In-house app ontwikkelpartner

Je wilt een app laten ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als specialist in app development zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling van apps voor elk platform en elk device. Van complexe apps zoals blockchain apps tot gebruiksvriendelijke apps zoals native- of PWA’s, wij zijn jouw partner in app ontwikkeling. Dit houdt in dat wij naast de technische kennis ook meedenken met het concept van de app of de app marketing. Vanuit ons kantoor in Utrecht hebben wij alle disciplines in huis. In multidisciplinaire teams werken wij op een Agile werkwijze aan de app. Meer weten over hoe wij apps ontwikkelen? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact op.

CONTACT
App laten ontwikkelen door Coffee IT

Wij ontwikkelen o.a.: web-, Android (Google) & iOS (Apple iPhone, iPad). Meer weten? Scroll verder!

iOS apps

Voor iPhone & iPad

Lees meer 

Web apps

Voor (mobiele) browsers

Lees meer 

Android apps

Voor smartphones & tablets

Lees meer 

App laten ontwikkelen door Coffee IT

Als fullservice app ontwikkel bureau zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling van applicatie oplossingen tijdens het gehele ontwikkelproces. Als partner in app ontwikkeling kunnen wij meedenken over het concept van de app, het interface, een optimaal gebruikersgemak en de marketing.

Door een specialist in te schakelen om jouw app te laten ontwikkelen weet je zeker dat de app van een hoge kwaliteit is. Andere voordelen van het inhuren van een specialist voor de ontwikkeling van jouw app zijn o.a.:

  • Je hebt altijd een specialist die werkt aan jouw app
  • De eindgebruiker staat centraal in al onze app producties
  • Wij hebben ruime ervaring met de ontwikkeling van complexe en unieke apps
  • Transparant; heldere communicatie, korte lijnen en duidelijke afspraken
  • Wij hebben alle kennis in-house, wat betekent dat wij alle kennis paraat hebben
  • Je wilt je product of dienst op een onderscheidende wijze presenteren
  • Wij zorgen ervoor dat jij je targets en doelen haalt
  • Jij wilt een nieuwe of grotere doelgroep aansnijden
LEES MEER OVER ONS

App oplossingen door Coffee IT

Technologie is bedoeld als een verlengstuk van de gebruiker. Het is ons doel het leven van de gebruiker gemakkelijker te maken. Met onze expertise, ruime ervaring en geavanceerde ontwikkel technieken realiseren wij dit. Wij maken apps voor een breed scala aan opdrachtgevers, van overheidsinstanties tot scale-ups. Sinds de oprichting in 2014 is Coffee IT flink gegroeid. Zo bestaat ons team inmiddels uit developers van alle disciplines en hebben wij marketeers in huis die gespecialiseerd zijn in app marketing. Een betere gebruikerservaring, meer actieve app gebruikers, meer app downloads, meer in-app aankopen en geoptimaliseerde processen. Dit is waar wij ons als Coffee IT’ers hard voor maken. Wil je een app laten ontwikkelen door ons? Wij maken een itemized begroting, zo weet je precies waar je aan toe bent.

109

Apps

51

Klanten

250.000

Downloads in stores

4.9

Beoordeling Google

“Levert professioneel werk en communiceert goed”

– Guilherme Luttikhuizen dos Santos, ExamenOverzicht

Guilherme is de oprichter van ExamenOverzicht en ziet het bedrijf een marktleider worden op het gebied van samenvattingen voor eindexamens.

Type app


Welk type app het meest geschikt is hangt af van het doel van de app, de doelgroep en de gewenste functies binnen de app. Nog niet zeker over het type app voor jouw app? Wij zetten graag de voor- en nadelen uiteen per variant zodat je een gedegen beslissing kan maken.


Hoogstaande kwaliteit


Bij app ontwikkeling is de code één van de belangrijkste kwaliteitsaspecten van de app. Wij zorgen dat bugs vroegtijdig worden opgelost. Door de app continu te testen middels tweewekelijkse sprints wordt de kwaliteit gegarandeerd en onderhoudskosten geminimaliseerd.


App succes


Het succes van een app wordt bepaald door het aantal actieve gebruikers en downloads. Wij implementeren marketing en tracking tools zodat jij de doelgroep kunt monitoren. Wij kunnen de marketing in handen nemen, bijvoorbeeld middels online marketing, zoekmachine optimalisatie en branding.


Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger