Direct op de koffie?

Op zoek naar een app ontwikkelaar in Utrecht of omgeving? Bij app ontwikkelaar Coffee IT ben je aan het juiste adres. Wij ontwikkelen apps voor alle mobiele apparaten en platformen. Of het nu gaat om een hybride of native apps voor iOS, Android of Web. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van succesvolle apps voor zowel smartphones, tablets, smart tv’s en wearables. Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent de ontwikkeling van jouw app? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak loop eens bij ons naar binnen voor een kopje koffie. Ons kantoor is gevestigd in het hartje van Utrecht.

Full-service app ontwikkelaar


Wij ontwikkelen apps voor Android en iOS volgens de laatste richtlijnen van Apple en Google. Daarnaast maken wij web apps en zijn zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Hierdoor kunnen wij een succesvolle app ontwikkelen volgens de laatste standaarden, en dat alles vanuit hartje Utrecht. Bij Coffee IT maken wij apps met een strak ontwerp, een goed doordacht (en uitgewerkt) concept en een intuïtieve user interface. Wij geloven in korte lijnen. Tijdens de app-ontwikkeling houden wij daarom een nauwe samenwerking tussen de ontwikkelaars, ontwerpers en de opdrachtgever. Agile (Scrum) of liever waterval? Wij werken jouw app project uit met de methodiek die jouw voorkeur heeft.

Bij Coffee IT begrijpen wij dat promotie belangrijk is voor de realisatie van jouw bedrijfsdoelen. Wij denken daarom effectief mee met de app-marketing zodat de conversie van de app geoptimaliseerd kan worden. Daarnaast leveren wij passend advies met betrekking tot uw budget, tijdsplanning en scope en zijn wij een sparringpartner die niet bang is om soms net wat verder te denken. Coffee IT is daarom een full-service ontwikkelbureau.

App ontwikkelaar Utrecht

E-Mail


Heb je vragen of twijfel je nog? Stuur ons een e-mail.


[email protected]

Telefoon


Bellen kan nooit kwaad. Wij beantwoorden jouw vragen graag.


+31 30 7371093

Op de koffie


Visschersplein 160 3511 LX, Utrecht, of liever bij jou op de koffie?


Routebeschrijving

App ontwikkelaar Coffee IT

Gewoon vanuit Utrecht


Ons kantoor ligt centraal gelegen in het centrum van Utrecht. Wij zijn dus makkelijk bereikbaar vanuit alle windstreken zoals Amsterdam, ’s Hertogenbosch en Amersfoort. Nieuwsgierig geworden naar ons team, onze app-ontwikkel vaardigheden of ons kantoor? Loop dan eens bij ons naar binnen voor een vrijblijvend vers kopje koffie. Wij beantwoorden jouw vragen of de mogelijkheden omtrent jouw app ontwikkeling graag.

“Freshly brewed apps”

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger