SALES APPLATEN MAKEN

Wil je als bedrijf meer sales genereren? Met een sales app op maat (ook wel een order app) realiseer je meer succes. Niet alleen neemt de omzet substantieel toe, klanten worden loyaler en het bedrijf groeit of wordt efficiënter ingericht.

Dit is bijvoorbeeld het geval met de app van Fruit in Bedrijf die wij recentelijk hebben ontwikkeld. Fruit in Bedrijf heeft niet alleen meer winst weten te realiseren met de app, ze besparen ook op loonkosten door overheadkosten te beperken. Voor elke industrie ontwikkelen wij maatwerk sales applicaties.

direct contact
sales app ontwikkelen

ALS TECHNISCH PARTNER DENKEN WIJ MEEOVER DE MEEST RENDABELE MAATWERK APP

ALS TECHNISCH PARTNER DENKEN WIJ MEE OVER DE MEEST RENDABELE OPLOSSING

Mogelijkheden sales app

DE MOGELIJKHEDEN VAN EEN PROFESSIONELE SALES APP

Sales apps kennen diverse toepassingen. Met een gedegen sales oplossing kun je klanten, projecten of materialen managen. Daarnaast is een uniek voordeel van een sales app dat iedereen kan verkopen. Hierdoor bespaar je op personeelskosten en zorgt de sales app tegelijkertijd voor meer rendabiliteit.

Andere voordelen van een sales app op maat:

  • De app is gebouwd aan de hand van de bedrijfstargets en doelstellingen
  • Processen worden geoptimaliseerd en uniform gemaakt
  • Boost de omzet door meer verkopen te realiseren en gratis services te verlagen
  • Ontwerp een protocool for uniforme offertes en betalingen
  • Wek vertrouwen bij de doelgroep en genereer loyaliteit
  • Benut de capaciteit van het personeel optimaal
Bekijk al onze apps

Scrum werkwijze

Al onze apps ontwikkelen wij in-house volgens de bewezen scrum werkmethode. Zo ben je verzekerd van een optimaal ontwikkeltraject.

bekijk ons werkproces

Hoge kwaliteitsnormen

De app is gebouwd met een gestructureerde code. Onze developers gebruiken de laatste technieken om de beste kwaliteit sales apps te bouwen.

Ontmoet de ontwikkelaars

Meer sales

Al onze apps worden gebouwd aan de hand van de wensen van de opdrachtgever en zijn afgestemd op de behoeften van de doelgroep.

Bekijk ons portfolio

"Wij vertalen complexe problemen naar slimme oplossingen door altijd te blijven innoveren en verder te denken dan anderen."

Job Burg.

Zeno van de Ven, Knaek Studentenapp


”Binnen enkele maanden heeft Coffee IT een mooi resultaat neergezet. Geheel volgens afspraak hebben zij een voor ons zeer cruciale deadline weten te respecteren. Wij hebben na de lancering bijzonder positieve reacties mogen ontvangen over onze Knaek-app die afgelopen maand reeds 30.000x is gedownload…”

Bekijk de casus

SALES & COMMUNICATIEAPP ONTWIKKELAARCOFFEE IT

Of je nu een digitale wholesaler bent voor mode, een webshop of catalogus aanbiedt of verkoopteams aanstuurt. Een mobiele sales app kan elke service of dienst optimaliseren.

B2B sales app

De perfecte B2B (business to business) sales app genereert meer omzet en verbindt processen of mensen met elkaar. Doorzoek een catalogus, voeg gemakkelijk producten en features toe en laat klanten gemakkelijk digitaal tekenen. Een maatwerk B2B sales applicatie helpt een bedrijf te groeien in de digitale ambities en zet een solide fundament voor de toekomst.

B2C sales app

Presenteer het productaanbod op de meest effectieve en gebruiksvriendelijke manier aan de doelgroep. Bereik meer resultaat en monitor de revenu met de app. Met een sales app boost je de sales en krijg je tegelijkertijd meer inzicht in de meest rendabele doelgroep. Onze developers kunnen software implementeren die het makkelijk maakt om data te traceren of pushberichten te sturen naar (potentiële) klanten.

NEEM CONTACT OP
Sales app laten maken

WIJ WERKEN VOOR

Fabian - Recruitment

Neem contact met ons op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT