iOS APP ONTWIKKELAAR

Zoek je een iOS ontwikkelaar met een passie voor goed werkende techniek, een strak app-design en winstgevende app-oplossingen? Ons team van iOS developers ontwikkelt intuïtieve apps die op grote schaal gebruikt worden en zichzelf snel terugverdienen.

Coffee IT is specialist in het ontwikkelen, onderhouden en ontwerpen van native iOS applicaties.

Bekijk onze referenties
iOS ontwikkelaar apps
Rijksmuseum boerhaave en umcg logo

ONTMOET IOS ONTWIKKELAAR DEVA EN DE REST VAN HET CODE-TEAM

over ons

Slim verdienmodel

Als technisch partner denken we graag mee over een slim verdienmodel, snelle return of investment en succesvolle livegang.

Neem contact op

Apple gebruikers

Wij focussen op de eindgebruiker tijdens elke fase van het ontwikkeltraject van de iOS app zodat de app meerwaarde biedt.

Bekijk ons werkproces

iOS chirurgen

Onze iOS developers zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke apps voor alle devices van Apple. De beste kwaliteit.

Ontmoet het team

iOS APP ONTWIKKELAAR COFFEE IT

Wij ontwikkelen onze iOS apps met Swift en zijn niet bang om te exploreren met het nieuwe SwiftUI. Ons team creëert toekomstbestendige apps met de beste gebruikerservaring. Apple hanteert strenge richtlijnen voor apps die aangeboden worden in de Apple App Store: die van ons zijn nog strenger.

BAGTAG

BAGTAG(NATIVE iOS APP)

Gemak, innovatie en design zijn speerpunten bij het ontwikkelen van een app die toekomstbestendig is. Zo ook bij ‘BAGTAG’, het elektronische bagagelabel. Deze native iOS app maakt het mogelijk om online je koffer in te checken, waar je ook bent. De app maakt gebruik van nieuwe technologie zoals BLE en is gekoppeld aan een encrypted bagagelabel.

Wist je dat: BAGTAG jaarlijks veel papier bespaard? Hier lees je waarom

Bekijk de casus

HYMER(NATIVE iOS APP)

Een native iOS app die onvergetelijke reizen creëert voor de klanten van het luxe-segment Hymer campers. De Hymer FREEONTOUR app is intuïtief ontworpen en bevat alle functies om de beste reisgenoot te zijn voor elke kampeervakantie.

Bekijk de casus
Recreatie app Freeontour
de voordelen van een native iOS app

VOORDELEN VAN EENAPP SPECIFIEK VOOR APPLE

  • Gebruikers van Apple devices zijn merktrouw en besteden meer
  • De app voldoet aan de scherpe richtlijnen van de Apple App Store
  • Compatibiliteit met alle Apple devices (iPad, smartwatch, smart home)
  • Futureproof: de app is gebouwd voor de toekomst van jouw bedrijf
  • De app sluit naadloos aan op de behoeften van de eindgebruiker
  • Er werkt altijd een lead iOS ontwikkelaar aan jouw app
  • Integreer complexe technieken zoals spraakassistent en voice

Als iPhone app ontwikkelaar hebben wij bij Coffee IT ruime ervaring met het ontwikkelen van iPhone applicaties voor ons brede scala aan opdrachtgevers.

Wij ontwikkelen iOS apps voor uiteenlopende doeleinden en industrieën zoals zakelijke appsprototype of MVP appsreis apps en meer.

MEER WETEN OVER iOS APPLICATIE ONTWIKKELING?

Onze iOS ontwikkelaars ontwikkelen apps voor de meest gangbare Apple devices vanaf iOS 11.3. Hieronder vallen: de iPhone 11 (Pro), iPhone Xs (Max), iPhone Xr, iPhone X, iPhone 8, iPhone 7 en iPhone 6s. 

Ben je zo enthousiast geraakt na het lezen van deze pagina en wil je bij ons team van iOS ontwikkelaars komen werken? Wij hebben op dit moment een iOS developer vacature open staan. Solliciteer via de pagina en wie weet bouw jij binnenkort samen met ons aan toffe en complexe apps voor Apple!

De kosten voor het laten maken van een iOS app zijn volledig afhankelijk van de complexiteit van de app en de gewenste functionaliteiten. Het is daarom lastig om een ‘standaard’ prijsopgave voor iOS apps te geven. Al onze apps zijn maatwerk, op basis van de gewenste functies en technieken geven wij een maatwerk offerte. In deze offerte zijn alle onderdelen en functies voorzien van een prijs, zo weet je precies wat het ontwikkelen van de iOS app kost. Wil je een prijsopgave ontvangen voor jouw concept? Vraag dan kosteloos een offerte aan.

Heb je een al een (eigen) iOS app en staat deze op het punt om gelanceerd te worden in de Apple App store? Bekijk dan deze pagina waar wij stap voor stap uitleggen hoe je een developer account aanmaakt voor het publiceren van een app in de Apple Store.

“Apple is modern, cutting edge en gebruiksvriendelijk. Dit zijn aspecten die ik ook terug zie in de iOS apps die wij ontwikkelen voor onze klanten. Elk nieuw project is als een soort puzzel: je probeert de meest intuïtieve en slimme oplossing te bedenken voor het probleem”.

Deva Vrijma , iOS ontwikkelaar bij Coffee IT

iOS ontwikkelaars bij Coffee IT

BEKIJK ONZE SWIFT APPS

Fabian Commercieel directeur Coffee IT

NEEM CONTACT OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
Fabian Commercieel directeur Coffee IT