Op zoek naar bestel app?


Het aantal online aankopen blijft ieder jaar groeien. Wil je hier gebruik van maken? Dan is een bestel app iets voor jou! Door gebruik te maken van een bestel app bied je klanten de mogelijkheid eenvoudig en snel een aankoop te laten maken bij jouw bedrijf. Ben je benieuwd naar wat een bestel app voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op.

NEEM CONTACT OP
bestel app maken

iOS apps

Voor iPhone & iPad

Lees meer 

Android apps

Voor smartphones & tablets

Lees meer 

Web apps

Voor (mobiele) browsers

Lees meer 

Bestel app Coffee IT

Waarom een bestel app laten maken?


Met een bestel app wordt het eenvoudiger om via een mobiel apparaat bestellingen te plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld een app zijn voor de horeca waarmee de bediening bestellingen kan opnemen op het terras. Of een app waarmee restaurantgasten direct de bestelling door kunnen geven aan de keuken. Bestel apps zijn ook een uitkomst voor business-to-business georiënteerde bedrijven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een app die het voor klanten mogelijk maakt direct uit de catalogus of webshop te bestellen. 

Door een app te maken waarmee gebruikers kunnen bestellen zal het aantal herhaalaankopen erg toenemen. Een smartphone is tegenwoordig niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Hierdoor is de drempel om te bestellen door middel van een app laag. Hierdoor zal de omzet dus toenemen aangezien het zo eenvoudig is om tot een aankoop over te gaan.

Een bestel app bied uitkomst voor meerdere branches, ben je benieuwd wat het voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met ons wij helpen je graag bij het realiseren van de perfecte bestel app.

NEEM CONTACT OP

App ontwerp & UX design

Een succesvolle app heeft een gebruiksvriendelijk ontwerp. Onze app designers zorgen voor een app ontwerp wat aansluit bij jouw huisstijl.

Responsive

Het is belangrijk dat de app werkt op alle platformen. Verwacht daarom bij ons daarom kwalitatieve apps voor smartphones, tablets en smartwatches.

App marketing

Hulp nodig bij het promoten van jouw app? Ons team van marketeers helpt je graag. Wij stellen een sterk marketingplan op en voeren dit uit.

Waarom Coffee IT als bestel app ontwikkelaar:


  • Verbeter de customer journey met een bestel app
  • Ons team werkt Agile, hierdoor kan er snel progressie geboekt worden
  • Breed portfolio met veel verschillende opdrachtgevers
  • Meer omzet door meer online bestellingen
  • Geen addertjes onder het gras, de app blijft van jou
  • Denkt mee aan jouw bestel app
LEES MEER OVER ONS

Wat kost een bestel app maken?


Een bestel app laten ontwikkelen brengt kosten met zich mee. De prijsopbouw van een app heeft onder andere te maken met de functionaliteiten. Op basis van jouw wensen en behoeften kunnen wij vrijblijvend een offerte opmaken. Wij adviseren graag over de mogelijkheden van jouw bestel app. Benieuwd naar de kosten van de ontwikkeling van jouw bestel app? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vraag direct een offerte op
bestel app ontwikkelingskosten

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger