ANDROID APPONTWIKKELEN

Een mobiele Android app laten ontwikken? Met een mobiele Android app bereik je in Nederland meer dan 57% van alle smartphone gebruikers. Laat ons ervaren team van Android ontwikkelaars en technische projectmanagers jou begeleiden van concept tot release. Sluit je aan bij toonaangevende opdrachtgevers zoals KLM, Roompot en Deloitte.

Vrijblijvend adviesgesprek

DEZE MERKEN VERTROUWEN COFFEE IT 

ANDROID ONTWIKKELINGZIT IN ONS DNA

Het ontwerpen, ontwikkelen en promoten van Android apps zit in ons DNA. Van on-demand streamingdiensten tot dé digitale kraamzorgapp. Ons team van 40+ designers, developers en marketeers werken aan apps die impact maken!

  • Altijd een projectleider op het project
  • Alle kennis in-house: eigen android programmeurs
  • Schaalbare apps voor alle Android devices
Vrijblijvend adviesgesprek

De voordelen van een Android App

Met een Android app (Native) ben je verzekerd van een duurzame investering. De app is stabieler en heeft toegang tot alle features van de smartphone. Dit is vooral van toepassing bij apps die gebruik maken van complexe extensies zoals (video)streaming of bluetooth.

Ons ontwikkel proces
Android app ontwikkelen native

Mobiele Native app

Een native app wordt geschreven in de taal van het besturingssysteem (Android). Dit zorgt voor een stabiele app met optimale prestaties.

UI & UX DESIGN

Bij onze app designs staat de gebruikerservaring centraal. Het ontwikkelen van een Android app start met het design.

CASESTUDIE VAN NATIVE APP(ANDROID & IOS)

BEYONDDUTCH STREAMING APPS

BeyondDutch (voorheen DutchChannels) is marktleider in het bieden van online streamingdiensten voor niche platformen. Met platforms als WithLove en New Faith Network bieden ze een compleet aanbod aan. In een blog voorspelde we al dat 2020 het jaar van de streaming apps werd, dat was ook zeker het geval. Door het grote succes vroeg BeyondDutch ons om de streaming services uit te breiden met apps voor TV zoals Android TV, tvOS, WebOS en TizenOS.

Bekijk de app
Ducht channels streaming dienst app

ANDROID APPS LATEN MAKEN

Benieuwd hoe het proces van een Android app ontwikkelen eruit ziet? Als fullservice app ontwikkelaar zijn wij gespecialiseerd in maatwerk oplossingen voor Android, maar ook iOS, web en hybride. Onze developers werken met een Scrum methodiek, wat ons in staat stelt om snel tot een gewenst product te komen.

 

Bekijk onze werkwijze

VOOR ALLE ANDROID DEVICES

Apps voor opvouwbare Android telefoons, Android tablets, Android smartwatches of integraties met de Google Nest Hub. Als Android ontwikkelaar kunnen we een innovatie maatwerk app ontwikkelen die jouw organisatie naar het volgende niveau tilt. Onze native apps werken naadloos op het gewenste toestel, zonder frictie. Maak je organisatie klaar voor de toekomst en laat een Android app ontwikkelen bij Coffee IT.

"Coffee IT helps us offload some app development work and act as a general sparring partner. They are easy to work with because of their technical know-how and clear communication".

Marco Veilinga - Spindle Devhouse

Bekijk alle reviews
Github logo Phone LIb
Programmeertaal Kotlin logo

MEER OVER ANDROID APP DEVELOPMENT

Onze in-house Android ontwikkelaars gebruiken Kotlin. Deze Java-based programmeertaal heeft alle elementen van Java overgenomen en die geperfectioneerd. Teamproductiviteit en onderhoudbaarheid maken Kotlin dé Android programmeertaal om mee te werken.

Bij Coffee IT geloven we in dat doen waar je goed in bent. Bij ons zijn dat mobiele apps ontwikkelen. Wij hebben eigen programmeurs per techniek. Hierdoor zijn onze developers experts in de taal die ze coderen en altijd op de hoogte van de laatste trends en tools.

Naast dat wij een gespecialiseerde Android developer zijn, hebben we ook iOS programmeurs en web programmeurs. In kleine, geoptimaliseerde teams werken we aan onze apps. Is de case een multidisciplinair vraagstuk, dan halen we developers van elke techniek bij de case.

Al onze projecten starten met een Accelerator Day. De Accelerator Day is bedoeld om jouw concept te vertalen naar een roadmap met duidelijke stappen. Tijdens de Accelerator Day nodig we jou uit op ons kantoor om jouw hele concept van A tot Z uit te denken. Als ervaren app ontwikkelaar delen we graag onze kennis en ervaringen.

Accelerator Day
Contact Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek