Direct op de koffie?

Wilt u een Android app ontwikkelen? Door de realisatie van een Android app voor smartphones en tablets voorziet uw organisatie in de wensen van uw doelgroep. De komst van mobiele apparaten biedt voor uw organisatie diverse kansen om op een innovatieve wijze in contact te komen én te blijven met uw doelgroep. Door een Android app te ontwikkelen gaat uw organisatie met de tijd mee. Heeft u reeds een app idee en bent u benieuwd wat de ontwikkeling van een app u gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Tegenwoordig kan niemand meer zonder een smartphone. Ook tablets nemen in populariteit toe. Mobiele apparaten worden voornamelijk gebruikt voor communicatieve en entertainment doeleinden. Als bedrijf is het bijna onvermijdelijk om in te spelen op deze trend. Door het ontwikkelen van een Android app kan uw organisatie op een innovatieve wijze bedrijfsprocessen vereenvoudigen en de merkbeleving versterken. Coffee IT helpt u graag met de ontwikkeling van uw mobiele applicatie.

Android app laten maken


Android is op het moment het meest gebruikte besturingssysteem voor mobiele telefoons in Nederland – en dat niet alleen. Het platform is ook het systeem voor tablets, camera’s en andere mobiele apparaten. Android werd in 2005 overgenomen door Google en is sindsdien hét opensource-platform voor de ontwikkeling van applicaties. De verschillende apps worden aangeboden via de Google Play Store, waarbij de mogelijkheden afhangen van het desbetreffende land. Sommige apps zijn gratis, waar voor anderen een (kleine) vergoeding wordt gevraagd.

Voor het laten maken van een Android app is technische kennis vereist. Coffee IT kan u helpen bij het realiseren van een app voor Android smartphones, tablets en smartwatches.

Android app ontwikkelen

Recente Android projecten


Nog niet overtuigd? Bekijk ons recente werk.

Android app ontwikkelen proces

Het ontwikkelen van een Android app


Coffee IT is een betrokken app ontwikkelaar. Wij denken met u mee omtrent het concept, het UI & UX design, de techniek en de marketing. Door een nauwe samenwerking met opdrachtgevers kunnen wij een succesvolle app oplossing garanderen.

De realisatie van een mobiele applicatie hangt samen met een aantal fases. Het app ontwikkelingsproces bestaat uit een vijftal stappen, te weten: onderzoek, ontwerp, ontwikkeling, test en publiceer. Wij adviseren u waar mogelijk en begeleiden u door het hele app ontwikkeltraject.

Bij Coffee IT kunt u apps laten maken voor de smartphones, tablets, smartwatches en smart tv’s.

App ontwerp & UX design


Wij stellen de eindgebruiker altijd centraal. Door een gebruiksvriendelijk design en een doordachte interface kunnen wij de ideale gebruikerservaring creëren voor uw Android app.


Android ontwikkeling


Wij ontwikkelen Android apps die niet alleen geschikt zijn voor smartphones, maar ook voor verschillende soorten tablets én diverse vormen van Android Wear.


App marketing


Coffee IT beschikt over de kennis om mee te denken over het vermarkten van uw Android app. Wij denken graag met u mee over de verdienmodellen en marketingmogelijkheden.


Voordelen van een Android app ontwikkelen

De voordelen van een Android app


Android apps hebben een aantal voordelen ten opzichte van een bijvoorbeeld iOS app.

Mogelijkheden

Android is in vergelijking met iOS een stuk opener. Hierdoor kan een app beter gebruik maken van de functies van de telefoon.

Aantal gebruikers

Door een grotere gebruikers groep komt een app op Android bij meer gebruikers onder de aandacht.

Kosten voor de ontwikkeling van een Android app

Eén van de meest gehoorde vragen is: wat kost het ontwikkelen van een Android app? Helaas is het niet makkelijk om snel een goed antwoord op deze vraag te geven. De kosten voor de ontwikkeling zijn namelijk sterk afhankelijk van de specificaties en functionaliteiten van en app. Wellicht dient uw Android app gekoppeld te worden aan bestaande systemen in uw bedrijfsproces. Of wellicht wilt u naast een Android app tevens een iOS versie laten maken om het bereik te vergroten. Dit zijn slechts een zaken die van invloed zijn op de prijstelling voor Android app ontwikkeling. Wilt u een nauwkeurige prijsopgave ontvangen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Android ontwikkelaar Coffee IT.

Android app laten ontwikkelen door Coffee IT?


Wilt u een Android app ontwikkelen? Indien gewenst kunnen wij uw (bestaande) Android applicatie tegens compatibel maken voor Google Instant apps. Voor meer informatie over de mogelijkheden omtrent een Android app kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. In een gratis adviesgesprek sparren we graag over de mogelijkheden over het ontwikkelen van een mobiele app.

Offerte aanvragen

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
Job Burg