Wij (door)ontwikkelen native, hybrid en web-apps

Wij bouwen verder tot een succesvolle app

Heb je een bestaande app maar behaal je (nog) niet het gewenste resultaat? Vaak ligt dit niet aan het concept achter de app. Toch blijven de gewenste resultaten uit. Als ervaren app ontwikkelaar helpen wij bij de volgende stap!

Laat jouw app doorontwikkelen

Er zijn talloze redenen om een bestaande app door te ontwikkelen. Misschien heb je de ontwikkeling uitbesteed aan een buitenlandse partij waarmee de communicatie toch niet helemaal soepel verloopt of is de huidige samenwerking niet wat je ervan had verwacht. Als ervaren app ontwikkelaar worden wij regelmatig benaderd door partijen die een app hebben laten maken en er niet te tevreden over zijn. Dit heeft vaak de volgende oorzaken:

  • De kwaliteit van app is onvoldoende
  • Er treden vaak bugs op, of de app werkt zelfs helemaal niet meer
  • De app is niet compatibel op meerdere besturingssystemen of devices
  • Er is geen rekening gehouden met continue verbetering of doorontwikkeling van de core functionaliteiten
  • De app werkt niet meer na updates van besturingssystemen zoals iOS en Android
  • Het UI en UX design van de app is slecht doordacht, waardoor gebruikers

In veel gevallen kunnen wij een app doorontwikkelen op de bestaande wireframes en codes. Met een strategische aanpak en een gedegen doorontwikkeling kan de huidige app omgezet worden naar een succes.

Laat jouw app doorontwikkelen
Arrow right button secondary

Waarom kiezen voor Coffee IT?

Wij begeleiden onze klanten van concept tot ver na release. Van applicaties die de luchtvaart een stuk duurzamer maken tot een video On Demand streaming service.

Waarom je app laten doorontwikkelen?

De eerste versie van de app of platform is pas het begin. Na de eerste lancering in de App Store gaan de eerste gebruikers de app proberen. Dit levert zeer waardevolle gebruikersdata op die je kunt gebruiken voor het optimaliseren van de app. Denk hierbij aan flow-verbeteringen en/of nieuwe functionaliteiten die ervoor zorgen dat je app meer gebruikt wordt. Maar ook bij een nieuw besturingsysteem dien je de app door te ontwikkelen. Het ontwikkelen van een app is altijd een bewegend project.

Arrow right button secondary

Wij (door)ontwikkelen apps voor miljoenen gebruikers

Al meer dan 8 jaar ontwikkelen wij apps die gebruikt worden door miljoenen gebruikers. Wij vertalen complexe problemen naar intuïtieve oplossingen die impact maken.

Prijsvrij vakanties

Met de Prijsvrij vakanties app hebben alle reizigers een Digitale Reisassistant in de palm van hun hand. De app bevat alle informatie over de booking, transfer, reisdocumenten en extra's zoals autoverhuur of de annuleringsverzekering.
Image CMS coffee it
Prijsvrij vakanties

Bagtag

Je bagage inchecken zonder dat je eerst een uur in de rij hoeft te staan? BAGTAG is de ultieme reisgenoot voor de frequente vlieger. Met het elektronische bagage label kunnen vliegers wanneer en waar dan ook bagage gemakkelijk online inchecken doormiddel van de whitelabel native app. Hiervoor maakt de app gebruik van BLE (Bluetooth Low Energy) technologie.
Image CMS coffee it
bagtag_app

Babymanager

De juiste informatie vergaren tijdens en na de zwangerschap is essentieel voor (toekomstige) ouders. Dit terwijl er al jaren een tekort is aan kraamverzorgenden, die tijdens deze belangrijke periode de grootste bron zijn van handige tips en advies. BabyManager is dé app voor toekomstige en kersverse ouders.
Image CMS coffee it
babymanager_app

In-Lite

De in-lite tuinverlichting app geeft de gebruiker volledige controle over zijn tuin via Bluetooth Low Energy. Met behulp van ingestelde motion sensors of routines staan lampen altijd op het juiste moment aan.
Image CMS coffee it
In-Lite_project_image

Socialblox

SocialBlox is ‘s werelds eerste privacy-first social media platform met zijn eigen cryptocurrency. Deze native app maakt gebruik van een uniek algoritme waardoor de gebruiker alleen content krijg te zien op basis van interesse, kwaliteit van de content en leeftijd.
Image CMS coffee it
socialblox_app

App doorontwikkelen: focus op app engagement en retentie

Een nieuwe app kan pas succesvol zijn als de gebruiker de app blijft gebruiken. Termen zoals app engagement (hoe actief gebruikers zijn) en retentie (hoeveel gebruikers de app blijven gebruiken) zijn factoren die aangeven hoe waardevol de gebruiker de app vindt. Door de app continue te blijven verbeteren, bereik je een versie die het beste aansluit op de behoefte van de gebruiker.

Arrow right button secondary

Neem contact op

Peter staat voor je klaar.

Wil jij een app laten maken of meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.