Steeds vaker verschijnen ze; marketing-apps. Dit zijn mobiele applicaties met als doel uw bedrijf, organisatie, merk of product op te laten vallen. Deze mobiele apps passen dat op verschillende manieren toe. Zo heeft het logo van uw app een speciaal plekje in een van de meest persoonlijke bezittingen die iemand heeft: zijn of haar smartphone. De gebruiker komt vaak in contact met uw logo op het app icoon, dit beïnvloedt gebruikers onbewust en is dus een sterk marketing middel. Maar dit is niet de enige manier hoe een marketing-app gebruikers beïnvloedt. Het kan namelijk zo zijn dat uw marketing-app een locatie gebaseerde dienst levert en dat u hierdoor persoonlijkere aanbiedingen kunt doen aan de gebruiker.

Interactie

Laat uw klanten interactief bezig zijn met uw product, dienst of bedrijf door middel van een marketing-app. Geef bijvoorbeeld goodies weg, biedt een service of spaaractie aan, het is allemaal mogelijk. Persoonlijker worden richting uw klanten, daar gaat het om.

Marketing-app laten ontwikkelen

Innovatie

Vooroplopen op uw concurrenten is belangrijk. Biedt meerwaarde aan uw klanten met een marketing-app op bedrijfs evenementen, jaargetijden, spaaracties en meer. Betrek uw doelgroep door middel van uw unieke service. De mogelijkheden zijn ondenkbaar, wilt u bijvoorbeeld dat gebruikers een gratis kop koffie kunnen komen halen als het regent? Dat ze selfies kunnen uploaden voor een prijs? Of misschien dat automatisch in-house navigatie start zodra uw klant de winkel binnenstapt. Hulp nodig bij het brainstormen over ideeën? Wij helpen u graag verder.

Wilt u de meer waarde toevoegen aan uw bedrijf of product? Dan is een marketing-app hetgeen wat u zoekt. Een marketing-app kan ervoor zorgen dat u uw bedrijfsdoelen als klantenacquisitie behaald. Coffee IT heeft onder andere marketing-apps voor Mentos en PSV ontwikkeld en heeft zich hierin kundig en innovatief bewezen.

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
Job Burg