APP RELEASE: SOCIALBLOX IS LIVE!

Utrecht, 7 november | 4 minuten 

It has happend! De app van SocialBlox is live! Het meest ambitieuze project uit de geschiedenis van Coffee IT staat in de App Stores. De afgelopen maanden heeft ons team keihard gewerkt om de 1.0 versie voor SocialBlox klaar te maken voor lancering. Op basis van alle gebruikersdata en feedback van de beta-versie is de app klaar voor de wereld. Daar zijn we ontzettend trots op. Let’s get challenging! 

What's SocialBlox?

De SocialBlox app draait volledig om social challenges. Jij kan een andere gebruiker van de app uitnodigen voor een unieke uitdaging. Van de Ice Bucket challenge tot het 10x omdraaien van je pannenkoek in 2 minuten. Alle challenges worden gecontroleerd door de community op het platform. Door middel van Smart Contracts kan jij SocialBlox’s eigen crypto-valuta verdienen: de SBLX-tokens.

Privacy-first

Alle transacties die via de SocialBlox app plaatsvinden worden vastgelegd op de Ethereum blockchain. Dit zorgt niet alleen dat een gebruiker gegarandeerd de verdiensten krijgt, maar ook dat alle gegevens 100% veilig zijn.

SocialBlox Release

MIJLPALEN MOET JE ALTIJD VIEREN 🎉

Naast dat we samen met de klant op de release-knop hebben gedrukt, hebben we afgelopen vrijdag ook met heel Coffee IT de release gevierd. Uiteraard met een glas champagne!

De SocialBlox app staat nu live in de Apple App Store en Google Play Store. Downloaden kan via de onderstaande buttons. Let op: In de komende maanden worden de functionaliteiten van de app uitgebreid. Het is nu nog niet mogelijk om via de smart contracts SBLX-tokens in te zetten.

ALTIJD OP DE HOOGTE VAN HET ACTUELE NIEUWS?VOLG ONZE SOCIAL MEDIA ACCOUNTS.