EHEALTH APP ONTWIKKELAAR

In de laatste jaren vind er een duidelijk transitie plaatst. Door een blijvend tekort aan zorgpersoneel is er een stijgende vraag naar zorg op afstand, oftewel eHealth. Door het inzetten van een eHealth app is het mogelijk om de zorg beter af te stemmen op de persoonlijke behoeften van de patient.

Contact opnemen
eHealth app ontwikkelaar

eHealth: de zorg van nu

Een slimme eHealth app helpt bij het maken van een online afspraak bij een arts, helpt je herinneren wanneer je medicatie moet nemen of zorgt dat de hulpverleners sneller op locatie zijn bij een noodsituatie.

Als ervaren app ontwikkelaar bouwen wij al meer dan 8 jaar aan innovatieve eHealth apps. Van digitale zorg voor senioren tot elektronische patiëntendossiers met hoogstaande blockchain technologie.

Bekijk onze portfolio

CASESTUDY eHEALTH APP

Zorgeloos genieten van het leven, dat is de missie van Senior Homes. Met de digitale zorg app kunnen bewoners in alle rust genieten van hun nieuwe thuis. Snelle zorg is essentieel op de momenten dat het nodig is. De Senior Homes app is ontwikkeld om zo snel mogelijk zorgverleners bij de bewoner te krijgen. Op het moment dat een bewoner via een fysieke knop of via de tablet de noodknop ingedrukt, wordt er een signaal afgegeven aan de zorgcentrale. Hierdoor kunnen zorgverleners ten alle tijden met de bewoner communiceren.

Meer over Senior Homes

Veiligheid

Wij weten als geen ander hoe waardevol de data van patiënten is. Daarom werken wij altijd via een Quality Management System en Information Security Management System.

Software meets hardware

Als ervaren IoT-ontwikkelaar werken wij veel aan zorgautomatisering. Dit biedt hulp op afstand aan mensen die zorg nodig hebben, bijvoorbeeld ouderen of chronisch zieken.

Aandacht voor de patient

Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen wij maatwerk apps om de kwaliteit van zorg te verbeteren, altijd met aandacht voor de patient.

BIJ COFFEE IT STAAT DE GEBRUIKER CENTRAAL 

VAN IDEE NAAR VOLLEDIG DESIGN

Wanneer wij een eHealth app ontwikkelen dan zit hier standaard een uitgebreid design proces in verwerkt. Tijdens dit proces gaan wij in gesprek met de doelgroep (patienten) om de beste gebruikerservaring te bieden. Alles om een goedwerkende oplossing te ontwikkelen die bijdraagt aan de gezondheid van mensen.

  • Wireframe(s)
  • Stijlimpressies
  • Volledig design
eHealth App Ontwikkelproces

PROJECTEN MET EEN EIGEN STIJL

Contact Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek