Native apps, zonder installatie

Android Instant Apps zijn revolutionair in het delen en zoeken van Android apps. Bij Android Instant Apps heb je direct toegang tot de native app interface, zonder installatie van de app uit de Google Play store. Dit is handig wanneer je een app niet vaak nodig hebt, zoals bij het boeken van tickets of het bestellen van boodschappen. Android Instant Apps zorgen voor een native ervaring, daarbij hoort een snelle interface, hoge performance en alle mogelijkheden met hardware. Instant Apps zijn apps die slechts één link van je verwijdert zijn, deze link kun je delen met vrienden of op websites. Bovendien worden instant apps direct geïndexeerd in Google (net als websites).

Geen installatie meer

Android Instant Apps zorgt ervoor dat jij de perfecte ervaring kunt bieden met soepele animaties en material ontwerp, zonder dat gebruikers jouw app hoeven te installeren.

Overal native apps beschikbaar

Zorg ervoor dat gebruikers direct jouw unieke native Android ervaring krijgen bij links die normaal een mobiele webpagina openen.

Compatible? Tuurlijk!

Android Instant apps zullen op bijna ieder Android toestel met Google Play Services werken.

Upgrade jouw app

Het is mogelijk Instant Apps in te bouwen in een bestaande of nieuwe app. Het is dus geen nieuwe app, maar een laag op de app die gebruik maakt van dezelfde source code als de app. Hoeveel moeite het kost om Instant Apps in te bouwen in jouw app is afhankelijk van de huidige opzet en structuur. Het is altijd mogelijk om hierover met ons contact op te nemen.

Android Instant Apps

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
Job Burg