GROEIEN MET ONLINE MARKETING

Met de juiste online marketing partner behaal jij je doelstellingen. En spring je boven de miljoenen andere apps uit. Wil je meer omzet of meer gebruikers? Samen met ons als online marketing bureau gaan we ervoor zorgen!

NEEM CONTACT OP
App marketing range

HOE BEGINNEN WE METONLINE MARKETING?

Eerst gaan we samen de strategie bepalen. Wat zijn je doelstellingen? Wanneer moeten die bereikt worden? Wat is er nu al? We maken een inventarisatie van de huidige staat. Daarna maken we samen een maatwerk strategie. De strategie zal onder andere bestaan uit: zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine advertenties (SEA), Social media campagnes, conversie optimalisatie en content marketing.

Daag ons uit

Miljoenen gebruikers door een slimme app marketing strategie

Waar Coffee IT dé experts zijn op het gebied van development, hebben de App Marketeers van Coffee Digital een passie voor digital marketing. Wij zetten jouw app in de spotlight die het verdient! ?

Meer over Coffee Digital

Bereik je doelgroep

Be top of mind. Zorg dat jouw doelgroep je kent en vindt. Hiervoor zetten we SEO en SEA in voor Google. Maar ook social media campagnes en advertenties.

Ons marketing pakket

Verbeter conversie

Door goede analyses te doen verhogen we het conversie ratio. Dit zorgt voor betere retentie en meer omzet.

Neem contact op

Data driven marketing

Meten is weten! Op basis van data verbeteren we de strategie. Continue voeren we A/B tests uit om conversie te verbeteren.

Bekijk de werkzaamheden

WAAROM EEN ONLINE MARKETING BUREAU INSCHAKELEN?

Het ontwikkelen van een app of web-app is pas het begin van het avontuur. De Apple App Store heeft meer dan 2 miljoen apps. Hoe springt die van jouw erbovenuit? Wacht je op toeval en geluk? Of gaan we er samen voor zorgen? Door je online (app) marketing uit te besteden kun jij focussen op de toekomst. Zorgen wij ervoor dat de online groei behaald wordt.

app marketing professionals

ONLINE MARKETING UITBESTEDEN AAN HET JUISTE MARKETING BUREAU

STRATEGIE

Een goede online marketing strategie zal ervoor zorgen dat jouw bedrijf jaar op jaar blijft groeien. Samen maken we die strategie. We zetten een brede aanpak neer die maatwerk voor jouw is opgesteld.

REALISEREN

Met een strategie als routekaart gaan we aan de slag met de realisatie. Onze marketeers creëren en optimaliseren jouw platform. Maandelijks ontvang jij de resultaten-rapportage.

WAT IS DE AANPAK?

Strategiefase
De eerste sprint (twee weken) betreft de strategiefase. We gaan onderzoeken, brainstormen en plannen.

Realisatiefase
In twee-wekelijkse sprints gaan we de uitgewerkte strategie uitwerken. Na elke sprint reflecteren we en presenteren we de resultaten. Op basis van nieuwe inzichten tweaken we de strategie, zodat hij steeds scherper wordt. En relevant blijft.

NEEM CONTACT OP
Organische vindbaarheid in Google optimaliseren

Google en Social media campagnes voor snel en flexibel resultaat

Duidelijke strategie die bij jouw doelgroep past
Trigger potentiële gebruikers met activerende teksten en beeldmateriaal

LET'S TALK!

Een keer sparren over de mogelijkheden? Neem contact op! Samen gaan we ervoor.

Contact Coffee IT

DAAG ONS UIT!