PROFESSIONELE APPLATEN ONTWIKKELEN

Wil je een krachtige app laten ontwikkelen met veel potentie? Sluit je aan bij opdrachtgevers zoals Deloitte, Roompot en KLM en laat een maatwerk app ontwikkelen. Speciaal ontwikkeld om jouw bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Ons multidisciplinair team van strategen, designers en developers komt het best tot zijn recht met een technische uitdaging. Voor elke uitdaging kunnen we een passende maatwerk app ontwikkelen. Dit doen wij met een strakke planning, scrum werkwijze en een gepassioneerd team van techgeeks.

Hans Kool Hybrid project manager

In-house ontwikkelteam

In-house, eigen developers met ieder een eigen expertise en een kleine obsessie voor goedwerkende oplossingen.

Het team
KLM BAGTAG app

Sprekende portfolio

We gaan er niet om liegen: we hebben een portfolio opgebouwd met opdrachten die we graag aan je laten zien.

Ons portfolio
App laten ontwikkelen

EEN MAATWERK APP LATEN ONTWIKKELEN?

Coffee IT ondersteunt organisaties al ruim zeven jaar in het bereiken van deze doelen door mee te denken over het concept, design, techniek, ontwikkeling  en het vermarkten van de app. Ruim honderd klanten hebben bij ons een succesvolle app laten ontwikkelen.

Meer over onze werkwijze

Een app draagt bij aan het succes van jouw organisatie. Wij geloven dat dit succes wordt vergroot met een maatwerk oplossing. Een professionele app laten ontwikkelen helpt jouw bedrijf in het realiseren van:

  • Meer omzet (gemiddelde jaaromzet is €60.000)
  • Verlenen van een extra service
  • Branding & loyaliteit
Maatwerk app ontwikkelen

DE VOORDELEN VAN EEN PROFESSIONELE APP

Een professionele app vertaalt jouw visie naar een intelligente app die betrouwbaar, functioneel en winstgevend is. De voordelen van een app laten ontwikkelen bij een professionele partij:

  • Unieke gebruikerservaring ontwikkeld voor de doelgroep
  • De beste kwaliteit voor onderhoudbaarheid
  • We denken met je mee voor een maatwerk oplossing
  • Wij kunnen alle features inbouwen die nodig zijn
  • Schaalbaar en klaar voor duizenden gebruikers
Contact opnemen

"Coffee IT heeft mij fantastisch geholpen met het ontwikkelen van mijn app range. Creatief en heel flexibel..."

– Dylan, Range

Range is een populaire navigatie app die al meer dan 200k gebruikers heeft.

Meer over de succesvolle lancering van Range

WELK TYPE APP LATEN ONTWIKKELEN?

Je wilt een app laten ontwikkelen. Gezamenlijk bepalen we welk probleem opgelost kan worden met de app en hoe de app zichzelf terugverdiend. Hierbij staat het kiezen voor de juiste techniek centraal.

Wij ontwerpen en ontwikkelen apps specifiek voor iOS (Apple) met bijvoorbeeld SwiftUI of voor Android (Google). Daarnaast ontwikkelen we hybride apps en web apps en zijn wij ervaren met alle technieken zoals Progressive Web Apps, Whitelabel apps, VoIP apps of Bluetooth apps. Voor elk platform kunnen wij een maatwerk app ontwikkelen met alle gewenste functionaliteiten en features.

APP IDEE LATEN ONTWIKKELEN?

Kies dan voor de Coffee IT Accelerator Day

Binnen één dag leggen we een ijzersterk fundament voor jouw app concept. Samen werken we je veelbelovende concept uit tot pragmatisch plan.

Ochtendprogramma: conceptontwikkeling, brainstormsessie, verdienmodel leggen.

Middagprogramma: ontwikkelplan, techniek overweging, requirements document opstellen.

Meer over de Accelerator Day
Je gaat gericht en efficiënt te werk

Het ontwikkelen van de app gaat sneller

De app heeft een doordachte strategie
Je kent de eindgebruiker
App developers working Rotterdam

APP LATEN ONTWIKKELEN: DE FAQ's

De ontwikkeltijd van een maatwerk app varieert van enkele weken tot enkele maanden. Dit hangt af van de gebruikte techniek (het framework en de besturingssystemen wij de app op moet draaien), de functionaliteiten en de algemene complexiteit van de app. Wil je een app laten ontwikkelen en wil je weten hoe lang het ontwikkelen ongeveer zal duren? Neem vrijblijvend contact op en we vertellen je graag meer.

Wanneer alle behoeften in kaart zijn gebracht dan beginnen wij met het ontwikkelen van de app. De apps worden volledig in-house ontwikkeld door developers van eigen bodem. Hierdoor kunnen wij de beste prestaties garanderen voor de app.

Wanneer wij een app ontwikkelen dan werken we in periodieke iteraties verdeeld over een viertal fasen. Tijdens elke fase heb je toegang tot ons CMS systeem en krijg je als opdrachtgever beta versies of wireframes toegestuurd. Deze fasen zijn: Accelerator Day (analyse), UX & UI ontwerp, app ontwikkeling. Aanvullend kunnen wij het applicatiebeheer en app marketing in handen nemen. Hier lees je meer over onze effectieve werkwijze.

Wij werken Scrum, transparant en efficiënt. Zo kunnen we snel bijsturen waar nodig en komen we samen tot een geslaagde oplevering.

De kosten zijn afhankelijk van de ontwikkeluren en zijn daarmee afhankelijk van de complexiteit van de app. Doordat wij ervaren programmeurs hebben met veel ervaring kunnen wij relatief snel een eindproduct realiseren. Benieuwd wat het ontwikkelen van jouw app concept kost? Bekijk dan deze pagina waar wij dieper in gaan op de factoren die van invloed zijn op de app ontwikkelkosten of neem contact op.

Al onze apps ontwikkelen wij in-house vanuit ons nieuwe kantoor in Utrecht (de Randstad). Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van complexe mobiele apps die gebruik maken van het Internet of Things en zijn marktleider in VoIP apps.

Als fullservice ontwikkelaar begeleiden wij opdrachtgevers naar een succesvolle app release en ondersteunen we het management. In zowel het voor- tijdens- als natraject bieden we technische ondersteuning en advies. Zo kunnen we samen een roadmap opstellen, de strategie bepalen en de app innovaties en werkend houden middels applicatiebeheer en optimalisatie.

Helaas krijgen we met regelmaat verzoeken om apps te re-factoren. Deze apps zijn vaak ontwikkeld door buitenlandse ontwikkelaars (bijvoorbeeld uit India). Voor simpele apps kan een buitenlandse app ontwikkelaar een goede oplossing zijn, maar je krijgt vaak waar je voor betaalt. De kwaliteit van de app en de communicatie tussen ontwikkelaar en opdrachtgever kan minder zijn en stroef lopen. Het re-factoren van een app kan alleen wanneer de code van goede kwaliteit is, helaas is dit vaak niet mogelijk bij apps die zijn ontwikkeld middels outsourcing.

Hier lees je meer over de risico’s van outsourcing. 

COFFEE IT IS APP ONTWIKKELAAR VAN

BEKIJK EENS ONZE PROJECTEN

Van native apps tot PWA’s, wij kunnen elk type app in beheer nemen en optimaliseren.

Fabian Commercieel directeur Coffee IT

NEEM CONTACT OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
Fabian Commercieel directeur Coffee IT