Direct op de koffie?

Wilt u een zakelijke B2B app laten maken en uw mobiele kanalen uitbreiden? Bij app ontwikkelaar Coffee IT ontwikkeld professionele B2B apps. Wij hebben aantoonbare ervaring met de ontwikkeling van apps voor verschillende branches. Afhankelijk van de behoefte van uw bedrijf kunnen wij apps maken voor onder andere smartphones, tablets, smart tv’s en smartwatches.

Als een betrokken ontwikkelpartner denken wij graag met u mee hoe bedrijven een B2B app laten maken en effectief inzetten. Wij hebben aantoonbare ervaring in de realisatie van bedrijfsapps. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden omtrent de ontwikkeling van een B2B app voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag verder met het maken van een business-to-business applicatie.

Zakelijke B2B app laten maken


Steeds meer bedrijven in de business-to-business sector krijgen in de gaten dat apps niet langer een hype zijn maar een essentieel onderdeel vormen binnen de marketing- en bedrijfsstrategie. Door de inzet van een krachtige B2B app kan uw bedrijf de strategische doelstellingen behalen door in te zetten op het mobiele- en online kanaal.

Coffee IT is de ontwikkelaar die uw bedrijf kan helpen om een app succesvol in te zetten. Uw doelstellingen zoals het vergroten van het bedrijfsresultaat of het optimaliseren van interne bedrijfsprocessen staan centraal in onze aanpak. Als betrokken app ontwikkelaar gevestigd in Utrecht, denken wij graag met u mee over de juiste inzet van een applicatie voor uw bedrijf. Wij hebben ruime ervaring in B2B georiënteerde app oplossingen. Coffee IT is dé ontwikkelaar voor het laten maken van een B2B app.

Wilt u meer weten over het maken van een zakelijke app? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie omtrent de ontwikkeling van een zakelijke app voor uw bedrijf.

Neem contact op
B2B app laten maken

Concept & design


Een goed doordacht concept en gebruiksvriendelijk design vormen de basis van een krachtige B2B app. In de conceptfase denken we graag met u mee hoe de inzet van een applicatie kan bijdragen aan het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen. Onze UI & UX designers gaan in deze fase aan de slag met de vormgeving van uw app die past bij de huisstijl van uw bedrijf.


B2B app ontwikkeling


In deze fase van het ontwikkeltraject realiseren onze app ontwikkelaars de technische functionaliteiten. Als u van een ervaren app bouwer mag verwachten stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit van de code. Door bugs vroegtijdig op te sporen en op te lossen kan er in een later stadium op korten worden bespaard voor onderhoud en updates. B2B app laten maken doe je met oog op de toekomst.


Distributie


Het aantal downloads en actieve gebruikers zijn belangrijke KPI's voor een B2B app. Door uw app sterk in de markt te positioneren kunnen wij ervoor zorgen dat uw app goed zichtbaar is in de app stores. Indien gewenst is het ook mogelijk om uw app intern uit te brengen middels in-house distributie. In dat geval is uw applicatie alleen voor uw medewerkers en eventuele partners te downloaden en te installeren.


B2B app ontwikkelen

Zakelijke app ontwikkelaar Coffee IT


Wanneer u op zoek bent naar een resultaatgerichte app bouwer die in staat is om een professionele B2B/zakelijke app te ontwikkelen dan bent u bij Coffee IT aan het juiste adres. Ons gedreven team heeft ruimte ervaring met complexe app oplossingen. Wij maken uw app geheel op maat en koppelen deze indien gewenst met uw interne systemen en processen.

  • Ontwikkelt krachtige B2B apps
  • Meedenkend en flexibel partner
  • Betrokken app bouwer gericht op resultaat
  • Ervaring met native, hybride en web apps
  • Stelt uw bedrijfsdoelen altijd voorop
  • Ontwikkelt met het oog op de toekomst
  • Uw adviseur op het gebied van apps laten maken

Ervaren bedrijfsapp ontwikkelaar


Coffee IT is de aangewezen partner voor de ontwikkeling van apps gericht op de zakelijke markt. Afhankelijk van uw wensen en doelstellingen kunnen wij uw B2B app zowel hybride als native ontwikkelen. Wij hebben de nodige ervaring om een resultaatgerichte app te maken voor onder andere iOS, Windows Phone en Android. Omdat veel bedrijven niet beschikken over de nodige expertise op het gebied van de mobiele mogelijkheden treden wij op als expert en adviseur. Wij begeleiden u door het gehele ontwikkeltraject van concept tot distributie en adviseren u daar waar mogelijk. Op deze wijze kunt u weloverwogen keuzes maken voor uw B2B app. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Meer weten?


Heeft u vragen of twijfelt u nog? Wij staan u graag te woord. Of heeft u een project of idee en wilt u hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.