Direct op de koffie?

Heeft u een goed idee en wilt u een app laten ontwikkelen? Als ervaren app ontwikkelaar kunnen wij u verder helpen omtrent de ontwikkeling van uw app. Wij denken graag met u mee omtrent het verdienmodel, het design, de ontwikkeling en de marketing van uw app. Overweegt u om uw app te laten ontwikkelen door Coffee IT? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u adviseren door één van onze specialisten.

App laten ontwikkelen door Coffee IT


Wilt u een app laten ontwikkelen? Coffee IT is de betrokken ontwikkelpartner die u verder helpt u het ontwikkelproces van A tot Z. Betrokken ontwikkelpartner Coffee IT helpt u in het ontwikkelproces van A tot Z. Wij zijn op de hoogte van de laatste technologieën in de app branche en stellen ons innoverend op. Bij Coffee IT kunt u een kwalitatief hoogwaardige app verwachten met een app ontwerp waar u en uw gebruikers enthousiast van worden. Bij ons kunt u een app laten ontwikkelen voor onder andere Android, iOS, Windows Phone.

Wij ontwikkelen apps die compleet voldoen aan de wensen en behoeften van uw organisatie. Ons team van designers, ontwikkelaars en marketeers gaat graag voor aan de slag om voor u een succesvolle op te realiseren. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden omtrent het laten ontwikkelen van uw app.

Neem contact op
App laten ontwikkelen

Wij ontwikkelen apps voor alle platformen


Zoals u van een professionele app ontwikkelaar mag verwachten ontwikkelen wij maatwerk apps voor alle platformen. Wij beschikken over aantoonbare ervaring op het gebied van app ontwikkeling voor Android (Google), iOS (Apple iPhone, iPad, etc) en Windows Phone.

iOS apps

Voor iPhone & iPad

Lees meer 

Android apps

Voor smartphones & tablets

Lees meer 

Windows apps

Voor Windows Phones

Lees meer 

Web apps

Voor (mobiele) browsers

Lees meer 

Uw partner voor de ontwikkeling van apps


Heeft u een idee met betrekking tot de ontwikkeling van een app? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Bij Coffee IT kunt u vrijblijvend advies verwachten met betrekking tot het concept, design, technische ontwikkeling en de marketing van uw app. Wij gaan graag met u in gesprek om uw ideeën verder uit te werken. U bent van harte welkom in ons kantoor in Utrecht.

Als specialist op het gebied van mobiele apps zijn wij in staat om voor u een succesvolle app te realiseren. Wij begeleiden u graag in het gehele app ontwikkeltraject. Op basis van uw wensen en doelstellingen maken we een app die past bij uw budget. Na de ontwikkeling van uw app helpen we u tevens met de realisatie van feature updates en de marketing van uw app.

E-Mail


Heeft u nog vragen of twijfelt u nog? Stuur ons een e-mail.


contact@coffeeit.nl

Telefoon


Bellen kan nooit kwaad. Wij beantwoorden uw vragen graag.


+31 30 7371093

Op de koffie


Visschersplein 160 3511 LX, Utrecht, of liever bij u op de koffie?


Routebeschrijving

App ontwikkelen

Waarom Coffee IT als uw app ontwikkelaar?


Coffee IT is de aangewezen partner als het gaat om het maken van een mobiele app. Ons team van specialisten beschikt over aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van app ontwikkelen. Hierdoor zijn wij in staat om u te voorzien van een gedegen app. Wij maken apps voor alle platformen en mobiele apparaten. Bovendien begeleiden wij onze opdrachtgevers door het hele app ontwikkeltraject. Van het concept en design tot de ontwikkeling en optimalisatie in de app stores.

  • Ontwikkelt apps voor Windows, Android & iOS
  • Meedenkend partner als expert en adviseur
  • Behaalt/ondersteunt bedrijfsdoelen
  • Ontwikkelt met het oog op de toekomst
  • Stelt doelen altijd voor middelen
  • Diversiteit aan ontwikkelkennis

Het app ontwikkelproces


Ons ontwikkeltraject bestaat de volgende stappen: onderzoek, ontwerp, ontwikkeling, test en publiceer. Wij begeleiden u tijdens elk van deze fases en geven u waar nodig advies. Door deze werkwijze kunnen wij uw app idee snel vertalen naar een werkende app oplossing.

Wij treden op als expert én adviseur. Onze opdrachtgevers hebben korte lijnen met onze ontwikkelaars, designers en projectmanagers. Hierdoor kunnen we een prettige en fijne samenwerking garanderen.

Coffee IT stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de app. Door een agile ontwikkelmethode in te zetten zijn we in staat om in korte tijd een resultaatgerichte app te ontwikkelen. Meer weten over het laten maken van een app? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op
App ontwikkel proces

Wat kost een app ontwikkelen?


Benieuwd wat het laten maken van een app kost? Wij geven hier u graag een antwoord op. Hoe de kosten tot stand komen kan erg mobiele applicatie verschillen. Zo zijn de functionaliteiten waarvan gebruik gemaakt dient worden van invloed op het kostenplaatje. Ook het soort platform en besturingssysteem bepaald deels de prijs van een app. Zo zit er bijvoorbeeld verschil in de kosten voor een Android app en een iOS app.

Wij adviseren u graag met betrekking tot de ontwikkeling van uw app. Op basis van een vrijblijvend advies gesprek kunnen wij een voorstel doen voor het maken van een app. We komen dan tot de beste app oplossing die past bij uw wensen, doelstellingen en beschikbare budget. Direct een prijsopgave ontvangen voor het laten maken van een app? Neem dan contact op met app ontwikkelaar Coffee IT.

App ontwerp & UX design


De gebruikers stellen wij in uw app centraal. Als u uw app laat ontwikkelen door Coffee IT zorgen wij ervoor dat de grafische interface geheel op de eindgebruiker is afgestemd zodat de kans op succes aanzienlijk wordt vergroot. Onze designers werken op basis van de laatste trends met betrekking tot UI & UX design.


App ontwikkeling

Bij app ontwikkeling is de code één van de belangrijkste kwaliteitsaspecten. Wij zorgen ervoor dat bugs vroegtijdig worden opgelost. Door de app goed te testen kan de kwaliteit worden gewaarborgd. Eventuele feature updates en onderhoud is hierdoor gemakkelijker uit te voeren, waardoor op onderhoudskosten kan worden bespaard.

App marketing

Wanneer uw app in de app stores staat wilt u natuurlijk dat uw app wordt gedownload. Wij hebben ervaring met verschillende marketingtools waarmee wij het aantal actieve gebruikers kunnen vergroten. Wij hebben onder andere ervaring met app store optimalisatie, zoekmachine optimalisatie en online adverteren.

Vragen


Heeft u vragen of twijfelt u nog? Wij staan u graag te woord. Of heeft u een project of idee en wilt u hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.

Neem contact op