iOS APP ONTWIKKELEN

Laat een iOS app ontwikkelen die de potentie heeft om impact te maken. Onze ervaren iOS developers zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke oplossingen voor alle producten van Apple. Denk aan apps voor iPhones, Smartwatches, desktops en iPads.

Laat een eigen app op maat maken en profiteer van de exclusiviteit en mogelijkheden van Apple. Integreer Siri, Bluetooth of een App Clip voor een unieke en innovatieve iOS app die jouw bedrijf toekomstklaar maakt.

Neem contact op
Van app idee naar succesvolle app
Rijksmuseum boerhaave en umcg logo

ONZE IOS PROGRAMMEURS VOLGEN DE LAATSTE RICHTLIJNEN VAN APPLE

het team

WAAROMCOFFEE IT?

Wij geloven in focus en dat doen waar je goed in bent. Voor ons zijn dat kwalitatieve mobiele apps ontwikkelen. Dit betekent niet alleen dat wij gespecialiseerde developers hebben per platform (dus iOS specifiek), maar ook nog eens dat ze doen wat ze het allerleukste vinden. En dat zie je terug in het eindresultaat.

  • Wij zijn gericht op innovatie en kwaliteit
  • Een toonaangevend portfolio van iOS apps
  • Altijd op de hoogte van de laatste trends en tools
  • We besteden aandacht aan jou: jouw wensen bepalen de app
  • Onze senior iOS programmeur is jouw sparringpartner
  • Fullservice: design, strategie én applicatiebeheer
Recreatie app ontwikkelaars

Jarenlange ervaring

Elk project of probleem is uniek en vergt een maatwerk oplossing, maar elke ervaring nemen we mee. 150+ apps ontwikkeld.

Bekijk ons portfolio

In-house team

Vakspecialisten met een passie voor hoogstaande technologie die lekker werkt. Ontmoet ons team.

OVER ONS

Intuïtief design

Een steengoed ontwerp met een happy eindgebruiker als resultaat. Wij ontwikkelen gebruiksvriendelijke oplossingen.

Ons werkproces
Kosten app ontwikkeling

WAAROMEEN iOS APP?

Apple kent de meest loyale gebruikers, daarnaast besteden ze het meer in vergelijking met bijvoorbeeld Android gebruikers. Een slimme iOS app straalt professionaliteit uit en is ultiem gebruiksvriendelijk. Zo helpt een iOS app de bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Positioneer je bedrijf of optimaliseer een bedrijfsproces met een iOS app waar je op kunt vertrouwen.

Neem contact op

BETROUWBARE iOS APPS

Apple staat bekend om de harde criteria die ze hanteren met betrekking tot de gebruikerservaring van apps die worden aangeboden in de store. Daar houden we wel van bij Coffee IT: apps moeten uniek zijn en meerwaarde bieden. Wanneer wij een iOS app maken dan werken animaties en transities naadloos samen met als resultaat een onderscheidende app.

Betrouwbaar, toonaangevend en prachtig vormgegeven. Die garantie bieden wij wanneer we een iOS app ontwikkelen.

Service & onderhoud
gebruiksvriendelijke iOS app ontwikkelen
Gerelateerde zoekopdrachten

GERELATEERD AAN iOS APP ONTWIKKELING

Om een native iOS app te ontwikkelen heb je een aantal dingen nodig. Denk hierbij aan de developer tools zoals Xcode, Swift en SwiftUI. Om een app in de Apple App Store te lanceren heb je een eigen developer account nodig. Deze dien je eerst aan te maken.

Sta je op het punt een app te lanceren en wil je een developer account aanmaken voor Apple? Deze pagina geeft jou alle informatie die je nodig hebt.

Naast Apple (iOS) zijn er nog Android devices waar je een app voor kunt ontwikkelen. In sommige gevallen is het slim om twee native apps te ontwikkelen: één voor iOS en één voor Android. Dit levert de beste prestaties voor de eindgebruiker doordat je alle functionaliteiten van de devices gebruikt. Wil je direct een app voor beide platformen? Dan kan een web-app of hybride app een goed alternatief zijn.

Doe de keuzegids om achter de beste techniek te komen voor jouw app-idee.

Fabian Commercieel directeur Coffee IT

NEEM CONTACT OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
Fabian Commercieel directeur Coffee IT