App ontwikkelaar Utrecht Coffee IT

App ontwikkelaar

Utrecht

Ben jij op zoek naar een app ontwikkelaar in Utrecht en omgeving? Als full-service applicatie ontwikkelaar bouwen wij maatwerk apps voor klanten als KLM, Roompot en in-lite.
164
Apps ontwikkeld
9+
Beoordeeld
40+
Developers
coffee it iphone mockup socialblox
coffee it klm logo

App ontwikkelaar in Utrecht

Als grootste scale up van Utrecht ontwikkelen we al meer dan 10 jaar applicaties voor verschillende klanten. Tijdens het gehele app ontwikkeltraject word je begeleid door een ervaren projectmanager. Samen begin je met het uitwerken van een strategisch plan, een goed doordacht UI & UX design tot uiteindelijk een succesvolle app release.

Wij hebben ons gespecialiseerd in verschillende industrieën waarin wij apps realiseren als onderdeel van The Digital Club. Dit doen wij met 40+ developers, marketeers en designers vanuit ons kantoor in Utrecht.

App ontwikkelaar Utrecht Coffee IT
App ontwikkelaar Utrecht Coffee IT
App ontwikkelaar Utrecht Coffee IT

Waarom kiezen voor Coffee IT?

Wij zijn applicatie ontwikkelaars met een missie, namelijk: realizing digital dreams. Van een online leeromgeving voor scholieren tot slimme tuinverlichting. Alles om het leven van de gebruiker beter of effectiever te maken.

Ons gevalideerde ontwikkelproces

App ontwikkelaar Utrecht Accelerator Day Coffee IT

Accelerator day

Tijdens de Accelerator Day vertalen we jouw concept naar een roadmap met duidelijke stappen en denken we jouw hele concept van A tot Z uit. Als ervaren app ontwikkelaar delen we graag onze kennis en ervaringen.

SocialBlox image

Wireframe & ontwerp

Een goed doordacht app design is de sleutel tot succes. Het is een combinatie van degelijk onderzoek, eenvoud en focus. Onze designers vertalen jouw app idee naar een gebruiksvriendelijke app met een doordachte flow.

SocialBlox image
App ontwikkelaar Utrecht design Coffee IT
App ontwikkelaar Utrecht ontwikkeling Coffee IT

App ontwikkeling

Nu gaan we echt beginnen. Native apps ontwikkelingen wij met onze Scrum werkwijze: in kleine multidisciplinaire teams werken we in twee-wekelijkse sprints aan de app. Ervaren
projectmanagers zorgen voor een degelijke planning en heldere communicatie.

SocialBlox image

Release time

Let's pop champaign! Dit is het moment waar we allemaal op hebben gewacht: jouw app is live. Wij zorgen voor een zorgeloze exploitatie en support.

SocialBlox image
App ontwikkelaar Utrecht release Coffee IT

Extra service

Beheer & onderhoud

Geen downtime. Als ontwikkelaar weten we hoe belangrijk het is dat de app altijd werkt. Met actieve monotoring en support in de avond en het weekend staan wij voor je klaar. Ook na besturingsysteemupdates.

SocialBlox image

Extra service

De marketing start op het moment dat de eerste code wordt geschreven. Je wil een een duurzame relatie met de gebruiker creëren. De juiste app marketing is hiervoor essentieel. Het zorgt voor meer downloads, actieve gebruikers en meer omzet.

SocialBlox image

Het laatste Coffee IT nieuws

Neem contact op

Job staat voor je klaar.

Jouw app laten maken? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.