Direct op de koffie?

Wilt u een bestel app maken waarmee uw klanten eenvoudig via een mobiel apparaat kunnen bestellen? Als full-service bedrijfsapp ontwikkelaar hebben wij aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van app ontwikkeling. Wij kunnen een bestel app maken voor zowel smartphones en tablets. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een bestel app of wilt u direct een offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wat is een bestel app?


Door een bestel app is het eenvoudiger om via een mobiel apparaat bestellingen te plaatsen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een app voor de horeca waarmee personeel op het terras van een restaurant bestellingen kan opnemen. Of een app waarmee gasten eten van uw kaart kunnen bestellen. Ook voor business-to-business georiënteerde bedrijven biedt een app diverse toepassingsmogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een order app voor het bestellen vanuit een catalogus of webshop.

Door een app te maken waarmee gebruikers kunnen bestellen zal het aantal herhaalaankopen aanzienlijk toenemen. Doordat een app op een mobiele telefoon of tablet wordt geïnstalleerd is deze altijd binnen handbereik van uw klanten. Hierdoor kan er snel en eenvoudig een bestelling worden geplaatst. Hierdoor zal de omzet van uw bedrijf toenemen.

Wilt u meer weten over het maken van een bestel app? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Neem contact op
Bestel app maken

Concept & design


Een succesvolle app valt of staat met een goed doordacht concept en design. Wij denken graag met u mee omtrent uw app idee. Onze ervaren designers zijn volledig op de hoogte van de laatste trends en richtlijnen. Hierdoor zijn wij in staat om een design voor uw app te realiseren die aansluit bij uw huisstijl. Wij hebben zowel ervaring met UX en UI design.


Bestel app maken


Als ervaren app ontwikkelaar zijn wij in staat om voor uw bedrijf een succesvolle bestel app te ontwikkelen. Indien gewenst kunnen wij uw mobiele app koppelen met uw bestaande systemen. Door bestellen eenvoudiger te maken kunt u uw bedrijfsprocessen efficiënter maken. Wij kunnen zowel een hybride-, native app of web applicatie voor u realiseren.


App marketing


Het aantal actieve gebruikers draagt bij aan het succes van een app. Door uw app te optimaliseren voor de app stores (ASO) kunnen wij het aantal downloads vergroten. Daarnaast hebben wij tevens ervaring met andere marketinginstrumenten zoals SEO, SEA en social media. Wij denken graag met u mee om uw doelgroep te bereiken.


Bestel app ontwikkelen door Coffee IT

Bestel app laten maken door Coffee IT


Coffee IT is een app ontwikkelaar die graag met u meedenkt. Met ons team van specialisten op het gebied van design, ontwikkeling en marketing zijn wij in staat een succesvolle bestel app te realiseren. Wij ontwikkelen voor alle platformen waaronder iOS (iPhone en iPad) en Android (Samsung, Huawei, etc.).  Voor zowel smartphones, tablets en desktops kunnen wij een bestel app maken.

  • Ontwikkelt krachtige bestel apps
  • Meedenkend en flexibel ontwikkelaar
  • Ervaring met native, hybride en web apps
  • Stelt uw wensen en doelstellingen voorop
  • Aantoonbare kennis van app ontwikkeling
  • Ontwikkelt met het oog op de toekomst

Wat kost een bestel app ontwikkelen?


Wilt u een bestel app maken maar bent u nog benieuwd naar de kosten voor de ontwikkeling van een mobiele app? Wij geven u graag meer inzicht in de kosten voor het maken van een bestel app. Op basis van uw wensen en behoefte kunnen wij een gerichte prijsopgave voor u maken. De prijsopbouw van een app heeft onder andere te maken met de functionaliteiten, koppelingen, ontwikkelmethode en platformen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden omtrent een app die past bij uw budget. Wilt u een offerte maken voor het maken van een app? Neem dan contact met ons op.

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger