DUTCH DIGITAL AGENCIES

Utrecht, 21 april | 3 minuten 

HET IS GELUKT! Coffee IT is vanaf 2021 aangesloten bij Dutch Digital Agencies. Een branchevereniging die de beste digitale bureaus in Nederland met elkaar verbindt. Leden die aangesloten zijn bij DDA werken aan projecten om de wereld om ons heen steeds een stukje slimmer te maken. Stap voor stap, klik na klik. Wat betekend dit nu voor Coffee IT en onze klanten….?

OVER DUTCH DIGITAL AGENCIES

Alle bedrijven die aangesloten zijn bij Dutch Digital Agencies zijn dagelijks bezig met de laatste innovaties en willen elke dag een stukje slimmer worden. Al deze stapjes zorgen voor vooruitgang waarmee miljoenen Nederlanders hun voordeel doen. Dat noemen wij pas impact! 

Dutch Digital Agencies biedt een groot netwerk aan de beste online ondernemers van Nederland. Met maar liefst 140 leden van bedenkers, makers, designers en ontwikkelaars wordt er een krachtig netwerk geboden. Zo leren de beste van de beste om zo elke dag beter, slimmer en innovatiever te worden.

Wat betekent dit voor Coffee IT

Ook al hebben wij in de afgelopen 7+ jaar veel ervaring en kennis vergaard, wij zijn een lerende organisatie en continue bezig om te innoveren. Nu we zijn aangesloten bij Dutch Digital Agencies is het mogelijk om deel te nemen aan inspirerende events, krijgen we toegang tot nieuw talent en verbinden wij ons met een ijzersterk netwerk van ondernemers. Dit biedt nieuwe kansen en mogelijkheden om onze dienstverlening te verbeteren en om (online) uit te bereiden.

Doordat wij lid zijn geworden bij Dutch Digital Agencies versterken wij ook onze missie. Dit komt omdat DDA de meest toonaangevende digitale bureaus wil helpen naar het volgende niveau. Dit helpt ons om complexe problemen te vertalen naar intuïtieve oplossingen en om door te groeien naar de nummer #1 maatwerk app ontwikkelaar in Nederland.

Dutch Digital Agencies

Wat betekent dit voor jou als klant

Nadat wij een app opleveren nemen we zelden afscheid van de klant. Samen blijven we doorontwikkelen en doorgroeien. Door de samenwerking met DDA verbreden wij onze kennis en kunnen wij dit ook toepassen op onze apps. Daarnaast krijgen we toegang tot slimme koppen die ons team komen versterken.

Op naar de volgende stap

Nu blijven we doorgroeien! Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent die ons team komt versterken. Ben jij ambitieus en wil je graag werken voor grote werkgevers zoals KLM, Roompot en Deloitte? Solliciteer direct, dan hoor je snel van ons! 

ALTIJD OP DE HOOGTE VAN HET ACTUELE NIEUWS?VOLG ONZE SOCIAL MEDIA ACCOUNTS.