40+ bedrijven

Al meer dan 40+ bedrijven kozen voor een app door Coffee IT, app ontwikkelaar Leiden. Van grote corporaties en MKB'ers tot overheidsinstellingen en start-ups.

Meer dan 100+ apps

Voor onze opdrachtgevers hebben we meer dan  100+ projecten (apps, backends, API', CMS'en & systemen) succesvol afgerond.

80% kans op match

De kans op een match op basis van het eerste kopje koffie is hoger dan 80%. Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

App ontwikkelaar Leiden gezocht?

Zoek je een app ontwikkelaar Leiden (of omgeving Leiden) voor de ontwikkeling van jouw app? Wij zijn jouw partner in app ontwikkeling. Als fullservice app ontwikkelaar kunnen wij meedenken met het concept van de app, de ontwikkeling en de marketing. Zo ben je gegarandeerd van een succesvolle app voor jouw merk.

Bij Coffee IT zijn we een specialist, geen generalist. Bij ons kun je verwachten dat we ruime ervaring hebben met de ontwikkeling van verschillende type apps voor elk platform en elk device. Wij ontwikkelen apps voor iOS, Android en web.

NEEM CONTACT OP
app ontwikkelaar leiden gezocht?app ontwikkelaar leiden gezocht?
App ontwikkelproces

Ons app ontwikkelproces

Het Coffee IT ontwikkelproces bestaat uit 5 stappen: onderzoek, ontwerp, ontwikkeling, test en publiceer. Deze werkwijze helpt ons om op een zo efficiënt mogelijke manier een app te ontwikkelen. Wij werken in tweewekelijkse sprints waarna we steeds met jou als opdrachtgever in gesprek gaan. Zo kunnen eventuele wijzigingen of bugs snel worden getackeld en zijn we erg flexibel in ons ontwikkelproces.

Wij steven dan ook naar een nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. Wij hanteren korte lijnen en een transparante werkwijze. Zo heb je altijd 1 op 1 contact met de projectmanager van de app ontwikkeling van jouw app. Waar mogelijk ondersteunen en begeleiden wij onze opdrachtgevers door het app ontwikkeltraject. Wij geven onafhankelijk advies en helpen met het maken van de juiste technische keuzes zodat jouw app toekomstbestendig is.

Voordat we een project starten doen we altijd een analyse naar de haalbaarheid en tijdsscope van de opdracht. Dit doen we door te kijken naar de gewenste functionaliteiten, de projectdoelen, de looptijd en het beschikbare budget. Wij nemen alleen projecten aan, als we er zeker van zijn dat we deze met succes zullen afronden. Zo weet jij als opdrachtgever altijd wat je kunt verwachten.

BEKIJK ONS APP ONTWIKKELPROCES

Concept & design

Een optimale gebruikerservaring staat centraal  bij de ontwikkeling van jouw app. Wij denken daarom graag mee omtrent het concept en design van de app. Onze ontwikkelaars hanteren altijd de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van UI & UX, zo is de app gegarandeerd van een design van hoge kwaliteit.

App ontwikkeling

De kwaliteit van de code is een speerpunt voor onze app ontwikkeling. Wij kunnen een optimale performance van de app garanderen doordat wij alleen bewezen technieken en frameworks gebruiken. Hierdoor worden bugs tijdig opgespoord (en opgelost) en bespaar je op lange termijn aan kosten.

App marketing

Actieve gebruikers en conversies zijn belangrijk voor het succes van de app. Als app ontwikkelaar Leiden helpen wij de app sterk in de markt te positioneren. Dit doen wij bijvoorbeeld door middel van online marketing (ASO, SEO, social media, SEA). Als fullservice app ontwikkelaar zijn wij in te huren voor de marketing van jouw app.

App integraties & koppelingen

Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van apps voor alle platformen en voor elk device. Onze developers beschikken over aantoonbare ervaring in de ontwikkeling van apps voor Android (smartphones, tablets, etc.) iOS (iPhones, iPads, etc.) web (desktop, PWA, etc) en hybride.

Bij Coffee IT zijn wij de aangewezen partij voor integraties en koppelingen met betrekking tot jouw app. Zo zijn wij in staat om bestaande systemen te koppelen aan jouw applicatie middels een API. Daarnaast kunnen wij tevens het CMS van een app realiseren, zodat je de content in de app gemakkelijk zelf kunt beheren.

Wi je een krachtige innovatieve app laten maken? Of wil je een huidige IT-systeem koppelen aan een mobiele app? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder.

NEEM CONTACT OP
App integratie Leiden

iOS apps

Voor iPhone & iPad

Lees meer 

Android apps

Voor smartphones & tablets

Lees meer 

Web apps

Voor (mobiele) browsers

Lees meer 

App door Coffee IT in Leiden

Waarom Coffee IT als app ontwikkelaar?

Als app ontwikkelaar Leiden zijn wij zijn jouw partner in de ontwikkeling van innovatieve apps gedurende alle fases van het ontwikkelproces. Onze specialisten ontwikkelen krachtige apps van de hoogste kwaliteit. Naast een hoge kwaliteit bieden wij o.a.:

  • Apps voor Android, iOS en web
  • Dé app ontwikkelaar in de omgeving van Leiden
  • Behaalt/ondersteunt jouw (bedrijfs-)doelstellingen
  • Gespecialiseerd in full service app oplossingen
  • Ontwikkelt altijd met het oog op de toekomst
  • Ruime ervaring in hybride, native en web apps
  • Expertise in design, techniek en marketing
  • Alle kennis in-house vanuit ons kantoor

Koffie?

Wil je jouw app concept met ons bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag mee over de mogelijkheden. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek adviseren wij je met betrekking tot de (technische) mogelijkheden omtrent de ontwikkeling van de app.

Let op! Waarschijnlijk verwacht je dat ons kantoor is geleden op steenworp afstand van de Burcht en de Waag. Echter, ons kantoor is hedendaags niet gevestigd in Leiden maar in hartje Utrecht. Vanaf de Leidse hofjes in Leiden zijn wij in nog geen 60 minuten te bereiken met het OV en de auto. Vanaf Utrecht bieden wij een landelijke dienstverlening. Zo hebben wij onlangs apps gerealiseerd voor opdrachtgevers uit o.a. Rotterdam, Leiden en Den Haag. Kom je liever niet naar Utrecht? Geen probleem, wij kunnen ook jouw kant op komen.

Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. We zijn telefonisch bereikbaar op +31 30 737 1093 of per e-mail via [email protected].

App kantoor Leiden

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

quote icon

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger