40+ bedrijven

Bij Coffee IT hebben wij inmiddels meer dan 40 klanten geholpen met de ontwikkeling van een app. Van start-ups tot internationale corporaties, voor elk type opdrachtgever weten wij een passende app te ontwikkelen.

Meer dan 100+ apps

Wij hebben inmiddels meer dan honderd apps ontwikkeld in nog geen vier jaar. Van backends, API's en CMS'en tot apps voor Android, iOS en web. Als specialist in maatwerk apps ontwikkelen wij apps voor elk platform en elk device.

Is er een match?

Bijna elke goede samenwerking is begonnen met een kop goede (sterke) koffie. Wij kunnen op locatie langskomen in Rotterdam of jij kunt langskomen op ons hoofdkantoor.

App ontwikkelaar Rotterdam gezocht?

Ben je op zoek naar een app ontwikkelaar Rotterdam (of omgeving Rotterdam)? Zoek je een ontwikkelaar die optreedt als partner gedurende het gehele ontwikkelproces, van concept tot release? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Coffee IT zijn wij een specialist, geen generalist. Dat houdt in dat wij apps ontwikkelen voor elk platform en elk device.

Wij ontwikkelen apps voor onder andere native iOS of Android, hybride, web apps, VR apps en nog veel meer. Ben je nog niet zeker over het type app dat je wilt laten ontwikkelen of met welk framework? Geen probleem, wij adviseren je hier graag in.

Onze dienstverlening is kenmerkend door de nauwe samenwerking tussen jou als opdrachtgever en ons team van ontwikkelaars. Zo hanteren wij altijd korte lijnen waardoor wij snel kunnen schakelen waar nodig. Wij voorzien je van goed onderbouwd advies en helpen het maken van de juiste (technische) keuzes.

NEEM CONTACT OP
App ontwikkelaar Rotterdam

Waarom Coffee IT als app ontwikkelaar?

Als fullservice app ontwikkelaar Rotterdam zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling van apps. Wij maken maatwerk app oplossingen voor alle platformen. Naast de technische ontwikkeling denken wij tevens mee met het concept van de app, het design en de marketing.

  • Applicaties met het oog op de toekomst
  • Ruime ervaring in de ontwikkeling van alle typen apps
  • Wij helpen met het behalen van bedrijfsdoelen en het bereiken van de doelgroep
  • Transparant; wij geloven in heldere communicatie en korte lijnen
  • Alle kennis volledig in-house vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht
  • Wij ontwikkelen zowel native als hybride iOS apps
  • Wij denken mee als partner
LEES MEER OVER ONS

UI & UX design

Een goed doordacht design draagt bij aan een optimale gebruikerservaring. Wij voeren dan ook altijd eerst een doelgroep onderzoek uit. Onze UI & UX designers werken volgens de laatste trends en richtlijnen. Zo heeft de app gegarandeerd een hoge kwaliteit, sluit het aan bij de wensen van de doelgroep en heeft het een innovatief design.

App kwaliteit

De kwaliteit van de code is een speerpunt voor onze app ontwikkeling. Wij kunnen een optimale performance van de app garanderen doordat wij gebruik maken van vooruitstrevende ontwikkelmethoden. Hierdoor worden bugs tijdig getackeld en bespaar je op lange termijn aan kosten. Met een goed werkende app maak je jouw merk toekomstklaar.

App positionering

Actieve gebruikers en conversies zijn belangrijke succesfactoren van jouw app. Als fullservice app ontwikkelaar Rotterdam kunnen wij helpen de app sterk in de markt te positioneren. Zo hebben wij kennis van online marketing (ASO, SEO, social media, SEA). Als fullservice app ontwikkelaar zijn wij in te huren voor de marketing van jouw app.

“Levert professioneel werk en communiceert goed”

– Guilherme Luttikhuizen dos Santos, ExamenOverzicht

Guilherme is de oprichter van ExamenOverzicht en ziet het bedrijf een marktleider worden op het gebied van samenvattingen voor eindexamens.

App ontwikkelproces

Het Coffee IT app ontwikkelproces

Elke nieuwe app ontwikkeling is uniek en vergt maatwerk. Wij gaan daarom altijd eerst uitvoerig het gesprek aan. Zo sluiten wij ons ontwikkeltraject zo goed mogelijk aan op de wensen van de opdrachtgevers. Wij kijken hierin naar de gewenste functionaliteiten van de app, de doelgroep, de projectdoelen, de budgetten die beschikbaar zijn gesteld en de doorlooptijd.

Vervolgens gaan wij middels een agile werkwijze aan de slag met jouw app. In tweewekelijkse sprints werken wij middels een pragmatische werkwijze aan de onderdelen van de app. Zo ben jij gedurende het gehele proces nauw betrokken, en weet je altijd wat je kunt verwachten. Ons ontwikkelproces bestaat uit vijf fasen: onderzoek, ontwerp, ontwikkeling, test en publiceer.

BEKIJK HET ONTWIKKELPROCES

iOS apps

Voor iPhone & iPad

Lees meer 

Android apps

Voor smartphones & tablets

Lees meer 

Web apps

Voor (mobiele) browsers

Lees meer 

Kopje koffie?

Heb je een goed app concept? Wil je sparren over jouw idee? Laat het ons weten! We maken graag een vrijblijvende afspraak met je om de mogelijkheden te bespreken. Ons hoofdkantoor bevindt zich midden in het centrum van Utrecht. Over de A12 is dat nog geen 45 minuten rijden vanaf Rotterdam. Is dit te ver? Geen probleem, we kunnen op afspraak langs komen in Rotterdam.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. We zijn telefonisch bereikbaar op +31 30 737 1093 of per e-mail via [email protected].

App laten maken in Rotterdam

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger