VOICE APP ONTWIKKELEN

Wees altijd en overal bereikbaar voor je klanten of gebruikers en laat een voice app ontwikkelen. Een voice app (of voice toepassing) op maat is een slimme digitale assistent die zorgt voor een intuïtieve klantreis. Zet in op voice en maak je organisatie klaar voor de toekomst.

Bekijk onze referenties
Voice app ontwikkelaar

VOICE TECHNOLOGIE PAST BIJ ONZE VISIE OM INTUÏTIEVE APPS TE ONTWIKKELEN

over ons

INTUÏTIEF, LAAGDREMPELIG EN INNOVATIEF

Door als organisatie nu in te zetten op voice technologie, laat je de concurrentie ver achter je. Voice apps bieden een totaal nieuwe klantreis. De eindgebruiker wordt sneller en gemakkelijker geholpen en kan altijd in contact komen met jouw service of dienst.

  • Maatwerk: ingericht op basis van jouw bedrijf
  • Revolutionaire bedrijfsvoering
  • Altijd en overal bereikbaar voor de gebruiker
  • Integreer chat & voice
MVP apps ontwikkelen

VOICE APP ONTWIKKELAAR COFFEE IT

Wanneer je een voice app wilt laten maken dan zijn er meerdere opties. Zo kunnen we een voice app ontwikkelen die gebruik maakt van bestaande digitale assistenten of een volledig op maat gemaakte digitale assistent ontwikkelen.

VOICE INTEGRATIES

We kunnen een voice app maken die gebruik maakt van een bestaande digitale assistent zoals Bixby (Samsung) of Siri (Apple). We integreren in dat geval voice technologie als extra service. Dit is vooral slim wanneer de digitale assistent een aanvullende functie kan vervullen voor de klant, zoals het bieden van een snelle bediening van de app.

Een voorbeeld van deze voice integratie is de ClearVox Nexxt app, een VoIP app die zakelijke telefonie van MKB bedrijven naar het volgende niveau tilt en traditionele telefonie vervangt met SIP technologie.

Voor ClearVox hebben we een VoIP-app ontwikkeld die naadloos aansluit op de functionaliteiten die ClearVox aan haar klanten biedt. We hebben ons gericht op alle functionaliteiten die de gebruiker dagelijks nodig heeft en deze in de app gebouwd. Denk hierbij aan telefoongesprekken, voicemail, doorschakeling en een integratie met voice (Siri). Hierdoor zorgt de VoIP-app voor een frictieloze ervaring voor de gebruiker.

VoIP bellen
Digitale assistent op maat

DIGITALE ASSISTENT OP MAAT

Coffee IT kan ook de digitale assistent zelf ontwikkelen voor een voice app. Zo kunnen we een digitale assistent ontwikkelen die spraak omzet naar tekst (of andersom), maar kunnen we ook een chatplatform integreren Rasa, IBM Watson,  Dialogflow, of elk ander platform wat je gebruikt.

Door de digitale assistent zelf te ontwikkelen creëer je meer maatwerk voor de gebruiker.

CONTACT
virtuele assistent en apps

MEER OVER VOICE APPS

Bij Coffee IT zijn we al lang fan van de mogelijkheden van een virtuele assistent. Meer weten? Bekijk deze blog waarin we behandelen waarom een virtuele assistent en een app zo goed samenwerken. 

Er komen steeds meer toepassingen van voice in Nederland. Met name de gezondheidszorg is een goede sector voor voice. Gezondheid is tegenwoordig een van de meest gezochte onderwerpen op Google. Het is goed denkbaar dat dit zich gaat uitbreiden met voice apps. Denk aan het opvragen van medisch advies, het communiceren vergemakkelijkt of zelfs het verlenen van zorg via spraak.

Een goed voorbeeld is de Voice Trainer App. Deze app is ontwikkeld voor mensen die slecht verstaanbaar zijn door de ziekte van Parkinson. De app ‘luistert’ naar de stem en geeft feedback over zowel de luidheid als de toonhoogte van de spraak. De app wordt gebruikt tijdens logopedische behandeling en helpt de gebruiker beter verstaanbaar te zijn.

De ene industrie leent zicht beter voor voice dan de andere. Het is belangrijk dat de service of dienst past bij voice, en de gebruiker baat heeft bij de extra service. Voor veel bedrijven, diensten of sectoren kan voice een innovatieve en gebruiksvriendelijke toevoeging zijn. Deze industrieën lenen zich extra goed voor voice technologie:

Niet zeker of jouw app-concept zich leent voor voice? Neem vrijblijvend contact op en we helpen je graag verder.

Contact Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek