Sinds 14 november 2017 is Coffee IT erkend als leerbedrijf door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Als SSB erkend leerbedrijf kunnen wij leerlingen uit het mbo begeleiden en opleiden door middel van een stage bij Coffee IT.

Over Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB)

Sinds 1 augustus 2015 is er één landelijk beeldmerk voor alle erkende leerbedrijven. Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) zet zich in om studenten de beste praktijkopleiding te bieden en uitzicht te geven op een baan. Op deze wijze krijgen bedrijven steeds vaker vakmensen die zij nodig hebben. Leerlingen in het mbo kunnen via het SSB op zoek gaan naar een geschikte stageplaats. Coffee IT is bij het SSB bekend als erkend leerbedrijf. Het SSB helpt onder andere bij het vinden van een geschikte stage. Daarnaast draagt zij zorg aan een goede aansluiting van het beroepsonderwijs op de arbeidsmarkt.

Coffee IT erkend leerbedrijf SBB

Stage lopen bij Coffee IT?

Wil je ook stage lopen bij app ontwikkelaar Coffee IT? Solliciteer dan direct op één van onze stageplaatsen. Als stagiaire bij Coffee IT krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in een vakgebied dat jij leuk vindt.

Bekijk onze stageplaatsen