Android app ontwikkelen

Wil je een Android app ontwikkelen? Dit is waarschijnlijk een goed idee. Android is namelijk het meest gebruikte besturingssysteem. Dit houdt in dat de app direct een groot bereik heeft. Bij Coffee IT zijn wij gespecialiseerd in app ontwikkeling, dit betekent dat wij ruime ervaring hebben in app development. Ons multidisciplinair team in Utrecht weet hoe je de beste Android apps ontwikkelt met de laatste tools en technieken. Wij kunnen Android apps ontwikkelen voor alle devices, denk hierbij aan Android smartphones, tablets, Google Home (Nest Hub Max), Android TV of smart watches. Meer weten of benieuwd naar recente Android apps die wij hebben ontwikkeld? Neem vrijblijvend contact op of lees verder.

NEEM CONTACT OP
Android app ontwikkelen

De voordelen van het inhuren van een specialist

Als fullservice app ontwikkelaar zijn wij gespecialiseerd in maatwerk oplossingen voor Android gedurende het gehele ontwikkelproces. Wij treden op als ontwikkel partner, van conceptfase tot release. Voor het maken van (native) Android applicaties is technische kennis een vereiste. Google is het grooste open-source platform voor de ontwikkeling van Android applicaties. Er worden inmiddels duizenden apps aangeboden in de Play Store. Het is dus belangrijk dat een app onderscheidend en uniek is, wil het opvallen tussen alle andere aangeboden apps. Door een specialist in te schakelen voor een Android app ben je gegarandeerd van een succesvolle app met het oog op de eindgebruiker.

  • Hoogstaande apps met het oog op de toekomst
  • Jouw bedrijfsdoelen of targets worden gerealiseerd
  • Ruime ervaring met het ontwikkelen van complexe Android apps
  • Korte lijnen en duidelijke communicatie: je weet waar je aan toe bent
  • Ruime ervaring met zowel native als hybride Android app development
  • Alle kennis in-house, vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht
  • Wij denken mee als expert en partner
LEES MEER OVER ONS ONTWIKKELPROCES

Android ontwerp & UX design


Wij zetten de eindgebruiker centraal als wij een Android app ontwikkelen. Door een gebruiksvriendelijk design en een optimale interface kunnen wij de ideale gebruikerservaring creëren voor elke app, voor welk platform of device je ook kiest.

Android app ontwikkelen


Wij ontwikkelen Android apps die geschikt zijn voor smartphones, smart home, verschillende soorten tablets én diverse vormen van Android Wear. De kwaliteit van de code staat hierbij op nummer één.

App marketing


Het succes van een Android app valt of staat met downloads in de Play Store en trouwe gebruikers. Wij hebben de kennis in huis om de app marketing te verzorgen. Zo ben je gegarandeerd van een succesvolle app.

quote icon

Android app ontwikkelen

ClearVox Nexxt app door Coffee IT

Benieuwd naar een actueel voorbeeld van een Android app ontwikkeling? Bekijk dan onze portfolio pagina van de ClearVox Nexxt app. Dit is een VoIP-app ontwikkeld door Coffee IT. De app is gericht op het bellen via data met een complete lijst van functionaliteiten. Een greep uit de functionaliteiten: gesprekken terug luisteren, voicemails beluisteren, (video)gesprekken, conference calls en gespreksgeschiedenis. Dit is slechts een fractie van de functionaliteiten die de app te bieden heeft. Als wij een Android app ontwikkelen dan zijn de mogelijkheden voor functionaliteiten erg divers. Een Android app biedt de beste gebruikerservaring. De app kan in hoge mate gepersonaliseerd worden voor zowel de opdrachtgever als de gebruiker.

BEKIJK ONS PORTFOLIO
Clearvox iphone

De toekomst van Android

Opvouwbare Android telefoons, de aankondiging van Android Q of geavanceerde smart home devices (Google’s Nest Hub) waar we eerst nog enkel van konden dromen. Dit zijn allemaal recente ontwikkelingen die duidelijk maken dat Android apps in een stroomversnelling zijn geraakt. De mogelijkheden van Android apps zijn erg divers, en de mogelijkheden zijn dan ook veelomvattend. Door een Android app te ontwikkelen maak je jouw merk of product niet alleen futureproof, maar speel je ook effectief in op deze toenemende trend. Met een Android app haal je het meeste rendement uit jouw app.

Fabian Commercieel directeur Coffee IT

NEEM CONTACT OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
Fabian Commercieel directeur Coffee IT