Direct op de koffie?

40+ bedrijven


App ontwikkelaar Coffee IT heeft voor meer dan 40+ bedrijven een app ontwikkeld. Van start-ups tot grote (internationale) corporaties.


Meer dan 100+ apps


In vier jaar tijd hebben we meer dan 100+ applicaties gerealiseerd. Van backends, API's en CMS'en tot apps voor Android, iOS en web.


80% kans op match


Wij serveren sterke koffie. Onze koffie is zo sterk dat meer dan 80% matcht op basis van een eerste gesprek. Neem ook contact met ons op.


App laten maken in Rotterdam?


Bent u op zoek naar een ervaren app ontwikkelaar in de regio van Rotterdam? Maak dan kennis met Coffee IT. Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van apps voor alle platformen. Vanuit ons kantoor nabij Rotterdam ontwikkelen we apps voor onder andere iOS, Android en web.

Onze dienstverlening wordt gekenmerkt door de nauwe samenwerking tussen u, als opdrachtgever, en ons team. Wij voorzien u van goed onderbouwd advies en helpen u met het maken van de juiste (technische) keuzes.

Heeft u ook interesse in de ontwikkeling van een app? Al meer dan 40+ bedrijven zijn u voorgegaan bij het laten maken van een app. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Neem dan vrijblijvend contact op. Het kantoor van app ontwikkelaar Coffee IT is gevestigd in de buurt van Rotterdam.

Neem contact op
App ontwikkelaar Rotterdam
App ontwikkelproces

Het app ontwikkelproces


Overweegt u om een app te laten ontwikkelen? Dan bent u vast benieuwd naar hoe wij te werk gaan. Door onze pragmatische werkwijze zorgen wij ervoor dat uw app idee snel kan worden vertaalt naar een werkende app oplossing. Ons app ontwikkelproces bestaat uit vijf stappen, te weten: onderzoek, ontwerp, ontwikkeling, test en publiceer.

Als betrokken app ontwikkelaar begeleiden wij u door iedere fase van app ontwikkeltraject. Zoals u van een app specialist mag verwachten geven we u onafhankelijk advies. Zo helpen wij u o.a. bij het kiezen van de juiste techniek (native, hybride of web).

Bij app ontwikkelaar Coffee IT is elke aanvraag uniek. We proberen ons traject zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij onze opdrachtgevers. Hierbij kijken we o.a. naar de gewenste de doelgroep, de functionaliteiten, de projectdoelen, de doorlooptijd en het beschikbare budget.

Bekijk ons app ontwikkelproces

Concept & design


Als betrokken app ontwikkelaar denken wij graag met u mee omtrent uw app concept. Wij weten als geen ander dat een goed doordacht design een app kan maken of breken. Daarom zijn onze UI & UX designers zijn volledig op hoogte van de laatste trends en richtlijnen. Op basis van een gebruikersonderzoek maken we een krachtig ontwerp die aansluit bij uw doelgroep.


App ontwikkeling


Wij ontwikkelen innovatieve apps voor alle platformen. Ons team heeft aantoonbare ervaring in de ontwikkeling van apps voor onder andere Android, iOS en web. Hierbij maken wij gebruik van de meest vooruitstrevende ontwikkeltechnieken. Hierdoor kunnen wij de performance en kwaliteit van de app garanderen. Coffee IT ontwikkelt apps die klaar zijn voor de toekomst.


App marketing

Nadat uw app in de app stores is gepubliceerd staat wij u tevens bij met het promoten van uw app. Aan de hand van een sterk plan en een doordachte strategie maken wij uw app zichtbaar voor uw doelgroep. Wij hebben ervaring met SEO, SEA, social media en app store optimalisatie (ASO). Hiermee zorgen wij voor zoveel mogelijk app downloads en actieve gebruikers.

Apps voor alle platformen


Wij ontwikkelen innovatieve apps voor alle platformen. Of het nu gaat om een native, hybride of web app. Voor elk mobiel platform kunnen wij een geschikte app ontwikkelen.

Ons gedreven team is gespecialiseerd in de realisatie apps voor elk denkbaar apparaat. Zo hebben wij ervaring in de ontwikkeling van apps voor smartphones, tablets, wearables en smart tv’s. Bovendien kunnen wij voor alle mobiele besturingssystemen (zoals Android, iOS en Windows) een geschikte app bouwen.

Met onze brede expertise op het gebied van app ontwikkeling zijn wij in staat om in een korte tijd een succesvolle app voor u te realiseren. Ook een app laten ontwikkelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Apps ontwikkelen voor alle platformen

iOS apps

Voor iPhone & iPad

Lees meer 

Android apps

Voor smartphones & tablets

Lees meer 

Windows apps

Voor Windows Phones

Lees meer 

Web apps

Voor (mobiele) browsers

Lees meer 

App door Coffee IT

Waarom Coffee IT als uw app ontwikkelaar?


Coffee IT is de aangewezen partij als het gaat om de ontwikkeling van apps. Ons kantoor is goed bereikbaar vanaf Rotterdam. Vanuit hier werken wij aan de realisatie van krachtige apps.

  • Ontwikkelt apps voor Android, iOS en Windows
  • Betrokken app ontwikkelaar in het gehele traject
  • Behaalt/ondersteunt uw (bedrijfs-)doelstellingen
  • Gespecialiseerd in full service app oplossingen
  • Ontwikkelt altijd met het oog op de toekomst
  • Aantoonbare ervaring in hybride, native en web apps
  • Expertise in design, techniek en marketing

Maak direct een afspraak


Heeft u een goed app idee? Laat het ons weten! We maken graag een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden omtrent de ontwikkeling van uw app te bespreken. Wellicht goed om te weten: ons kantoor is niet gevestigd aan de Coolsingel. Ook hebben we geen uitzicht over de Erasmusbrug of de Euromast. Het kantoor van app ontwikkelaar Coffee IT bevindt zich midden in het centrum van Utrecht. Over de A12 is dat nog geen 45 minuten rijden vanaf Rotterdam.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We maken graag met u een afspraak.

App laten maken in Rotterdam

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT