APPS VOOR IPAD

Loop met jouw merk voorop met een unieke iPadOS app. Laat een iPadOS app maken en geef de gebruiker de beste ervaring die je kunt geven. Het iPadOS besturingssysteem biedt veel potentie op het gebied van multitasking, de Apple Pencil en andere geavanceerde functies waar de iPad gebruiker tot voor kort nog maar van kon dromen.

Bij Coffee IT zijn we er als eerste bij als Apple innovaties aankondigt. Onze developers weten van jouw concept een onderscheidende app te maken met een optimale gebruikerservaring en design. Meer weten? Bekijk ons portfolio voor actuele projecten of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

iPadOS app ontwikkelen
Rijksmuseum boerhaave en umcg logo

iPadOS apps hebben veel potentie

Met de iPad Pro richt Apple zich op de professionele markt, met de iPad Air op de consumentenmarkt. De nieuwe iPadOS biedt unieke features ten opzichte van de eerdere iPad modellen. De iPad en de Mac bundelen de krachten, met een enorm krachtig apparaat als resultaat. Hierdoor is het een perfect apparaat voor zowel consumenten als professionals. Dit maakt de iPadOS een geschikt platform voor een grote doelgroep. Wil je een eigen iPadOS app? Dan heb je naast een grote potentiële doelgroep een groot canvas voor jouw app concept, maar dan letterlijk:

  • Nieuw homescherm. Door een redesign in het homescherm kunnen nu meerdere apps op 1 scherm draaien. Dit is een groot voordeel voor jouw app. Denk bijvoorbeeld aan het tonen van widgets met korte informatie berichten.
  • Split view & slide over. iPad gebruikers kunnen met de nieuwe iPadOS werken aan meerdere bestanden en programma’s tegelijk. Dit houdt in dat gebruikers kunnen multitasken. Dat kan nog niet op de oude iPads. Wat betekent dat een goed ingerichte app met een simpele tap laagdrempeliger is in gebruik en gebruikers de app sneller en langer gebruiken.
  • Apple Pencil. Met de iPadOS is Apple Pencil volledig geïntegreerd en geoptimaliseerd. Niet alleen biedt dit een hele nieuwe set aan tools en gebruikersgemak, het biedt ook mogelijkheden voor een iPadOS app doordat er meer functies beschikbaar zijn.

1 app, compatibel op 3 devices

iPadOS app compatibel met iPhone
iPadOS app compatibel met mac
iPadOS app with Apple Pencil

Apple Catalyst: universele apps voor iOS & MacOS

Door deze ontwikkeling kunnen wij direct apps voor zowel iOS en Mac realiseren. Dit wordt ondersteund door Apple Catalyst, dit maakt het overzetten van een iOS app naar een Mac gemakkelijker.

Door apps uitwisselbaar te maken tussen beide platformen middels het Catalyst Project, kunnen wij snel apps maken die geschikt zijn voor alle drie de platformen (Mac, iOS, iPad). Dit maakt het interessant voor bedrijven om apps te ontwikkelen met een groot bereik.

Wij kunnen reeds bestaande iOS apps compatibel maken voor de Mac en iPadOS. Meer weten over ons werkproces eruit ziet of benieuwd of wij jouw reeds bestaande iOS app compatibel maken? Neem vrijblijvend contact op en we helpen je graag verder.

NEEM CONTACT OP
iPad Apple Catalyst apparaten

“iPad transforms how people work and express their creativity, and with iPadOS, we’re taking it even further by delivering exciting capabilities that take advantage of its large canvas and versatility,”


Craig Federighi, senior vice president of Software Engineering

Fabian - Recruitment

Neem contact met ons op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT