Software Ontwikkelaar SocialBlox

Software Ontwikkelaar in Utrecht

Op zoek naar een manier om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren? Wil jij een applicatie die perfect aansluit op de behoefte van jouw organisatie? Als software ontwikkelaar hebben wij meer dan 8 jaar ervaring met het ontwikkelen van maatwerk software dat gebruikt wordt door miljoenen gebruikers.
Applicatie Ontwikkeling voor BabyManager

Maatwerk software ontwikkeling door het Coffee IT team

Als full-service softwareontwikkelaar hebben wij ruime ervaring
in het ontwikkelen van maatwerk software. Of het nu gaat om een e-learning platform, domotica systeem of tvOS app. Ons gecertificeerde team van 40+ developers, designers en marketeers staan wij voor je klaar. 

Software Ontwikkeling React Native

Jouw software laten ontwikkelen?

Als organisatie sta je vaak voor een keuze: gebruik maken van een standaard oplossing of het kiezen voor een maatwerk software. Je kiest voor een maatwerk software wanneer de standaard software niet voldoen aan je eisen of je zoekt naar specifieke functionaliteiten. Elke organisatie is uniek. Dat vraagt ook om software die naadloos aansluit aan de behoefte van jouw organisatie.

Jouw software laten ontwikkelen?

App idee overleggen?
Praat met Job!

Succesverhalen van onze klanten

Wij begeleiden onze klanten van concept tot ver na de release. Van applicaties die de luchtvaart een stuk duurzamer maken tot Video On Demand streaming service. Bekijk hieronder de voorbeelden van ons werk.

Arrow left sliderArrow right slider

Ons gevalideerde software ontwikkelproces

Software ontwikkelaar Accelerator day

Accelerator day

Tijdens de Accelerator Day vertalen we jouw concept naar een roadmap met duidelijke stappen en denken we jouw hele concept van A tot Z uit. Als ervaren software ontwikkelaar delen we graag onze kennis en ervaringen.

SocialBlox image

Wireframe & ontwerp

Een goed doordacht design is de sleutel tot succes. Het is een combinatie van degelijk onderzoek, eenvoud en focus. Onze designers vertalen jouw software idee naar een gebruiksvriendelijke applicatie met een doordachte flow.

SocialBlox image
WireFrame & Ontwerp van Software Ontwikkeling
Software ontwikkelaar ontwikkeling

Software ontwikkeling

Nu gaan we echt beginnen. Software ontwikkelingen wij met onze Scrum werkwijze: in kleine multidisciplinaire teams werken we in tweewekelijkse sprints aan de software. Ervaren
projectmanagers zorgen voor een degelijke planning en heldere communicatie.

SocialBlox image

Release time

Lets pop champagne! Dit is het moment waar we hard voor hebben gewerkt: jouw maatwerk software is live. Wij zorgen voor een zorgeloze exploitatie en support.

SocialBlox image
Software ontwikkelaar release

Extra service

Beheer & onderhoud

Geen downtime. Als ontwikkelaar weten we hoe belangrijk het is dat jullie software altijd werkt. Met actieve montering en support in de avond en het weekend staan wij voor je klaar. Ook na besturingsysteem updates van diverse devices.

SocialBlox image

Extra service

Marketing

De marketing start op het moment dat de eerste code wordt geschreven. Je wil een duurzame relatie met de (eind)gebruiker creëren. De juiste interne en externe communicatie is hiervoor essentieel. 

SocialBlox image

Jouw eigen software
Voordelen van maatwerk software

Een native app heeft een langere ontwikkeltijd en vergt een grotere investering. Maar brengt veel voordelen met zich mee. Omdat een native app in de taal van het besturingssysteem wordt geschreven zijn de prestaties beter. Verwacht een stabiele app die de optimale gebruikerservaring biedt.

Bestaande software

Bestaande software vergt weinig ontwikkeltijd en kun je snel gebruiken. Echter brengt dit ook veel beperkingen met zich mee. Het is gebouwd voor de massa en sluit vaak niet aan op de individuele wensen van een organisatie. Daarnaast ben je volledig afhankelijk van de ontwikkeling van een externe partij.

Maatwerk software

Met een eigen applicatie kun je alle unieke processen binnen je organisatie digitaliseren en optimaliseren. Zelfs als je al met bestaande hardware werkt. Wij hebben de technische kennis op jullie groei te bewerkstelligen.
Guilherme Luttikhuizen dos Santos - ExamenOverzicht
Wouter van Eldrijk - DutchChannels
Wesley Koolen - Roompot vakanties
Zeno van de Ven - Knaek Studentenapp

Neem contact op

Job staat voor je klaar.

Jouw app laten maken? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.