Vastgoed app

Wil je een vastgoed app laten ontwikkelen en ben je op zoek naar een app ontwikkelaar die weet hoe je vastgoed aantrekkelijk presenteert? Als specialist in app ontwikkeling hebben wij gedegen ervaring met de ontwikkeling van apps, waaronder vastgoed en makelaardij apps. Wij kunnen een vastgoed app ontwikkelen voor elk platform en voor elk device. Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op of lees verder.

NEEM CONTACT OP

iOS apps

Voor iPhone & iPad

Lees meer 

Android apps

Voor smartphones & tablets

Lees meer 

Web apps

Voor (mobiele) browsers

Lees meer 

Waarom Coffee IT als vastgoed app ontwikkelaar

Wil je een vastgoed app ontwikkelen? Als fullservice app ontwikkelaar zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling van maatwerk apps. Wij gebruiken hierbij altijd de laatste technieken en trends, zo weet je zeker dat de vastgoed app toekomstbestendig is. Bij ons kun je verwachten dat we naast het ontwikkelen van de app ook optreden als partner gedurende de conceptvorming van de app, het design en de marketing.

  • Vastgoed apps met het oog op de toekomst
  • Ruime ervaring met de ontwikkeling van complexe apps
  • Wij stellen altijd de eindgebruiker centraal in onze app producties
  • Transparant; heldere communicatie en duidelijke afspraken
  • Alle kennis volledig in-house vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht
  • Jij wilt een nieuwe of grotere doelgroep aansnijden
  • Je wilt je vastgoed beter in beeld brengen
LEES MEER OVER ONS

Vastgoed app laten ontwikkelen?

Of het nu gaat om een nieuwbouw woning, een kantoren complex of particulieren woningeenheden, met een vastgoed app zorg je ervoor dat jouw vastgoed zichtbaar is binnen de doelgroep. Doordat je doelgroep op een actuele en activerende wijze wordt gepresenteerd met het aanbod, wordt er veel meer rendement behaald. De (potentiële) klanten worden effectief bereikt middels een professionele vastgoed app.

Door de app te laten ontwikkelen door een ervaren app ontwikkelaar is de app altijd up to date en heeft de app een hoge gebruiksvriendelijkheid. Het is mogelijk om de interface van een vastgoed app volledig te personaliseren. Zo kun je bijvoorbeeld relevante vastgoed objecten selecteren of markeren, de data bundelen en de app downloadbaar maken in stores of juist als web app beschikbaar maken.

Wij gaan graag samen het gesprek aan om de wensen te inventariseren. Op basis van de specifieke behoeften en wensen van de doelgroep stellen wij een itemized begroting op. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en bepaal je zelf welke functionaliteiten de app heeft. Nog niet helemaal overtuigd van onze app ontwikkel expertise of benieuwd naar andere app producties wij hebben ontwikkeld naast vastgoed apps? Bekijk dan onze portfolio pagina of ga vrijblijvend het gesprek aan.

BEKIJK PORTFOLIO
Windows Phone developer
quote icon
Contact Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek