DUTCH CHANNELS

Video on Demand kanalen gericht op de interesses van de gebruiker.

Google Play Coffee IT download button
Apple App Store Coffee IT download button
Streaming app DutchChannels
DutchChannels app

EEN KANAAL VOOR IEDERE DOELGROEP

Een interactieve online streaming app waarbij klanten zelf bepalen wat ze zien en op welk gewenst moment. De DutchChannels apps die wij bij Coffee IT hebben ontwikkeld introduceren professionele Video on Demand services waarbij de klant centraal staat.

2 KANALEN, ÉÉN APP

Door een whitelabel app te ontwikkelen hebben wij op een efficiënte wijze twee apps voor DutchChannels ontwikkeld. Beide apps hebben een volledig eigen interface en huisstijl.

WithLove

Dit on-demand kanaal is een romantische streamingdienst vol met romcoms, drama’s en de beste comedies.

New Faith Network

Dit on-demand kanaal slaat een brug tussen het geloof en het dagelijks leven. Het New Faith Network is het grootste Nederlandse on-demand platform van christelijke films en video’s.

Dutch channels portfolio

WAAROM WHITELABEL?

Samen met DutchChannels hebben wij gekeken hoe de ervaring van Video on Demand kijkers optimaal ingericht kan worden. Met de ontwikkeling van deze app voor niche videoplatformen wordt een optimale user experience gerealiseerd én is een sterke strategie uitgedacht voor de toekomst van DutchChannels.

Door eerst een whitelabel app te ontwikkelen kunnen we makkelijker later meerdere soortgelijke apps ontwikkelen voor DutchChannels. Op deze manier kunnen wij de ‘basis app’ gemakkelijk rebranden naar meerdere apps met verschillende huisstijlen.

Op dit moment ontwikkelt Coffee IT meerdere streaming apps voor DutchChannels voor android TV, tvOS, WebOS en TizenOS.

“Coffee IT heeft in de afgelopen maanden een topprestatie neergezet. Ze zijn technisch sterk en hebben duidelijk een passie voor het bouwen van goede apps..”

– Wouter van Eldijk, DutchChannels

Meer reviews
DutchChannels app

STREAMEN VANAF EEN SMARTPHONE

Gebruikers kunnen tegelijkertijd casten naar Chromecast’s en browsen door de app. Verder zijn er verschillende features ingebouwd voor een optimale user experience. Denk hierbij aan het personaliseren van de app door favorieten toe te voegen of de optie om suggesties te krijgen op basis van het kijkgedrag.

DUTCHCHANNELS IN DE MEDIA

BENIEUWD NAAR DE APPS? DOWNLOAD ZE VIA ONDERSTAANDE BUTTONS

NFN download
Apple App Store Coffee IT download button
Google Play Coffee IT download button
Withlove app download
Apple App Store Coffee IT download button
Google Play Coffee IT download button