Direct op de koffie?

40+ bedrijven


Al meer dan 40+ bedrijven kozen voor een app door Coffee IT. Van grote corporaties en MKB'ers tot overheidsinstellingen en start-ups.


Meer dan 100+ apps


Voor onze opdrachtgevers hebben we meer dan  100+ projecten (apps, backends, API', CMS'en & systemen) succesvol afgerond.


80% kans op match


De kans op een match op basis van het eerste kopje koffie is hoger dan 80%. Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.


Dé app ontwikkelaar in regio van Leiden


Wilt u een app bouwen door een ontwikkelaar in de omgeving van Leiden? Dan is Coffee IT dé aangewezen partij. Wij vertalen uw wensen naar een werkende app oplossing.

Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van innovatieve apps voor Android, iOS, Windows en web. Als full service app ontwikkelaar staan wij u bij in alle fases in het app ontwikkeltraject. Waar mogelijk adviseren wij u helpen wij u bij het maken van de juiste (technische) keuzes.

Al meer dan 40+ bedrijven zijn u voorgegaan. Zo hebben we voor diverse doeleinden een passende applicatie gerealiseerd. Wilt u ook een app laten ontwikkelen? Dan dan vrijblijvend contact met ons op. We sparren graag met u over de mogelijkheden.

Neem contact op
App ontwikkelaar Leiden
App ontwikkelproces

Het app ontwikkelproces


Wij steven altijd naar een nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. Waar mogelijk ondersteunen en begeleiden wij onze opdrachtgevers door het app ontwikkeltraject. Wij geven onafhankelijk advies en helpen met het maken van de juiste technische keuzes zodat uw app oplossing klaar is voor de toekomst.

Ons ontwikkelproces bestaat uit een vijftal stappen, te weten: onderzoek, ontwerp, ontwikkeling, test en publiceer. Deze werkwijze stelt ons in staat om in een korte periode een MVP op te leveren. Door een korte time-to-market blijft uw concurrentiepositie gewaarborgd. Wij stellen ons zeer flexibel op en kunnen zowel werken volgens een Agile (scrum) of waterval methode.

Voordat we een project starten doen we altijd onderzoek naar de haalbaarheid van de opdracht. Dit doen we door te kijken naar de gewenste functionaliteiten, de projectdoelen, de looptijd en het beschikbare budget. Wij nemen alleen projecten aan, als we er zeker van zijn dat we deze met succes zullen afronden.

Bekijk ons app ontwikkelproces

Concept & design


Als specialist op het gebied van mobiele apps denken wij graag met u mee omtrent het concept en design. Hierbij stellen wij de eindgebruiker altijd centraal. Wij ontwerpen een innovatief die aansluit bij uw doelgroep. Onze designers zijn volledig op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van app design (UI & UX). Dit stelt ons in staat een design te maken die klaar is voor de toekomst.


App ontwikkeling


Wij ontwikkelen (maatwerk) app oplossingen voor alle platformen. Ons ontwikkelaars hebben aantoonbare ervaring in de realisatie van hybride, native en web apps. Wij gebruiken bewezen technieken en frameworks. Hierdoor kunnen wij optimale performance van uw app garanderen. Wij testen onze code regelmatig op bugs. Door deze vroegtijdig op te lossen kan op onderhoudskosten worden bespaard.


App marketing

Na de technische ontwikkeling van uw app staan wij u tevens bij met het promoten van uw app. Aan de hand van een strategisch plan zorgen wij voor optimale zichtbaarheid van uw applicatie. Op deze wijze kunnen wij ervoor zorgen dat uw app uit de app stores wordt gedownload. Onze app marketeers hebben onder andere ervaring met ASO (app store optimalisatie), SEO, SEA (app advertising) en social media.

App integraties & koppelingen


Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van apps voor alle platformen. Onze gedreven ontwikkelaars beschikken over aantoonbare ervaring in de ontwikkeling van apps voor Android (smartphones, tablets, etc.) iOS (iPhones, iPads, etc.) en Windows (desktop, web, etc.).

Coffee IT is tevens de aangewezen partij voor integraties en koppelingen. Zo zijn wij in staat om uw bestaande systemen te koppelen aan uw applicatie middels een API. Daarnaast kunnen wij tevens het CMS van uw app realiseren, zodat u de content in uw app eenvoudig kunt beheren.

Wilt u een krachtige app bouwen? Of wilt u een huidige IT-systeem koppelen aan een mobiele app? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Neem contact op
App integratie Leiden

iOS apps

Voor iPhone & iPad

Lees meer 

Android apps

Voor smartphones & tablets

Lees meer 

Windows apps

Voor Windows Phones

Lees meer 

Web apps

Voor (mobiele) browsers

Lees meer 

App door Coffee IT in Leiden

Waarom Coffee IT als uw app ontwikkelaar?


Coffee IT is úw partner in de ontwikkeling van innovatieve apps. Wij zijn u van dienst in alle fases van het ontwikkelproces. Onze specialisten ontwikkelen krachtige apps van de hoogste kwaliteit. Onze bewezen track record onderstreept dat.

  • Ontwikkelt apps voor Android, iOS en Windows
  • Dé app ontwikkelaar in de omgeving van Leiden
  • Behaalt/ondersteunt uw (bedrijfs-)doelstellingen
  • Gespecialiseerd in full service app oplossingen
  • Ontwikkelt altijd met het oog op de toekomst
  • Ruime ervaring in hybride, native en web apps
  • Expertise in design, techniek en marketing

Kom op de koffie


Wilt u uw app idee met ons bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek adviseren wij u graag over de (technische) mogelijkheden omtrent de ontwikkeling van uw app concept.

Naar waarschijnlijkheid verwacht u dat ons kantoor is geleden op steenworp afstand van de Burcht en de Waag. Echter is ons kantoor niet gevestigd in Leiden maar in Utrecht. Vanaf de Leidse hofjes is Coffee IT in nog geen 60 minuten te bereiken. Vanaf Utrecht bieden wij een landelijke dienstverlening. Zo hebben wij onlangs apps gerealiseerd voor opdrachtgevers uit o.a. Rotterdam, Leiden en Den Haag.

Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. We zijn telefonisch bereikbaar op +31 30 737 1093 of per e-mail via [email protected].

App kantoor Leiden

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT