iOS app ontwikkelen door ervaren Apple ontwikkelaar


Overweeg je om een app te ontwikkelen voor apparaten van Apple? Als ervaren softwareontwikkelaar kunnen wij een iOS app ontwikkelen voor Apple telefoons, Smartwatches en iPads. Op deze pagina gaan we dieper in op de kenmerken van ’s werelds bekendste Apple platform: iOS. Nog niet helemaal zeker of iOS het geschikte platform is voor jouw app? Neem dan vrijblijvend contact op, wij begeleiden je graag in je keuze.

NEEM CONTACT OP
iOS app ontwikkelen

De voordelen van een professionele iOS app


Een iOS app draagt bij aan het behalen van bedrijfs- en communicatiedoelstellingen en biedt de gebruiker optimale performances en design. Een kwalitatieve iOS app onderscheidt je van je concurrenten en heeft een groot bereik. Zo draagt een iOS app bij aan de branding van jouw organisatie. Wil je een iOS app ontwikkelen dan ben je bereid om te groeien met je organisatie en de app gebruiker de beste kwaliteit te bieden. Andere voordelen van het ontwikkelen van een iOS app door een ervaren Apple ontwikkelaar zijn:

  • Hoogstaande apps met een innovatief design
  • Optimale branding en positionering door het bieden van kwaliteit
  • Een groot bereik, iOS in één van de meest gebruikte besturingssystemen
  • Meer marktaandeel: iOS gebruikers besteden meer dan Android gebruikers
  • Je hebt een technisch partner, van conceptfase tot release in de Apple App Store

Benieuwd naar actuele iOS apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk dan ons portfolio.

BEKIJK ONS PORTFOLIO

iOS ontwerp & UX design


De eindgebruiker staat centraal wanneer wij een iOS app ontwikkelen. Door een gebruiksvriendelijk design en een optimale interface creëren wij de beste gebruikerservaring voor elke iOS app, welk device je ook kiest.

iOS app ontwikkelen


Wij ontwikkelen iOS apps die compatibel zijn voor smartphones, smart home, verschillende soorten tablets én diverse vormen van Apple watch. De kwaliteit van de code staat hierbij op nummer één.

App marketing


Apple kent veel trouwe gebruikers. Door de app goed te positioneren realiseer je meer in-app aankomen en actieve gebruikers. Onze app marketeers kunnen je helpen door een gedegen marketingplan op te stellen.

Recente iOS projecten


Niet overtuigd? Neem een kijkje in ons recente werk.

De toekomst van iOS apps


Apple staat bekend om de aandacht die zij besteden aan de gebruikerservaring van apps. De schermruimte wordt optimaal benut, de gebruikte pictogrammen zijn helder en logisch en het gebruik is overzichtelijk. Ook speelt Apple goed in op de toekomst van innovatieve iOS app mogelijkheden. Denk hierbij aan het toenemende trend van smart home producten, de Apple Watch, de IpadOS of apps die met de stembediening Siri werken. Apple is marktleider als het gaat om het hogere segment, de zogeheten premium devices. Naast het feit dat iOS gebruikers trouw zijn, hebben ze tevens gemiddeld meer te besteden dan Android gebruikers. Met een kwalitatieve iOS app zet je jouw app op de kaart en maak je jouw merk futureproof.

Over IOS apps


iOS is één van de meest betrouwbare en toonaangevende besturingssystemen ter wereld. Het systeem kenmerkt zich door overzichtelijkheid en een no-nonsense-benadering: weinig bugs en miscalculaties. Dat geldt voor het besturingssysteem voor iPhone, maar ook van iPad, Apple Watch en Apple TV.

iOS apps kunnen worden gebruikt op alle Apple apparaten en worden gedownload via de App Store. Apple hanteert sterke richtlijnen voor apps die worden aangeboden in de Apple App Store. Het resultaat is een innovatieve app met een onderscheidend karakter waarin animaties en transities naadloos met elkaar samenwerken. Een native iOS app levert de beste gebruikerservaring. In niet alle gevallen is een native iOS app echter noodzakelijk. Zo kan het, afhankelijk van jouw doelgroep, ook rendabel zijn om een hybride app te ontwikkelen die direct op zowel iOS als Android werkt. Meer weten? Vraag het ons.

NEEM CONTACT OP
Ipad app bouwen Lemon
Fabian Commercieel directeur Coffee IT

NEEM CONTACT OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
Fabian Commercieel directeur Coffee IT