App ontwikkelaar Rotterdam Coffee IT

App ontwikkelaar

Rotterdam

Zoek je een ervaren app ontwikkelaar die projecten realiseert in Rotterdam en omstreken? Wij begeleiden je tijdens elke fase van het traject: ontwerp, ontwikkeling, marketing & onderhoud. Zo ontwikkelen we apps voor klanten zoals als in-lite, Roompot en KLM.
164
Apps ontwikkeld
9+
Beoordeeld
40+
Developers
coffee it iphone mockup socialblox
coffee it klm logo

Als app ontwikkelaar met 9+ jaar aan ervaring bouwen we innovatieve apps, van geavanceerde jachtsystemen tot geautomatiseerde tuinverlichting. Ons team van 40+ experts werkt volgens ons bewezen ontwikkelproces, waardoor de slagingskans voor jouw project 2x zo groot is. Wij leveren duurzame, hoogwaardige apps voor tevreden klanten in de hele Benelux. Als onderdeel van The Digital Club is onze missie: realizing digital dreams.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht, niet in Rotterdam. Maar we zijn eenvoudig te bereiken, dus aarzel niet om langs te komen voor een kopje koffie!

App ontwikkelaar Rotterdam team Coffee IT
App ontwikkelaar Rotterdam koffie Coffee IT
App ontwikkelaar Rotterdam team Coffee IT

Waarom kiezen voor Coffee IT?

We beschouwen technologie als een verlengstuk van de gebruiker. Vanuit deze gedachte ontwikkelen we oplossingen - altijd rondom de gebruiker. Zo bieden de apps een optimale gebruikerservaring en zijn ze klaar voor duizenden gebruikers. We realize digital dreams.

Ons gevalideerde ontwikkelproces

App ontwikkelaar Rotterdam Accelerator Day Coffee IT

Accelerator day

Tijdens de Accelerator Day vertalen we jouw concept naar een roadmap met duidelijke stappen en denken we jouw hele concept van A tot Z uit. Als ervaren app ontwikkelaar delen we graag onze kennis en ervaringen.

SocialBlox image

Wireframe & ontwerp

Een goed doordacht app design is de sleutel tot succes. Het is een combinatie van degelijk onderzoek, eenvoud en focus. Onze designers vertalen jouw app idee naar een gebruiksvriendelijke app met een doordachte flow.

SocialBlox image
App ontwikkelaar Rotterdam design Coffee IT
App ontwikkelaar Rotterdam ontwikkeling Coffee IT

App ontwikkeling

Nu gaan we echt beginnen. Native apps ontwikkelingen wij met onze Scrum werkwijze: in kleine multidisciplinaire teams werken we in twee-wekelijkse sprints aan de app. Ervaren
projectmanagers zorgen voor een degelijke planning en heldere communicatie.

SocialBlox image

Release time

Let's pop champaign! Dit is het moment waar we allemaal op hebben gewacht: jouw app is live. Wij zorgen voor een zorgeloze exploitatie en support.

SocialBlox image
App ontwikkelaar Rotterdam release Coffee IT

Extra service

Beheer & onderhoud

Geen downtime. Als ontwikkelaar weten we hoe belangrijk het is dat de app altijd werkt. Met actieve monotoring en support in de avond en het weekend staan wij voor je klaar. Ook na besturingsysteemupdates.

SocialBlox image

Extra service

De marketing start op het moment dat de eerste code wordt geschreven. Je wil een een duurzame relatie met de gebruiker creëren. De juiste app marketing is hiervoor essentieel. Het zorgt voor meer downloads, actieve gebruikers en meer omzet.

SocialBlox image

Het laatste Coffee IT nieuws

Neem contact op

Job staat voor je klaar.

Jouw app laten maken? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.