ANDROID APPONTWIKKELEN

Laat een Android app ontwikkelen van hoge kwaliteit. Bij Coffee IT vertalen we jouw concept in een schaalbare app met veel potentie. Laat onze Android specialisten je begeleiden van concept tot release en sluit je aan bij toonaangevende opdrachtgevers die je voor gingen.

Bekijk onze referenties
Android app ontwikkelen
Rijksmuseum boerhaave en umcg logo

ONZE NATIVE ANDROID ONTWIKKELAARS VOLGEN DE LAATSTE TRENDS OP DE VOET

over ons

ANDROID ONTWIKKELINGZIT IN ONS DNA

Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van Android apps zit in ons DNA. Zo is onze lead Android developer één van de Coffee IT founders, en leveren we alleen de beste kwaliteit. Dat mag je ook van ons verwachten.

Wat het doel van de app ook is: wij begrijpen dat de app zichzelf moet terugverdienen, succesvol moet zijn en de beste gebruikerservaring moet bieden voor iedereen met een Android toestel.

  • Wij ontwikkelen het liefst complexe Android apps
  • Altijd een projectleider op het project
  • Alle kennis in-house: eigen android programmeurs
  • Technisch partner, expert en sparpartner
  • Schaalbare apps voor alle Android devices
CONTACT
App ontwikkelaar Utrecht
App laten ontwikkelen het proces

ANDROID APPS LATEN MAKEN

Benieuwd hoe het proces van een Android app ontwikkelen eruit ziet? Als fullservice app ontwikkelaar zijn wij gespecialiseerd in maatwerk oplossingen voor Android, iOS en web. Onze Scrum werkmethodiek stelt ons in staat om snel tot een gewenst product te komen. Na een zorgvuldig doorlopen conceptfase beginnen we aan het ontwikkelen van de Android oplossing. In korte iteraties krijgt jouw app-concept steeds meer vorm.

We denken gedurende het gehele proces indien wenselijk mee over een succesvolle app-release. Zo verhoog je het succes van de app en en zorgen we dat de Android app meerwaarde biedt voor de eindgebruiker en zichzelf onderscheid in de Play Store.

VOOR ALLE ANDROID DEVICES

Apps voor opvouwbare Android telefoons, Android tablets, Android smartwatches of integraties met de Google Nest Hub. Als Android ontwikkelaar kunnen we een innovatie maatwerk app ontwikkelen die jouw organisatie naar het volgende niveau tilt. Onze native apps werken naadloos op het gewenste toestel, zonder frictie. Maak je organisatie klaar voor de toekomst en laat een Android app ontwikkelen bij Coffee IT.

Bekijk onze werkwijze

"Coffee IT helps us offload some app development work and act as a general sparring partner. They are easy to work with because of their technical know-how and clear communication".

Marco Veilinga - Spindle Devhouse

Bekijk alle reviews
Github logo Phone LIb
Programmeertaal Kotlin logo

MEER OVER ANDROID APP DEVELOPMENT

Wanneer we een Android app ontwikkelen dan gebruiken we Kotlin. Deze op Java gebaseerde programmeertaal heeft wat ons betreft alle elementen van Java genomen en die geperfectioneerd. Teamproductiviteit en onderhoudbaarheid maken Kotlin een fijne programmeertaal om mee te werken. Wij ontwikkelen en onderhouden al onze native Android apps in Kotlin.

Bij Coffee IT geloven we in dat doen waar je goed in bent. Bij ons zijn dat mobiele apps ontwikkelen. Wij hebben eigen programmeurs per techniek. Hierdoor zijn onze developers experts in de taal die ze coderen en altijd op de hoogte van de laatste trends en tools.

Naast dat wij een gespecialiseerde Android developer zijn, hebben we ook iOS programmeurs en web programmeurs. In kleine, geoptimaliseerde teams werken we aan onze apps. Is de case een multidisciplinair vraagstuk, dan halen we developers van elke techniek bij de case.

We hebben inmiddels meerdere gave Android apps mogen ontwikkelen. Als we onze Android developers vragen welk project er voor hun uitspringt dan krijgen we meerdere berichtgevingen. Onze developers komen het beste tot hun recht bij complexe uitdagingen. Job Burg, Lead Android: “Voor mij is In-lite een tof project. Het is net een grote puzzel. Je probeert de koppeling tussen hardware en software zo frictieloos te maken voor de eindgebruiker. Door nauw contact te houden met de klant en de app tussendoor veel te testen, loopt de ontwikkeling erg soepel”.

In-lite is een tuinverlichtingsysteem wat je met behulp van de in-lite app kunt bedienen. Deze app is één van onze IoT-oplossingen en maakt gebruik van een Bluetooth Mesh Netwerk.

Fabian Commercieel directeur Coffee IT

NEEM CONTACT OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
Fabian Commercieel directeur Coffee IT