APP ONTWIKKELAAR UTRECHT

Ben jij op zoek naar een app ontwikkelaar in Utrecht en omgeving? Als fullservice applicatie ontwikkelaar ontwikkelen wij maatwerk apps vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht. Ons team ontwikkeld complexe en intuïtieve applicaties voor klanten zoals Deloitte en Roompot. Hiervoor gebruiken wij een uniek ontwikkelproces om tot het gewenste resultaat te komen.

164

Apps ontwikkeld

57

Opdrachtgevers

23

Developers

Neem contact op
ROC en Roompot applicatie ontwikkeling door coffee it

DEZE MERKEN VERTROUWEN COFFEE IT 

Teamoverleg applicatie ontwikkeling

Fullservice applicatie ontwikkelaar in Utrecht

Al meer dan 7 jaar ontwikkelen wij applicaties voor verschillende klanten. Tijdens het gehele app ontwikkeltraject word je begeleid door een projectmanager. Samen begin je met het uitwerken van een strategisch plan tot een goed doordacht  UI & UX design tot een succesvolle app release. Wij hebben ons gespecialiseerd in verschillende industrieën waarin wij de apps realiseren vanuit onze missie: het vertalen van complexe problemen naar intuïtieve oplossingen die impact maken.

Expertises van Coffee IT: Maatwerk app ontwikkelaar

In-house

Door intensieve samenwerking met onze eigen developers kunnen wij de best kwaliteit apps maken.

Ons team

Maatwerk apps

Elk project en vraagstuk is altijd uniek, daar zijn alle apps die wij ontwikkelen compleet maatwerk

Ons proces

Complexe apps

Wij ontwikkelen apps die gebruik maken van de laatste technologieën zoals de iBeacon technologie.

Bekijk ons werk

Hoe wij maatwerk apps ontwikkelen

Jouw app moet onderscheidend en uniek zijn. Zo is het belangrijk dat de app de oplossing biedt aan de eindgebruiker en de bedrijfsdoelstellingen behaald. Onze agile werkwijze zorgt ervoor dat we consequent vooruitgang boeken zonder jouw unieke waarde uit het oog te verliezen.

Heb jij hét app idee? Wij starten elk project met een Accelatator Day. In een dag maken we gezamenlijk een roadmap voor jouw app-idee.

Ik wil een app laten maken
app ontwikkelaar werkwijze
App ontwikkelaar Utrecht

Kom langs op de koffie

Niet alleen onze apps zijn krachtig en robuust. Ook onze koffie is het proberen waard. Wil je een maatwerk app laten maken? Dan wil je waarschijnlijk weten waar jouw app wordt ontwikkeld en de developers achter de code ontmoeten.

Maak kennis met het team van Coffee IT: ontwikkelaars met een passie voor een strak ontwerp, een goed doordacht en uitgewerkt concept en een intuïtieve user interface.

Ons kantoor ligt centraal gelegen in Utrecht, net naast de snelweg. Plan hier je route naar Coffee IT via Google maps.

 

Wij zijn dus makkelijk bereikbaar vanuit alle windstreken zoals Amsterdam, ’s Hertogenbosch, Rotterdam of Amersfoort. Nieuwsgierig geworden naar ons team, onze app-ontwikkel vaardigheden of ons kantoor? Loop dan eens bij ons naar binnen voor een vrijblijvend kopje koffie. Wij beantwoorden jouw vragen of de mogelijkheden omtrent jouw app ontwikkeling graag.

Fabian Commercieel directeur Coffee IT

NEEM CONTACT OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
Fabian Commercieel directeur Coffee IT