Direct op de koffie?

Heeft u een goed idee en wilt u een app laten ontwikkelen? Als ervaren app ontwikkelaar kunnen wij u verder helpen omtrent de ontwikkeling van uw app. Wij denken graag met u mee omtrent het verdienmodel, het design, de ontwikkeling en de marketing van uw app. Overweegt u om uw app te laten ontwikkelen door Coffee IT? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u adviseren door één van onze specialisten.

App laten ontwikkelen door Coffee IT


Wilt u een app laten ontwikkelen? Coffee IT is de betrokken ontwikkelpartner die u verder helpt u het ontwikkelproces van A tot Z. Betrokken ontwikkelpartner Coffee IT helpt u in het ontwikkelproces van A tot Z. Wij zijn op de hoogte van de laatste technologieën in de app branche en stellen ons innoverend op. Bij Coffee IT kunt u een kwalitatief hoogwaardige app verwachten met een app ontwerp waar u en uw gebruikers enthousiast van worden. Bij ons kunt u een app laten ontwikkelen voor onder andere Android, iOS, Windows Phone.

Wij ontwikkelen apps die compleet voldoen aan de wensen en behoeften van uw organisatie. Ons team van designers, ontwikkelaars en marketeers gaat graag voor aan de slag om voor u een succesvolle op te realiseren. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden omtrent het laten ontwikkelen van uw app.

Neem contact op
App laten ontwikkelen

Waarom uw app laten ontwikkelen door Coffee IT?


Als specialist op het gebied van mobiele apps zijn wij in staat om voor u een succesvolle app te realiseren. Wij begeleiden u graag in het gehele traject en geven u waar nodig passend advies. Zoals u van een professionele ontwikkelaar mag verwachten zijn wij in staat om zowel een native app, hybride app als web applicatie te ontwikkelen.

Wat u kunt verwachten van app ontwikkelaar Coffee IT


  • Ontwikkelt kwalitatieve apps
  • Meedenkend partner als expert en adviseur
  • Behaalt/ondersteunt bedrijfsdoelen
  • Ontwikkelt met het oog op de toekomst
  • Stelt doelen altijd voor middelen
  • Diversiteit aan ontwikkelkennis

E-Mail


Heeft u nog vragen of twijfelt u nog? Stuur ons een e-mail.


contact@coffeeit.nl

Telefoon


Bellen kan nooit kwaad. Wij beantwoorden uw vragen graag.


+31 30 7371093

Op de koffie


Visschersplein 160 3511 LX, Utrecht, of liever bij u op de koffie?


Routebeschrijving

App ontwikkelen door Coffee IT

Werkwijze app laten ontwikkelen


Mocht u uw app laten ontwikkelen door Coffee IT dan beginnen wij met het kijken fundamentele eigenschappen van uw bedrijf, zoals missie, visie, concurrentie, zwaktes en sterktes. Vanaf daar kijken we naar projectspecificaties als projectdoelen, communicatie, tijdsplanning en technische eisen. De keuze tussen een hybride, native of web app is erg belangrijk, daarom denken wij hier graag over mee.

Nadat een goed gefundeerde beslissing van techniek is genomen stellen wij een plan op en realiseren wij de eerste ontwerpen. Deze stap zorgt ervoor dat iedereen op één lijn zit. Hierna start de ontwikkeling van uw app en uiteindelijk de oplevering. Wij weten dat niet iedere klant technische kennis heeft, daarom treden wij tijdens uw app traject op als expert waarbij wij u graag adviseren omtrent de keuzes die u tijdens het ontwikkelingsproces dient te maken.

App ontwerp & UX design


De eindgebruikers stellen wij in uw app centraal. Als u uw app laat ontwikkelen door Coffee IT zorgen wij ervoor dat de grafische interface geheel op de eindgebruiker is afgestemd zodat de kans op succes aanzienlijk wordt vergroot.


App ontwikkelen


Bij het app laten ontwikkelen is is de code een van de belangrijkste kwaliteitsaspecten. Een app ontwikkelaar van kwaliteit zorgt ervoor dat fouten vroegtijdig worden opgelost zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.


App marketing


De app die u laat maken moet natuurlijk veel worden gedownload. Met een gedegen marketing plan zorgt u ervoor dat uw app opvalt in de app stores tussen de inmiddels miljoenen apps.


Vragen


Heeft u vragen of twijfelt u nog? Wij staan u graag te woord. Of heeft u een project of idee en wilt u hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.

Neem contact op