PROFESSIONELE APPLATEN ONTWIKKELEN

Wil je een krachtige app laten ontwikkelen met veel potentie? Sluit je aan bij opdrachtgevers zoals Deloitte en KLM en laat een maatwerk app ontwikkelen die speciaal is ontwikkeld om de bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Ons multidisciplinair team van strategen, designers en developers komt het best tot zijn recht met een technische uitdaging. Voor elke uitdaging kunnen we een passende app ontwikkelen. Dit doen wij met strakke planning, scrum werkwijze en een gepassioneerd team van techgeeks.

In-house ontwikkelteam

In-house, eigen developers met ieder een eigen expertise en een kleine obsessie voor goedwerkende oplossingen.

Het team

Sprekend portfolio

We gaan er niet om liegen: we hebben een portfolio opgebouwd met opdrachten die we graag aan je laten zien.

Ons portfolio
App laten ontwikkelen
in-lite logo
KLM en Deloitte logo

ONS TEAM DENKT GRAAG MEE OVER EEN SUCCESVOLLE LIVEGANG VAN DE APP

JOUW CONCEPT VERDIENT MAATWERK

Een app draagt bij aan het succes van jouw organisatie. Wij geloven dat dit succes wordt vergroot met een maatwerk oplossing. Een professionele app laten ontwikkelen helpt jouw bedrijf in het realiseren van:

  • Meer omzet (gemiddeld is de jaaromzet van een app 60.000)
  • het verbeteren van interne processen (kostenbesparing)
  • Het opzetten van een extra verkoopkanaal (omzetstijging)
  • Verlenen van een extra service
  • Branding & loyaliteit

Coffee IT ondersteunt organisaties al ruim zes jaar in het bereiken van deze doelen door mee te denken over het concept, design, techniek, ontwikkeling  en het vermarkten van de app. Ruim honderd klanten hebben bij ons een succesvolle app laten ontwikkelen.

Bekijk app ontwikkelproces
App ontwikkelproces mobiel
Vorodelen app Lovemetender app

DE VOORDELEN VAN EEN PROFESSIONELE APP

Een professionele app vertaalt jouw visie naar een intelligente app die betrouwbaar, functioneel en winstgevend is.

De voordelen van een app laten maken bij een professionele partij:

  • Unieke gebruikerservaring speciaal ontwikkeld voor de doelgroep
  • De beste kwaliteit voor onderhoudbaarheid en de beste experience
  • We denken met je mee voor een maatwerk oplossing
  • Wij kunnen alle features inbouwen die nodig zijn
  • Schaalbaar en klaar voor duizenden gebruikers
Contact opnemen

WELK TYPE APP ONTWIKKELEN?

Je wilt een app laten ontwikkelen. We bepalen samen welk probleem opgelost kan worden met de app en hoe de app zichzelf terugverdiend. Dit begint bij het kiezen voor de juiste techniek.

Wij ontwerpen en ontwikkelen apps specifiek voor iOS (Apple) met bijvoorbeeld SwiftUI of voor Android (Google). Daarnaast ontwikkelen we hybride apps en web apps en zijn wij ervaren met alle technieken zoals Progressive Web Apps, Whitelabel apps, VoIP apps of Bluetooth apps. Voor elk platform kunnen wij een maatwerk app ontwikkelen met alle gewenste functionaliteiten en features.

App developers working Rotterdam

VRAGEN GERELATEERD AAN APP LATEN ONTWIKKELEN

De ontwikkeltijd van een maatwerk app varieert van enkele weken tot enkele maanden. Dit hangt af van de gebruikte techniek (het framework en de besturingssystemen wij de app op moet draaien), de functionaliteiten en de algemene complexiteit van de app. Wil je een app laten ontwikkelen en wil je weten hoe lang het ontwikkelen ongeveer zal duren? Neem vrijblijvend contact op en we vertellen je graag meer.

Wanneer alle behoeften in kaart zijn gebracht dan beginnen wij met het ontwikkelen van de app. De apps worden volledig in-house ontwikkeld door developers van eigen bodem. Hierdoor kunnen wij de beste prestaties garanderen voor de app.

Wanneer wij een app ontwikkelen dan werken we in periodieke iteraties verdeeld over een viertal fasen. Tijdens elke fase heb je toegang tot ons CMS systeem en krijg je als opdrachtgever beta versies of wireframes toegestuurd. Deze fasen zijn: Analyse, UX & UI ontwerp, app ontwikkeling. Aanvullend kunnen wij het applicatiebeheer en app marketing in handen nemen. Hier lees je meer over onze effectieve werkwijze.

Wij werken Scrum, transparant en efficiënt. Zo kunnen we snel bijsturen waar nodig en komen we samen tot een geslaagde oplevering.

De kosten zijn afhankelijk van de ontwikkeluren en zijn daarmee afhankelijk van de complexiteit van de app. Doordat wij ervaren programmeurs hebben met veel ervaring kunnen wij relatief snel een eindproduct realiseren. Benieuwd wat het ontwikkelen van jouw app concept kost? Bekijk dan deze pagina waar wij dieper in gaan op de factoren die van invloed zijn op de app ontwikkelkosten of neem contact op.

Al onze apps ontwikkelen wij in-house vanuit ons nieuwe kantoor in Utrecht (de Randstad). Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van complexe mobiele apps die gebruik maken van het Internet of Things en zijn marktleider in VoIP apps.

Als fullservice ontwikkelaar begeleiden wij opdrachtgevers naar een succesvolle app release en ondersteunen we het management. In zowel het voor- tijdens- als natraject bieden we technische ondersteuning en advies. Zo kunnen we samen een roadmap opstellen, de strategie bepalen en de app innovaties en werkend houden middels applicatiebeheer en optimalisatie.

Helaas krijgen we met regelmaat verzoeken om apps te re-factoren. Deze apps zijn vaak ontwikkeld door buitenlandse ontwikkelaars (bijvoorbeeld uit India). Voor simpele apps kan een buitenlandse app ontwikkelaar een goede oplossing zijn, maar je krijgt vaak waar je voor betaalt. De kwaliteit van de app en de communicatie tussen ontwikkelaar en opdrachtgever kan minder zijn en stroef lopen. Het re-factoren van een app kan alleen wanneer de code van goede kwaliteit is, helaas is dit vaak niet mogelijk bij apps die zijn ontwikkeld middels outsourcing.

Hier lees je meer over de risico’s van outsourcing. 

COFFEE IT IS APP ONTWIKKELAAR VAN

BEKIJK EENS ONZE PROJECTEN

Van native apps tot PWA’s, wij kunnen elk type app in beheer nemen en optimaliseren.

Fabian Commercieel directeur Coffee IT

NEEM CONTACT OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
Fabian Commercieel directeur Coffee IT