DutchChannels

Video on Demand kanalen gericht op de interesses van de gebruiker. 

Een kanaal voor iedere doelgroep

Een interactieve online streaming app waarbij klanten zelf bepalen wat ze zien en op welk gewenst moment. De DutchChannels apps die wij bij Coffee IT hebben ontwikkeld introduceren professionele Video on Demand services waarbij de klant centraal staat.

Dutch channels portfolio

Bouwen op een goede fundering

Samen met DutchChannels hebben wij gekeken hoe de ervaring van Video on Demand kijkers optimaal ingericht kan worden. Met de ontwikkeling van deze app voor niche videoplatformen wordt een optimale user experience gerealiseerd. 

Na een succesvol eerste wireframe hebben wij het fundament gebouwd voor deze whitelabel app. In tweewekelijkse sprints is eerst het ontwerp van één scherm ontwikkeld en vervolgens een volledig ontwerp. Na een intensieve ontwikkel periode is de volledige whitelabel app klaar voor productie. Deze generieke app vormt de basis van een succesvolle samenwerking tussen DutchChannels en Coffee IT. 

Meer informatie over ons app ontwikkelproces vind je hier.

Twee kanalen, één app

Door een whitelabel app te ontwikkelen hebben wij op een efficiënte wijze twee apps voor DutchChannels ontwikkeld. Beide apps hebben een volledig eigen interface en huisstijl.

WithLove

Dit on-demand kanaal is een romantische streamingdienst vol met romcoms, drama’s en de beste comedies.

New Faith Network

Dit on-demand kanaal slaat een brug tussen het geloof en het dagelijks leven. Het New Faith Network is het grootste Nederlandse on-demand platform van christelijke films en video’s.

Onbeperkt streamen vanaf je telefoon

Gebruikersgemak is één van de speerpunten van deze app productie. Gebruikers kunnen casten naar Chromecast’s en tegelijk browsen door de app. Verder zijn er verschillende features ingebouwd voor een optimale user experience. Denk hierbij aan het personaliseren van de app door favorieten toe te voegen of de optie om suggesties te krijgen op basis van het kijkgedrag. 

DutchChannels apps in de media

“De heren van Coffee IT hebben in de afgelopen maanden een top prestatie neergezet met de realisatie van de native apps voor onze video kanalen bij DutchChannels. Ze zijn technisch sterk en hebben duidelijk een passie voor het bouwen van goede apps. Denken mee, werken hard en zijn flexibel.” 

Wouter van Eldijk – DutchChannels

Benieuwd naar de app? Download hem nu zelf.

Apple App Store Coffee IT download button
Google Play Coffee IT download button
Apple App Store Coffee IT download button
Google Play Coffee IT download button

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT