:

  • Een vermindering van het telefonische contact namens burgers naar de gemeente toe;
  • Een stijging van het aantal doorverwijzingen naar de website;
  • Een sterk verbeterde, digitale dienstverlening waarbij de laatste informatie direct kan worden doorgegeven aan het publiek;
  • De toevoeging van een afvalkalender;
  • Aansluiting bij de communicatiewensen van de inwoners;
  • Een vermindering van het fysieke contact namens burgers naar de gemeente toe.

Ontwerp

Met een goed en doordacht ontworpen app onderhoudt u als gemeente een nauwe band met de samenleving. Gebruikers zijn dan niet alleen tevreden, maar ook op de hoogte van alle informatiestromen en veranderingen die er gaande zijn, bijvoorbeeld via een afvalkalender.

Gemeente app ontwikkelen

Mobile app developers gezocht?

Geïnteresseerd in een gemeente app? Coffee IT is een van de modernste mobile app developers: wij ontwikkelen voor u een overheid app waarbij de focus ligt op de meest recente trends in de mobiele wereld waar we in leven. Samen met u komen we graag tot een verbetering van de huidige informatie- en communicatiestructuur door een informatie app te ontwikkelen die niet alleen passen bij uw persoonlijke wensen en voorkeuren, maar ook uitstekend aansluiten op de wensen van de gebruiker. Op zoek naar mobile app developers? Kijk niet verder dan Coffee IT: uw partij voor een kwalitatief hoogstaande informatie app.

Vragen


Heb je vragen of twijfel je nog? Wij staan je graag te woord. Of heb je een project of idee en wil je hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.

Neem contact op