Direct op de koffie?

Succes


Coffee IT is apetrots om mede te delen dat Fool Your Friends zojuist 3k gebruikers heeft bereikt. Dit resultaat is behaald in één maand. Om onze waardering te tonen hebben we 100 nieuwe feiten toegevoegd. Bluf, lieg en versla je vrienden en familie met deze trivia party game voor iOS en Apple TV. Wie kan de beste antwoorden verzinnen voor deze maffe feiten? Kun jij de waarheid achterhalen tussen de leugens van je vrienden? Je komt erachter met ons trivia party spel Fool Your Friends.

Fool your Friends app

3027

New users

512

Actieve gebruikers

11.452

Leugens bedacht

Blik op de toekomst

Door dit succes staan wij natuurlijk te popelen om Fool Your Friends verder te ontwikkelen. Dus hoe ziet de toekomst van Fool Your Friends eruit? Door het verzamelen van Feedback met App Analytics zijn we nu in staat om de app iteratief te verbeteren. Zo zijn we er bijvoorbeeld achter gekomen dat het concept en de werking van het spel niet voor iedere gebruiker direct vanzelfsprekend is. Om deze reden willen we een on-boarding toevoegen aan de app zodat de gebruiker eerst een fictief potje met speluitleg krijgt voordat de mogelijkheid tot spelen tegen anderen wordt gegeven. Ook zagen we dat de registratie een drempel is voor een aantal gebruikers. Door de registratie mogelijk later in het proces te plaatsen verhogen we de conversie van het aantal installaties naar actieve gebruikers. Bekend is nu ook bij ons dat iedereen graag tegen vrienden en bekenden speelt, maar dat deze de app nog niet hebben. Om gebruikers hierin te voorzien overwegen we een invite friends optie in te bouwen.

Wanneer komt de Android app?

Als eerst is alleen de iOS app ontwikkelt, omdat het concept nog gevalideerd moest worden. Nu willen we de app eerst perfectioneren voordat we beginnen aan een Android versie. Echter staat wel alles klaar en hebben we SMART doelen gesteld aan wanneer we beginnen met de bouw van een Android versie. Deze strategie is een populaire trend in de game industrie, zo is bijvoorbeeld Rocket-League ook groot geworden.

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
Job Burg