Wil je een zakelijke B2B app laten maken en de mobiele kanalen uitbreiden? Bij Coffee IT ontwikkelen wij professionele B2B apps op maat. Wij hebben aantoonbare ervaring met de ontwikkeling van apps voor verschillende branches. Afhankelijk van de behoefte van jouw bedrijf kunnen wij apps maken voor onder andere smartphones, tablets, smart tv’s en smartwatches.

Als betrokken ontwikkelpartner denken wij graag mee hoe een B2B app effectief ingezet kan worden bij jouw bedrijf om de gewenste doelen te behalen. Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent de ontwikkeling van een B2B app voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen je graag verder.

Zakelijke B2B app laten maken


Steeds meer bedrijven in de business-to-business sector realiseren dat apps niet langer een hype zijn maar een onmisbaar onderdeel vormen binnen de marketing- en bedrijfsstrategie. Door de inzet van een krachtige B2B app kan jouw bedrijf de strategische doelstellingen behalen door in te zetten op het mobiele- en online kanaal op een gebruiksvriendelijkere manier. Hiermee kunnen doelstellingen zoals het vergroten van het bedrijfsresultaat of het optimaliseren van interne bedrijfsprocessen worden gerealiseerd. Als betrokken app ontwikkelaar gevestigd in Utrecht, denken wij graag met mee over de juiste inzet van een applicatie voor jouw bedrijf.

Neem contact op
B2B app laten maken

Concept & design

Een goed doordacht concept en gebruiksvriendelijk design vormen de basis van een krachtige B2B app. In de conceptfase denken we graag mee hoe de inzet van een applicatie kan bijdragen aan het behalen van jouw bedrijfsdoelstellingen. Onze UI & UX designers gaan in deze fase aan de slag met de vormgeving van uw app die past bij de huisstijl van jouw bedrijf.

B2B app ontwikkeling

In deze fase van het ontwikkeltraject realiseren onze app ontwikkelaars de technische functionaliteiten. Zoals van een ervaren app bouwer te verwachten stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit van de code. Door bugs vroegtijdig op te sporen en op te lossen kan er in een later stadium op de kosten worden bespaard voor onderhoud en updates. B2B app laten maken doe je met oog op de toekomst.

Distributie

Het aantal downloads en actieve gebruikers zijn belangrijke KPI's voor een B2B app. Door jouw app sterk in de markt te positioneren kunnen wij ervoor zorgen dat uw app goed zichtbaar is in de app stores. Indien gewenst is het ook mogelijk om de app intern uit te brengen middels in-house distributie. In een dergelijk geval is de applicatie alleen voor jouw medewerkers en eventuele partners te downloaden en te installeren.

B2B app ontwikkelen

Zakelijke app ontwikkelaar Coffee IT


Wanneer je op zoek bent naar een resultaatgerichte app bouwer die in staat is om een professionele zakelijke B2B app te ontwikkelen dan ben je bij Coffee IT aan het juiste adres. Ons gedreven team heeft ruime ervaring met complexe B2B app oplossingen. Wij maken jouw app geheel op maat en koppelen deze aan de interne systemen en processen van jouw bedrijf.

  • Ontwikkelt krachtige B2B apps
  • Meedenkend en flexibel partner
  • Betrokken app bouwer gericht op resultaat
  • Ervaring met native, hybride en web apps
  • Stelt uw bedrijfsdoelen altijd voorop
  • Ontwikkelt met het oog op de toekomst
  • Uw adviseur op het gebied van apps laten maken

Ervaren bedrijfsapp ontwikkelaar


Coffee IT is de aangewezen partner voor de ontwikkeling van apps gericht op de zakelijke markt. Afhankelijk van jouw wensen en doelstellingen kunnen wij uw B2B app zowel hybride als native ontwikkelen. Wij hebben de nodige ervaring en vakkennis om een resultaatgerichte app te maken voor onder andere iOS en Android. Omdat veel bedrijven niet beschikken over de nodige expertise op het gebied van de mobiele mogelijkheden treden wij op als expert én adviseur. Wij begeleiden door het gehele ontwikkeltraject van concept tot distributie en adviseren daar waar mogelijk. Dit stelt jou in staat weloverwogen keuzes te maken als het aankomt op de B2B app. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvende een offerte aan.

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger