Direct op de koffie?

Coffee IT is van mening dat elk modern bedrijf een iOS app succesvol kan inzetten om de bedrijfs- en communicatie doelstellingen te behalen. Het ontwikkelen van een app draagt bij aan het innovatie van een organisatie. Het gebruik en bereik van een iOS app wordt door veel bedrijven onderschat. Hierdoor blijven organisaties vaak steken bij een campagne op social media en een website die schaalt naar het formaat van het beeldscherm. Echter biedt het ontwikkelen van een iOS app een tal van mogelijkheden die uw concurrenten snel over het hoofd zullen zien. Een app zorgt ervoor dat het mobiele kanaal optimaal wordt benut.

Een factor die van groot belang is voor het imago van de organisatie in kwestie, namelijk een eigen mobiele applicatie. Een app zorgt namelijk voor karakter, is krachtig en geeft klanten een prettige ervaring met uw merk of bedrijf. Ten minste, als u een app laat maken door Coffee IT. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige apps die perfect werken op ieder Apple device. Wij kunnen een perfecte app ontwikkelen voor zowel een iPhone, iPad als Apple Watch. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij adviseren u graag omtrent de ontwikkeling van uw iOS app.

Recente iOS projecten


Niet overtuigd? Neem een kijkje in ons recente werk.

Smartphone apps

Apps voor iPhone

Lees meer 

Tablet apps

Apps voor de iPad

Lees meer 

Smartwatch apps

Apps voor de Apple Watch

Lees meer 

Smart TV apps

Apps voor de Apple TV

Lees meer 

Over IOS apps


iOS is tegenwoordig een van de meest betrouwbare en toonaangevende besturingssystemen ter wereld. Het systeem kenmerkt zich door overzichtelijkheid en een no-nonsense-benadering: fouten en miscalculaties zijn zeldzaam. Dat geldt voor het besturingssysteem dat we kennen van iPhone, maar ook van iPad, Apple Watch en Apple TV.

iOS apps kunnen worden gebruikt op alle Apple apparaten en kunnen worden gedownload van uit de App Store. Native apps sluiten naadloos aan op dit feilloze gebruik van het besturingssysteem. Hierdoor kan optimale ervaring gegarandeerd worden waardoor het actieve gebruik van de app toeneemt.

iOS app ontwikkelen

Het voordeel van een iOS app


iOS apps hebben een aantal voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld Android apps. Apple staat bekend om de vele aandacht die zij besteden aan het ontwerpen van zo’n app. De aanwezige schermruimte wordt optimaal benut en de gebruikte pictogrammen zijn groot en helder. Dit alles zorgt voor een optimale gebruikservaring, hetgeen ook heeft gezorgd voor de grote schare gebruikers. Momenteel bestaan er bijna één miljoen apps voor de iPhone. De iPad heeft ongeveer 350.000 apps die werkzaam zijn voor dit product.

Denkt u erover na om een app te laten ontwikkelen die zich speciaal richt op iOS en dus op de iPad en de iPhone? Dan is het hoge aantal gebruikers een reden om dit idee ook daadwerkelijk door te zetten. Met een kwalitatief hoogwaardige mobiele zorgt u ervoor dat uw boodschap helder en op de juiste manier overkomt op de doelgroep – vooral wanneer u deze applicatie laat maken door Coffee IT. Daarnaast bent u met een iOS app alvast voorbereid op een grote, aanstormende trend: die van de Apple Watch.

iOS app ontwikkelen door Coffee IT?


Overweegt u om een iOS app te laten maken? Laat uw app dan ontwikkelen door een resultaatgerichte app bouwer. Onze specialisten staan voor u klaar om een succesvolle app te maken. Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent uw app idee? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij ontwikkelaar Coffee IT.

Kosten voor IOS app ontwikkeling


Een van de meest gestelde vragen is wat het kost om een iOS app te laten ontwikkelen. De kosten voor het ontwikkelen van een app zijn afhankelijk van diverse factoren. Allereerst dient een keuze worden gemaakt in de ontwikkelmethode. Een mobiele app kan zowel native als hybride ontwikkelt worden. Daarnaast zijn de kosten afhankelijk van de functionaliteiten. Ook feature updates en onderhoud brengt kosten met zich mee.

Wilt u weten wat een iOS app in uw situatie gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden om een iOS app te ontwikkelen die past binnen uw budget.

Kosten iOS app ontwikkelen
iPhone of iPad app laten maken

Laat uw iOS app ontwikkelen door Coffee IT


Overweegt u om een iPhone of iPad app te laten maken? Dan komen wij graag met u in contact. Coffee IT is een betrokken app ontwikkelaar die u graag helpt met het realiseren van een succesvolle app. Wij hebben aantoonbare ervaring in het maken van apps. Onze expertise reikt verder dan de technische ontwikkeling alleen. Zo hebben wij tevens kennis van design en marketing. Hiermee kunnen wij uw app goed positionering in de Apple Store.

Benieuwd hoe het maken van een app in zijn werk gaat? Wij vertellen u graag wat er bij de ontwikkeling komt kijken.

Meer over de ontwikkeling van een iPhone app
Meer over de ontwikkeling van een iPad app

App ontwerp & UX design


Bij het ontwikkelen van uw iOS app stellen wij de gebruiker altijd centraal. Onze UX en UI designers werken samen met u aan het creëren van de optimale gebruikerservaring van uw app. Een goed bedachte interface zorgt ervoor dat gebruikers de app blijven gebruiken. Het effect wat een gebruiksvriendelijk design teweeg kan brengen wordt vaak enorm onderschat.


iOS app ontwikkeling


Coffee IT kan een iOS app ontwikkelen die niet alleen geschikt is voor de iPhone, maar ook voor de iPad en Apple Watch. Onze ervaren developers kunnen voor alle Apple apparaten een sterke app maken. Hierbij waarborgen wij de kwaliteit van de code door het vroegtijdig constateren van bugs. Indien gewenst kunnen wij tevens een Android of Windows app voor u ontwikkelen.


App marketing


Na de lancering is het van belang om uw iOS app goed op de markt te zetten. Een goede zichtbaarheid in de App Store zorgt ervoor dat uw app meer wordt gebruikt. Door een goed doordacht strategisch plan kan het succes van uw app aanzienlijk worden vergroot. Wij beschikken over ervaren marketeers die uw app onder de aandacht kunnen brengen van uw doelgroep.


NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT