APP ONTWIKKELAAR ROTTERDAM

Zoek je een ervaren app ontwikkelaar die projecten realiseert in Rotterdam? Ons team van gespecialiseerde developers ontwikkelt hoogstaande maatwerk apps. Met onze fullservice werkwijze begeleiden we opdrachtgevers tijdens elke fase van het traject: wij ontwerpen, ontwikkelen, vermarkten & onderhouden apps.

Wij werken met de nieuwste tools in mobile app development en hanteren een gevalideerde scrum werkwijze. Hierdoor ontwikkelen we een app die zichzelf snel terugverdiend.

164

Apps ontwikkeld

57

Opdrachtgevers

App ontwikkelaar Rotterdam

Meedenkend

Als technisch partner leveren we strategisch advies. Het ontwikkelteam denkt mee over een slim verdienmodel en het app-succes.

Ons team

Deskundig

Onze developers in hun kracht: iOS, Android of web? Wij hebben er een expert voor. Hierdoor maken wij apps om trots op te zijn.

Bekijk ons werk

Vrijblijvend advies

Geen uitdaging is ons te gek. Heb je een probleem wat opgelost kan worden met een app? Wij helpen je graag verder.

Neem contact op
Range app hitlijsten trending

Waarom Coffee IT als app ontwikkelaar in Rotterdam?

Met een professionele app haal je meer gewenst resultaat. Misschien is het doel om direct veel naamsbekendheid te realiseren, zoals bij onze app productie voor de klant Range. Of misschien is het doel juist om een intern bedrijfsproces te optimaliseren, waardoor je de efficiëntie verhoogd zoals met de Deloitte app.

Afhankelijk van het gewenste resultaat ontwikkelen wij een app op maat. De app heeft een optimale gebruikerservaring en slim UX & UI design. Daarnaast is de app gebouwd met code van de beste kwaliteit, waardoor hij gemakkelijk doorontwikkeld kan worden en de app weinig bugs vertoont.

Andere voordelen van een ervaren mobile developer:

  • Wij kunnen de app bouwen in elk gewenste techniek
  • Overzichtelijk, efficiënte en transparante werkwijze
  • De app is schaalbaar en klaar voor duizenden gebruikers
  • Wij treden op als technisch partner, ook na app release
  • Onze ervaring en kennis nemen we mee bij elk nieuw project
Knaek app
Examenoverzicht
RijksmuseumBoerhaave app
ROC Midden Nederland App

SCRUM APPLICATIE ONTWIKKELING

Onze werkmethodiek bestaat uit een vijftal stappen: onderzoek, ontwerp, ontwikkeling, test en publiceer. In korte iteraties houd je de voortgang van de app in de gaten en wordt er snel geschakeld waar nodig. Omdat elke case maatwerk betreft, is ook het ontwikkelproces op maat gemaakt. Ons werkproces is erop gericht om snel tot gewenst resultaat te komen.

Wat kun je verwachten als opdrachtgever?

  • Periodieke updates zoals wireframes en beta versies
  • Snelle communicatie, direct contact met de projectleider
  • Een gevalideerd en geoptimaliseerd ontwikkeltraject
  • Je wordt de volledige eigenaar van de code
  • Toegang tot ons CRM systeem
app ontwikkelaar werkwijze

MOBIELE APPS & WEB APPS

Het succes van de app begint bij het kiezen van de juiste techniek. Wil je de gebruiker de beste prestaties geven? Kies dan voor een native iOS of Android app. Wil je direct een groot bereik voor de app? Dan kan een hybride app in bijvoorbeeld de nieuwe programmeertaal React Native een hele goede uitkomst bieden. Of is een app via een webbrowser beter passend bij het app concept? Wij hebben expertises in elk gewenste techniek of framework.

Coffee IT ontwikkelt apps voor: smartwatches, iOS, Android, web toepassingen, smart apparaten en TV.

Afspraak met app ontwikkelaar Rotterdam

Wil je meer weten over ons of een kijkje achter de schermen nemen hoe wij onze toonaangevende apps ontwikkelen? Kom gerust eens langs. Het is goed om te weten dat ons hoofdkantoor niet is gevestigd in Rotterdam maar in Utrecht. Door een uitbreiding van ons werkveld hebben wij inmiddels klanten binnen de gehele Benelux. Om deze reden hebben wij het hoofdkantoor van Coffee IT verhuisd naar Utrecht. Zo kunnen wij onze klanten in Rotterdam faciliteren en nog goed bereikbaar zijn voor onze klanten in het zuiden en oosten van het land.

Wij kunnen uiteraard langs komen op locatie in Rotterdam indien wenselijk. Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Benieuwd naar een actueel voorbeeld van een app die wij hebben ontwikkeld voor onze klanten in Rotterdam? Bekijk dan de portfolio pagina van Range, een navigatie app die weggebruikers waarschuwt voor verkeerscontroles. Door een sterke strategie te hanteren had Range op de eerste dag van release al duizenden app downloads. Hier lees je hoe Range dit heeft gedaan.

App developers working Rotterdam

KLAARVOOR JOUWEIGEN APP?

Vrijblijvend adviesgesprek
App marketing uitbesteden