iOS APPONTWIKKELAAR(S)

Zoek je een iOS ontwikkelaar die de mobiele ambities van jouw bedrijf om zet in een professionele app die voldoet aan alle Apple richtlijnen? Als fullservice app ontwikkelaar leveren wij mobiele totaaloplossingen op maat voor alle Apple devices. Onze ontwikkelaars, te zien op de afbeelding hierachter, bouwen krachtige apps van hoge kwaliteit. Wij hebben tientallen professionele iOS apps gemaakt en onze opdrachtgevers geholpen hun app-succes te vergroten.

Wij begrijpen dat belofte schuld maakt. Beoordeel ons om de kwaliteit van onze iOS apps. Bekijk de casestudies onze laatste native iOS apps voor in-lite en Roompot. Of neem eerst een kijkje op onze portfolio pagina.

ga naar portfolio

EEN PROFESSIONELE iOS ONTWIKKELAAR ALS LANGE TERMIJN PARTNER

Realiseer meer succes

Wij ontwikkelen hoog kwalitatieve full-native iOS apps die voldoen aan de strenge richtlijnen van Apple. De app is afgestemd op jouw (bedrijfs)doelen en de eindgebruiker.

Wie gingen je voor?

Technisch partner: A tot Z

Door goed te luisteren, de juiste vragen te stellen en een efficiënt en flexibel ontwikkeltraject, realiseren we jouw gewenste resultaat. Wij vertalen jouw wensen naar een gebruiksvriendelijke app.

Vertel ons je idee

Ervaren iOS developers

Benut de volle potentie van jouw iOS app door ervaren iOS developers in te schakelen. Alle applicaties ontwikkelen wij in-house met onze eigen developer voor het beste resultaat.

Ontmoet de ontwikkelaars

iOS ontwikkelaar Utrecht


Het maken van een iOS app is voor onze iOS developers gesneden koek. Inmiddels heeft ons team tientallen apps gelanceerd in de Apple App Store die duizenden keren worden gebruikt. Deze ervaring nemen we mee bij elk nieuw project.

Wil je een iOS app laten maken door ons, een vrijblijvende prijsopgave ontvangen of eerst weten of iOS het geschikte platform is voor jouw app? Doordat wij met programmeurs van elke discipline werken kunnen we je vrijblijvend adviseren in je keuze. Wij ontwikkelen apps volledig op maat voor iOS, Android of cross-platform. Meer weten over onze werkwijze of benieuwd naar ons kantoor en de developers achter de apps? Kom dan eens langs op ons nieuwe kantoor!

Maak een afspraak

IOS EXPERTS MET EEN PASSIE VOOR GEBRUIKSVRIENDELIJKE DESIGNS

Een iOS app moet van uitstekende kwaliteit zijn en naadloos werken op de apparaten van Apple. Onze iOS developers gebruiken moderne technologieën en complexe oplossingen om dit mogelijk te maken. Een professionele iOS app helpt een bedrijfsproces te optimaliseren, realiseert meer naamsbekendheid en creëert een trouwe groep van Apple gebruikers.

Onze native iOS apps gebruiken het Internet of Things om de gebruikers beter te bedienen. Door complexe functies zoals VoIP of Bluetooth te integreren maken wij optimaal gebruik van het Apple apparaat en voldoet de app aan de platform specifieke eisen. Een goed voorbeeld is de app die wij hebben ontwikkeld voor Roompot in het kader van digitale innovatie. De app maakt gebruik van een smart lock integratie en heeft een custom protocol in de UX ingebouwd zodat gebruikers extra veiligheid ervaren.

BEKIJK DE Roompot APP
Onboarding app Digital Key Roompot app

Robbert Schep, Groovidi


“Great team of developers who excel in thinking with the client. Very capable, quick in delivery and professional in communication. They get the job done and do it very well. Great choice when you want to built any web service, app or platform.”

Bekijk de casus

Robbert Schep, Groovidi


“Great team of developers who excel in thinking with the client. Very capable, quick in delivery and professional in communication. They get the job done and do it very well. Great choice when you want to built any web service, app or platform.”

Bekijk de casus
Johan Cruijff Arena App

De voordelen van een professionele iOS app

Als iPhone app ontwikkelaar hebben wij bij Coffee IT ruime ervaring met het ontwikkelen van iPhone applicaties voor ons brede scala aan opdrachtgevers. Wij ontwikkelen iOS apps voor uiteenlopende doeleinden en industrieën zoals zakelijke apps, prototype of MVP apps, reis apps en meer.

De voordelen van een maatwerk app voor iPhones of andere Apple devices:

  • De app voldoet aan de scherpe richtlijnen van de Apple App Store
  • Een app voor alle zakelijke behoeften zoals omzet of kennisdeling
  • iOS is een van de meest gebruike platformen voor B2C en B2B markten
  • Fullservice: iOS ontwikkeling, iOS onderhoud en optimalisatie
  • Wij leveren technisch advies van begin tot na de release
  • De app heeft een gestructureerde code van uitstekende kwaliteit
  • Het is gemakkelijk de app door te ontwikkelen
  • De app is schaalbaar voor duizenden actieve gebruikers
  • Benut alle mogelijkheden van het iOS platform
de voordelen van een native iOS app

"APPLE IS MODERN, CUTTING EDGE EN GEBRUIKSVRIENDELIJK. DIT ZIJN ASPECTEN DIE IK OOK TERUG ZIE IN DE IOS APPS DIE WIJ ONTWIKKELEN VOOR ONZE KLANTEN."

- DEVA VRIJMA - 

IOS DEVELOPER COFFEE IT

ANDERE VRAGEN OVER IOS APPS?

Onze iOS ontwikkelaars ontwikkelen apps voor de meest gangbare Apple devices vanaf iOS 11.3. Hieronder vallen: de iPhone 11 (Pro), iPhone Xs (Max), iPhone Xr, iPhone X, iPhone 8, iPhone 7 en iPhone 6s. 

Ben je zo enthousiast geraakt na het lezen van deze pagina en wil je bij ons team van iOS ontwikkelaars komen werken? Wij hebben op dit moment een iOS developer vacature open staan. Solliciteer via de pagina en wie weet bouw jij binnenkort samen met ons aan toffe en complexe apps voor Apple!

De kosten voor het laten maken van een iOS app zijn volledig afhankelijk van de complexiteit van de app en de gewenste functionaliteiten. Het is daarom lastig om een ‘standaard’ prijsopgave voor iOS apps te geven. Al onze apps zijn maatwerk, op basis van de gewenste functies en technieken geven wij een maatwerk offerte. In deze offerte zijn alle onderdelen en functies voorzien van een prijs, zo weet je precies wat het ontwikkelen van de iOS app kost. Wil je een prijsopgave ontvangen voor jouw concept? Vraag dan kosteloos een offerte aan.

Fabian Commercieel directeur Coffee IT

NEEM CONTACT OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
Fabian Commercieel directeur Coffee IT