WELKOM OP ONS NIEUWE KANTOOR

Utrecht, 31 mei | 4 minuten 

Wij zijn verhuisd! Uiteraard niet heel ver. Vanaf vandaag kijken we uit over het mooie Park Transwijk: zo’n 4 kilometer van ons oude kantoor in Papendorp. Benieuwd naar hoe ons kantoor eruit ziet? Scroll dan naar beneden voor een sneak peek van het nieuwe Coffee IT HQ.

WAAROM ZIJN JULLIE VERHUISD?

Tijdens de twee grote lockdowns zijn we heel hard gegroeid. Daar zijn we natuurlijk heel trots op! We hebben een aantal hele gave opdrachtgevers erbij gekregen en het team is bijna verdubbeld naar 40 leden. Van nieuwe developers en projectmanagers tot aan een recruiter en app tester. Deze groei kwam natuurlijk met de nodige (organisatorische) uitdagingen. Ons kantoor op de Deventerlaan was opeens te klein om met iedereen op kantoor te werken. Onze vergaderruimte was elk uur dubbel geboekt en het koffieapparaat draaide overuren. Tijd om te zoeken naar een nieuwe ruimte die waar iedereen elke dag het beste uit zichzelf en onze klanten kan halen.

VAN STUDENTENKAMER NAAR EEN VERDIEPING VAN 900M2

Wij hebben ons ‘plekje’ gevonden in het kantoorgebouw Le Mirage aan de Vliegend Hertlaan in Utrecht, uitkijkend op Park Transwijk en Hoograven. Lekker centraal gelegen en voor iedereen bereikbaar: 10 minuten van Utrecht Centraal Station en op steenworp afstand van de A12. Op de 7e verdieping hebben wij nu maar liefst 900m2 tot onze beschikking. Dit nieuwe kantoor faciliteert ons om effectief te werken vanuit onze missie: complexe problemen vertalen naar intuïtieve oplossingen die impact maken.

Dit kantoor beschikt over maar liefst zeven vergaderruimtes, een heuze warroom voor de Accelerator Days en een paar focus booths. In onze eigen kantine kunnen we nu gezellig met het hele bedrijf tegelijkertijd lunchen en kan iedereen in de gameroom even ontspannen. En als klap op de vuurpijl: een heuze cinema-room met beamer met echte bioscoopstoelen. De eerste Marvel marathon avonden staan al in onze agenda.

MIJLPALEN MOET JE ALTIJD VIEREN ?

De opening van zo’n kantoor verdient natuurlijk een echte office-warming. Het team had tot gisteren nog niks gezien van het nieuwe kantoor. Een geslaagde avond met de nodige lekkere versnaperingen en drankjes. Hieronder een impressie van de avond.

Dit kantoor zorgt ervoor dat wij samen met onze opdrachtgevers kunnen werken aan complexere projecten! De komende weken nodigen wij onze opdrachtgevers en relaties uit om ons nieuwe kantoor te bekijken. We kunnen niet wachten op hun reacties!

Hopelijk tot snel in ons nieuwe kantoor op de Vliegende Hertlaan 15!

ALTIJD OP DE HOOGTE VAN HET ACTUELE NIEUWS?VOLG ONZE SOCIAL MEDIA ACCOUNTS.