Software Ontwikkelaar SocialBlox

Het internetbureau van Utrecht

Al meer dan 8 jaar toonaangevend in het designen, ontwikkelen en positioneren van native (iOS & Android) en web-apps. Wij werken met klanten zoals KLM, Roompot en WieBetaaltWat aan innovatieve digitale oplossingen.
App bouwer Utrecht - Examenoverzicht.

Fullservice internetbureau met een passie voor innovatieve oplossingen

Sinds onze start in 2014 werken wij als internetbureau aan de meest innovatieve oplossingen. Zo ook voor ExamenOverzicht. Het grootste online platform voor studenten om zich voor te bereiden op het eindexamen.

Samen bouwen we aan het succes

Of het nou gaat om het ontwikkelen van een Video On Demand streaming service of het ontwerpen van een vlijmscherpe online campagne. Ons team van 40+ designers, developers en marketeers hebben een passie voor alles wat digital is.

Internetbureau Utrecht

App idee overleggen?
Praat met Job!

Succesverhalen van onze klanten

Wij begeleiden onze klanten van concept tot ver na de release. Van applicaties die de luchtvaart een stuk duurzamer maken tot Video On Demand streaming service. Bekijk hieronder de voorbeelden van ons werk.

Arrow left sliderArrow right slider

Ons gevalideerde ontwikkelproces

Internetbureau Accelerator day

Accelerator day

Tijdens de Accelerator Day vertalen we jouw concept naar een roadmap met duidelijke stappen en denken we jouw hele concept van A tot Z uit. Als full-service internetbureau delen we graag onze kennis en ervaringen.

SocialBlox image

Wireframe & ontwerp

Een goed doordacht design is de sleutel tot succes. Het is een combinatie van degelijk onderzoek, eenvoud en focus. Onze designers vertalen jouw digitale product naar een gebruiksvriendelijke applicatie met een doordachte flow.

SocialBlox image
WireFrame & Ontwerp van Software Ontwikkeling
Internetbureau ontwikkeling

Software ontwikkeling

Nu gaan we echt beginnen. Software ontwikkelingen wij met onze Scrum werkwijze: in kleine multidisciplinaire teams werken we in tweewekelijkse sprints aan de software. Ervaren
projectmanagers zorgen voor een degelijke planning en heldere communicatie.

SocialBlox image

Release time

Lets pop champagne! Dit is het moment waar we hard voor hebben gewerkt: jouw maatwerk software is live. Wij zorgen voor een zorgeloze exploitatie en support.

SocialBlox image
Internetbureau release

Extra service

Beheer & onderhoud

Geen downtime. Als ontwikkelaar weten we hoe belangrijk het is dat jullie software altijd werkt. Met actieve montering en support in de avond en het weekend staan wij voor je klaar. Ook na besturingsysteem updates van diverse devices.

SocialBlox image

Extra service

Marketing

De marketing start op het moment dat de eerste code wordt geschreven. Je wil een duurzame relatie met de (eind)gebruiker creëren. De juiste interne en externe communicatie is hiervoor essentieel. 

SocialBlox image

Jouw eigen digitale product

Van strategie tot online marketing. Wij zijn full-service.

Online Marketing

Onze (app) marketeers zijn gespecialiseerd in het positioneren van digitale producten zoals (web)apps, platformen en SaaS-producten. Met een rijke achtergrond in development weten we als geen ander hoe we data en content kunnen combineren tot een succes.

Vrijblijvend adviesgesprek

Heb jij hét idee voor een innovatief digitaal product? Spar eens met een van onze strategen. Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek nemen we je mee in de wereld van development en geven we je concreet advies mee.
Guilherme Luttikhuizen dos Santos - ExamenOverzicht
Wouter van Eldrijk - DutchChannels
Wesley Koolen - Roompot vakanties
Zeno van de Ven - Knaek Studentenapp

Neem contact op

Job staat voor je klaar.

Jouw app laten maken? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.