MAATWERKAPP LATENONTWIKKELEN

Je wilt een app laten ontwikkelen? Dan ben je bij fullservice app developer Coffee IT aan het juiste adres. Van veelbelovende start-ups tot multinationals: ons ervaren team heeft voor elke industrie succesvolle maatwerk apps ontwikkeld. Wij zijn anders dan de standaard app ontwikkelaar: verwacht bij ons een no-nonsense aanpak, directe communicatie en een energieke werkwijze waarin wij snel tot de kern komen. Wij helpen opdrachtgevers in hun succes.

Jouw visie omgezet tot app met ultieme gebruikerservaring.

BEKIJK ONS PORTFOLIO

DE VOORDELEN VAN HET INHURENVAN EEN FULLSERVICE APP ONTWIKKELAAR

Meer app-succes

Een maatwerk app is specifiek ontwikkeld vanuit jouw doelen: dit betekent een app die efficiëntie verhoogt, winst vergroot of automatisering mogelijk maakt.

Wie gingen je voor?

Technisch partner

Fullservice betekent een betrokken app partner van conceptfase tot release. Meedenkend in strategie, design, support, app-marketing, positionering én maatwerk.

Vertel ons jouw idee

Ervaren ontwikkelaars

Onze gecertificeerde programmeurs zijn gespecialiseerd per programmeertaal en techniek. Zo kunnen wij de beste kwaliteit app leveren met een schone code.

Ontmoet de ontwikkelaars

App laten ontwikkelen

EEN PASSIE VOOR GEBRUIKSVRIENDELIJKE APPS

Bij Coffee IT hebben we een duidelijke passie: gebruiksvriendelijke apps die resultaten behalen. Dit realiseren we door slimme en complexe apps te ontwikkelen die zijn ontstaan uit co-creatie samen met onze opdrachtgevers. Onze apps zijn uniek, innovatief en specifiek ontwikkeld voor duizenden actieve gebruikers.

BEKIJK ONS PORTFOLIO
Roompot

Wesley Koolen, Roompot vakanties


”Jonge club die erg veel verstand heeft van native apps ontwikkelen!”

De Roompot Digital Key is een smart app waarmee gebruikers met behulp van het IoT gemakkelijk de deur kunnen openen met een smartphone.

Bekijk de casus

Android, iOS  of web app laten ontwikkelen

Als mobiele app specialist hebben wij een duidelijke focus: maatwerk apps ontwikkelen. Wij ontwerpen en ontwikkelen wij apps specifiek voor iOS (Apple), Android (Google) of web-apps. Daarnaast kun je bij ons een hybride app laten ontwikkelen en zijn wij ervaren met alle technieken zoals Progressive Web Apps, Whitelabel apps, VoIP apps of Bluetooth apps. Voor elk platform kunnen wij een maatwerk app ontwikkelen met alle gewenste functionaliteiten en features.

Je wilt een app laten ontwikkelen, hoe nu verder?

Al meer dan vijf jaar laten zowel B2C (Business to Consumer) als B2B (Business to Business) opdrachtgevers apps ontwikkelen bij Coffee IT. Wij hebben ervaring met het ontwikkelen van apps voor elk device: van tablets tot smartphones tot desktops. Met inmiddels 100+ unieke apps in ons portfolio nemen wij veel ervaring mee bij elk nieuw app project. Elke app is echter uniek, dus wanneer een opdrachtgever bij ons een app laat maken dan is het ontwikkeltraject volledig afgestemd op de wensen en deadlines van de opdrachtgever.

Wanneer alle behoeften in kaart zijn gebracht dan beginnen wij met het ontwikkelen van de app. Wij zijn direct bereikbaar en transparant. Zo kunnen we snel bijsturen waar nodig en komen we samen tot een geslaagde oplevering. De apps worden volledig in-house ontwikkeld door developers van eigen bodem (zo hebben wij eerder geschreven over de risico’s van een app laten maken in India). Hierdoor kunnen wij de beste prestaties garanderen voor de app.

Bekijk ons werkproces
App laten ontwikkelen het proces
De voordelen van een professionele app

Wat zijn de voordelen van een professionele app:

Een professionele app vertaalt jouw visie naar een intelligente app die betrouwbaar, functioneel en winstgevend is.

Daarnaast zijn enkele voordelen van een maatwerk app:

  • De app is schaalbaar, klaar voor duizenden gebruikers
  • De app heeft een uitstekende kwaliteit (hoge kwaliteit code)
  • De onderhoudskosten app zijn laag, er treden weinig bugs op
  • Je ontvangt een itemized prijslijst voor het laten ontwikkelen van de app
  • Jouw app is goed zichtbaar in de app stores
  • Een stijlvolle app met een goed doordacht design
  • Afgestemd op jouw doelen en doelgroep

Bedrijven die bij ons een app laten ontwikkelen

Apps ontwikkelen Utrecht


Al onze apps ontwikkelen wij in-house vanuit ons nieuwe kantoor in Utrecht (de Randstad). Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van complexe mobiele apps die gebruik maken van het Internet of Things en zijn marktleider in VoIP apps.

De deuren van ons kantoor staan altijd open: zo kun je langs komen voor een kopje koffie, sparren over een geschikt verdienmodel voor jouw app of samen met ons aan de app werken. Heb je al een app maar wil je nieuwe features toevoegen, een nieuw en verbeterd app-design of de app opnieuw laten ontwikkelen met een nieuwe en betere code? Vraag onze mobiele app specialisten om vrijblijvend advies.

Direct contact

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT