iOS APP ONTWIKKELEN

Een iOS app ontwikkelen die de beste gebruikerservaring biedt? Onze ervaren iOS ontwikkelaars staan voor je klaar! Al ruim 8 jaar ontwikkelen wij native iOS apps voor elk Apple device. Wij zijn dan ook erg trots op onze klanten zoals Deloitte, Roompot en KLM.

Neem contact op
iOS App Ontwikkelen
Waarom een iOS app?

WAAROMEEN iOS APP?

Apple kent de meest loyale gebruikers, daarnaast besteden ze meer in vergelijking met bijvoorbeeld Android gebruikers. Een slimme iOS app straalt professionaliteit uit en is ultiem gebruiksvriendelijk. Zo helpt een iOS app de bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Positioneer je bedrijf of optimaliseer een bedrijfsproces met een iOS app waar je op kunt vertrouwen.

TWEE CASESTUDIES VAN NATIVE iOS APPS

OVER BAGTAG BAGAGELABEL APP

Design, native development, doorontwikkeling en onderhoud

De BAGTAG is de ultieme reisgenoot voor de frequente vlieger. Met het elektronische bagage label kunnen gebruikers wanneer en waar dan ook bagage gemakkelijk online inchecken met een smartphone. BAGTAG wordt ondertussen al gebruikt bij grote vliegmaatschappijen waaronder KLM, Lufthansa, China Airlines en Swiss Air.

Meer over de BAGTAG app
Casestudie native app BAGTAG
SocialBlox app ontwikkeld door Coffee IT

OVER SOCIALBLOX

Design, native development, doorontwikkeling en onderhoud

SocialBlox is ‘s werelds eerste privacy-first social media platform met zijn eigen cryptocurrency. Deze native app maakt gebruik van een uniek algoritme waardoor de gebruiker alleen content krijg te zien op basis van interesse, kwaliteit van de content en leeftijd.

Bekijk de app

"...Ze zijn technisch sterk en hebben duidelijk een passie voor het bouwen van goede apps. Denken mee, werken hard en zijn flexibel."

Wouter van Eldrijk - DutchChannels

Meer klantenreferenties

Jarenlange ervaring

Van strategie tot development en marketing? Als full-service iOS app ontwikkelaar staan wij klaar als technische partner.

Bekijk ons portfolio

In-house team

Vakspecialisten met een passie voor hoogstaande technologie die optimaal werkt. Ontmoet ons team.

OVER ONS

Gebruiksvriendelijke design

Een initiatief ontwerp met een happy eindgebruiker als resultaat. Bekijk onze werkproces.

Ons werkproces
Samen bouwen we een succesvolle iOS app

SAMEN BOUWEN WE EEN SUCCESVOLLE iOS APP

Wanneer je een iOS app laat ontwikkelen wil je zeker weten dat de app goed werkt, en dan deze perfect aansluit op de behoefte van de eindgebruiker. Vanuit de ervaring van onze 40+ strategen, developers, designers en marketeers hebben wij de Accelerator Day in het leven geroepen.

Elke succesvolle app start met een duidelijk plan. Gezamenlijk kijken we naar jouw app idee en formuleren we in één dag een duidelijke roadmap. Door samen het doel helder te maken hebben we een vliegende start naar het beoogde resultaat.

Meer over de Accelerator Day
Coffee IT Team

GERELATEERD AAN iOS APP ONTWIKKELING

Om een native iOS app te ontwikkelen heb je een aantal dingen nodig. Denk hierbij aan de developer tools zoals Xcode, Swift en SwiftUI. Om een app in de Apple App Store te lanceren heb je een eigen developer account nodig. Deze dien je eerst aan te maken.

Sta je op het punt een app te lanceren en wil je een developer account aanmaken voor Apple? Deze pagina geeft jou alle informatie die je nodig hebt.

Naast Apple (iOS) zijn er nog Android devices waar je een app voor kunt ontwikkelen. In sommige gevallen is het slim om twee native apps te ontwikkelen: één voor iOS en één voor Android. Dit levert de beste prestaties voor de eindgebruiker doordat je alle functionaliteiten van de devices gebruikt. Wil je direct een app voor beide platformen? Dan kan een web-app of hybride app een goed alternatief zijn.

Doe de keuzegids om achter de beste techniek te komen voor jouw app-idee.

Contact Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek