iOS app ontwikkelen?

Overweeg je om een app te (laten) ontwikkelen? Dan sta je waarschijnlijk voor de volgende keuze: laat je een iOS app ontwikkelen of toch liever een Android of web app? Hoe beslis je op welk apparaat de app beschikbaar moet zijn? De eerste stap naar een succesvolle app hangt af van een goed marktonderzoek. Waar bevindt de potentiële doelgroep zich? Als fullservice app ontwikkelaar hebben wij ruime ervaring met het ontwikkelen van apps voor alle platformen en het opstellen van een marketingplan. Op deze pagina gaan we dieper in op de kenmerken van ’s werelds bekendste Apple platform: iOS. Ben je nog niet helemaal zeker over het platform voor jouw app? Neem dan vrijblijvend contact op, wij begeleiden je graag in je keuze.

NEEM CONTACT OP

De voordelen van een professionele iOS app

Bij Coffee IT zijn we van mening dat elk bedrijf een iOS app succesvol in kan zetten om bedrijfs- en communicatiedoelstellingen te halen. Zo draagt een iOS app bij aan de innovatie en branding van jouw organisatie. Een kwalitatieve iOS app onderscheidt je van je concurrenten en heeft een enorm groot bereik (en dus potentie!). Wil je een iOS app ontwikkelen dan ben je bereid om te groeien met je organisatie. Je staat waarschijnlijk op het punt om je bedrijf te profileren in de markt. Mits je de iOS app laat maken door een ervaren app ontwikkelaar. Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige apps die naadloos werken op ieder Apple apparaat. Zo hebben wij ervaring met het ontwikkelen van apps voor Iphone, Apple Watch of Ipad. Tevens kunnen wij Apple apps ontwikkelen met meerdere frameworks. Zo hebben wij ervaring met native iOS app development maar ook met blockchain. Benieuwd naar onze laatste iOS app ontwikkelingen? Bekijk ons portfolio of lees verder.

  • Hoogstaande apps met een innovatief design
  • Optimale branding en positionering van je bedrijf/organisatie
  • Een groot potentieel bereik, iOS in één van de meest gebruikte besturingssystemen
  • Meer marktaandeel: iOS gebruikers besteden meer dan Android gebruikers
  • Ruime ervaring met zowel native als hybride iOS app development
  • Wij denken mee als expert en partner, van concept tot nazorg
  • Wij hebben alle apple expertises in-house in Utrecht
BEKIJK ONS PORTFOLIO

iOS ontwerp & UX design


De eindgebruiker staat centraal als wij een iOS app ontwikkelen. Door een gebruiksvriendelijk design en een optimale interface creëren wij de ideale gebruikerservaring voor elke iOS app, voor welk platform of device je ook kiest.

iOS app ontwikkelen


Wij ontwikkelen iOS apps die compatibel zijn voor smartphones, smart home, verschillende soorten tablets én diverse vormen van Apple watch. De kwaliteit van de code staat hierbij op nummer één. Zo bespaar je op termijn aan kosten.

App marketing


iOS kent veel trouwe gebruikers en brand ambassadors. Door de iOS goed te positioneren realiseer je meer in-app aankomen en actieve gebruikers. Bij Coffee IT kunnen wij helpen door een gedegen marketingplan op te stellen.

Recente iOS projecten


Niet overtuigd? Neem een kijkje in ons recente werk.

De toekomst van iOS

Apple staat bekend om de vele aandacht die zij besteden aan de gebruikerservaring van de apps die worden aangeboden. De schermruimte wordt optimaal benut, de gebruikte pictogrammen zijn helder en logisch en het gebruik is overzichtelijk. Ook speelt Apple goed in op de toekomst van innovatieve app mogelijkheden. Denk hierbij aan het toenemende trend van smart home producten, de Apple Watch, de Ipad Pro of apps die met de stembediening Siri werken. iOS, Apple’s besturingssysteem voor mobiele apparaten, is exclusief beschikbaar op apparaten van de fabrikant zelf. Dat maakt Apple’s marktaandeel extra indrukwekkend. Apple is marktleider als het gaat om het hogere segment, de zogeheten premium devices. Naast het feit dat iOS gebruikers trouw zijn, hebben ze tevens gemiddeld meer te besteden dan Android gebruikers. Met een kwalitatieve iOS app zet je jouw boodschap en merk op de kaart en maak je jouw merk futureproof.

Over IOS apps

iOS is één van de meest betrouwbare en toonaangevende besturingssystemen ter wereld. Het systeem kenmerkt zich door overzichtelijkheid en een no-nonsense-benadering: zo kent het weinig fouten en miscalculaties. Dat geldt voor het besturingssysteem voor iPhone, maar ook van iPad, Apple Watch en Apple TV.

iOS apps kunnen worden gebruikt op alle Apple apparaten en worden gedownload via de App Store. Native apps sluiten naadloos aan op dit feilloze gebruik van het besturingssysteem. Hierdoor kan optimale ervaring gegarandeerd worden waardoor het actieve gebruik van de app toeneemt.

Apple hanteert sterke richtlijnen voor ontwikkelaars die een iOS app ontwikkelen. Het resultaat is een innovatieve app met een onderscheidend karakter waarin animaties en transities naadloos met elkaar samenwerken. Een native iOS app levert de beste gebruikerservaring. In niet alle gevallen is een native iOS app echter noodzakelijk. Zo kan het, afhankelijk van jouw doelgroep, ook rendabel zijn om een hybride app te ontwikkelen die direct op zowel iOS als Android werkt. Meer weten? Vraag het ons.

Ipad app bouwen Lemon

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger