App ontwikkelen in Utrecht

Op zoek naar een app ontwikkelaar in Utrecht en omgeving? Dan ben je bij app ontwikkelaar Coffee IT aan het juiste adres. Wij ontwikkelen apps voor alle mobiele apparaten en platformen. Of het nu gaat om een hybride of native apps voor iOS, Android of Web. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van succesvolle apps voor zowel smartphones, tablets, smart tv’s en wearables. Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent de ontwikkeling van jouw app? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak of loop eens bij ons naar binnen voor een kopje koffie. Ons kantoor is gevestigd in Utrecht, naast de snelweg (A12).

NEEM CONTACT OP
App ontwikkelaar Utrecht

Full-service app ontwikkelaar

Wij ontwikkelen apps voor Android en iOS volgens de laatste richtlijnen van Apple en Google. Daarnaast maken wij web apps en zijn wij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Hierdoor ontwikkelen wij succesvolle apps volgens de laatste standaarden. Doen doen wij volledig in-house vanuit ons kantoor in Utrecht. Bij Coffee IT maken wij apps met een strak ontwerp, een goed doordacht (en uitgewerkt) concept en een intuïtieve user interface. Wij geloven in korte lijnen. Tijdens de app-ontwikkeling houden wij daarom een nauwe samenwerking tussen de ontwikkelaars, ontwerpers en de opdrachtgever. Agile (Scrum) of liever een waterval werkwijze? Wij werken jouw app project uit met de methodiek die jouw voorkeur heeft.

Bij Coffee IT begrijpen wij dat promotie belangrijk is voor het realiseren van jouw (bedrijfs)doelen. Wij denken daarom effectief mee met de app-marketing zodat de conversie van de app geoptimaliseerd wordt. Daarnaast leveren wij passend advies met betrekking tot het budget, de tijdsplanning en de scope en zijn wij een sparringpartner die niet bang is om soms net wat verder te denken. Bij Coffee IT noemen wij ons dan ook een full-service ontwikkelbureau.

UI & UX ontwerp


Een goed doordacht UX en UI design zorgt voor een optimale ervaring voor de gebruiker. De eindgebruiker staat centraal tijdens al onze app oplossingen.

Betrouwbare ontwikkelaar


Een prettige samenwerking vinden wij belangrijk. Zo worden namelijk de beste apps gemaakt. Wij treden op als transparante ontwikkelpartner en hanteren korte communicatielijnen.

Hoogstaande kwaliteit


Een code van hoge kwaliteit zorgt voor het snel opsporen van bugs, een lange levensduur van de app en een besparing op onderhoudskosten.

“Coffee IT has done an amazing job developing our new iOS app from scratch. Thorough and clear project management, good planning, good communication and great assertive responses throughout the project. We’ve found a trustworthy partner for all our future iOS (and Android) projects. Keep up the good work!”
Tom van Oorschot, CTO FREEONTOUR
bekijk alle reviews
app ontwikkelaar Utrecht desktop

In-house app ontwikkelaar vanuit Utrecht

Ons kantoor ligt centraal gelegen in Utrecht, net naast de snelweg. Wij zijn dus makkelijk bereikbaar vanuit alle windstreken zoals Amsterdam, ’s Hertogenbosch, Rotterdam of Amersfoort. Nieuwsgierig geworden naar ons team, onze app-ontwikkel vaardigheden of ons kantoor? Loop dan eens bij ons naar binnen voor een vrijblijvend kopje koffie. Wij beantwoorden jouw vragen of de mogelijkheden omtrent jouw app ontwikkeling graag.

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT