Je hebt een fantastisch concept en wilt een app laten ontwikkelen, hoe nu verder? Bij Coffee IT hebben wij al meer dan 40 organisaties geholpen met het ontwikkelen van ruim honderden apps. Dat het ontwikkelen van Android-, iOS en web-apps ons hart sneller laat kloppen is duidelijk te merken aan de kwaliteit van ons werk en onze unieke samenwerking met klanten. Wij geloven in maatwerk: elke app en elk ontwikkelproces is uniek, dus ook die van jou. Wij gaan verder dan andere ontwikkelaars en hanteren kortere lijnen, wel zo prettig. Bij ons zijn expertise, flexibiliteit en een totaalplaatje gegarandeerd. Nog niet overtuigd? Kijk dan eens wat anderen van ons vinden.

Wij ontwikkelen web-, Android (Google) & iOS (Apple iPhone, iPad). Meer weten? Scroll verder!


iOS apps

Voor iPhone & iPad

Lees meer 

Android apps

Voor smartphones & tablets

Lees meer 

Web apps

Voor (mobiele) browsers

Lees meer 

Waarom voor Coffee IT kiezen als app ontwikkelaar?


Wij zijn de aangewezen partner als het gaat om het maken van een (mobiele) app. Ons team van specialisten beschikt over aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van app ontwikkeling. Hierdoor zijn wij in staat om jou te voorzien van een kwalitatief hoogwaardige app. Wij maken apps voor alle platformen en mobiele apparaten. Bovendien begeleiden wij onze opdrachtgevers door het hele app ontwikkeltraject: van het concept en design tot de ontwikkeling en optimalisatie in de app stores.

  • Ontwikkelt apps voor Web, Android & iOS
  • Meedenkend partner als expert en adviseur
  • Behaalt/ondersteunt bedrijfsdoelen
  • Ontwikkelt met het oog op de toekomst
  • Stelt doelen altijd voor middelen
  • Diversiteit aan ontwikkelkennis
Android logo
App laten ontwikkelen

App laten ontwikkelen door Coffee IT


Een app laten ontwikkelen kan een intensief proces zijn voor jou als ondernemer, wij begrijpen dat. Wij denken daarom effectief mee gedurende het gehele ontwikkelproces en ontwikkelen apps met behulp van de laatste technieken. Bij ons kun je een kwalitatief hoogwaardige app verwachten met een app ontwerp waar gebruikers enthousiast van worden. Benieuwd hoe we deze apps ontwikkelen? Neem dan eens een kijkje op onze process pagina. Bij ons kun je een app laten ontwikkelen voor onder andere Android, iOS en web. Ons team van designers, ontwikkelaars en marketeers gaan graag met jouw idee aan de slag om samen een succesvolle app te realiseren.

Neem contact op

E-Mail


Heb je vragen of twijfel je nog? Stuur ons een e-mail.


[email protected]

Telefoon


Bellen kan nooit kwaad. Wij beantwoorden jouw vragen graag.


+31 30 7371093

Op de koffie


Visschersplein 160 3511 LX, Utrecht, of liever bij jou op de koffie?


Routebeschrijving

Het app ontwikkelproces


Ons ontwikkeltraject bestaat de volgende fasen: onderzoek, ontwerp, ontwikkeling, test en publiceer.

Tijdens elke fase is er één op één contact tussen de opdrachtgevers en onze ontwikkelaars, designers en projectmanagers. Zo kan er snel worden geschakeld waar nodig en vertalen wij jouw idee snel naar een werkende oplossing. Wij treden op als dus expert én adviseur.

Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van de app. Door een agile ontwikkelmethode te gebruiken zijn we in staat om in korte tijd een resultaatgerichte app te ontwikkelen. Meer weten over het laten maken van een app? Neem een kijkje op onze proces pagina voor meer informatie.

Neem contact op

App laten ontwikkelen

App ontwikkel proces

Wat kost het ontwikkelen van een app?


Benieuwd wat het laten maken van een app kost? Klik dan hier. De kosten zijn natuurlijk wel afhankelijk van de gewenste functionaliteiten en specificaties. Hoe de kosten tot stand komen verschilt dus per applicatie. Het platform en het besturingssysteem bepalen deels de prijs van een app, zo verschillen de kosten voor een Android- en een iOS app bijvoorbeeld.

Wil je weten wat het kost om jouw app te laten maken? Vraag direct vrijblijvend een prijsopgave aan. Interessant? Na deze eerste prijsopgave sturen wij een itemized begroting op basis van jouw wensen, doelstellingen en beschikbaar budget, zo kom je nooit voor vervelende verassingen te staan.

App ontwerp & UX design


Onze designers werken op basis van de laatste trends met betrekking tot UI & UX design. Bij Coffee IT stellen wij de gebruiker centraal en wordt de grafische interface geheel op de eindgebruiker afgestemd voor een optimaal resultaat.


App ontwikkeling

Bij app ontwikkeling is de code één van de belangrijkste kwaliteitsaspecten. Wij zorgen ervoor dat bugs vroegtijdig worden opgelost. Door de app continu te testen wordt kwaliteit gegarandeerd en onderhoudskosten bespaard.

App marketing

Wanneer jouw app in de app stores staat wil je natuurlijk dat hij wordt gedownload. Wij implementeren marketingtools zodat jij het aantal actieve gebruikers kunt vergroten. Denk hierbij aan app store optimalisatie, zoekmachine optimalisatie en online adverteren.

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger