Utrecht, 3 december 2021 | 3 minuten 

Coffee IT uitgeroepen tot #1 van Utrecht en #16 van Nederland

Afgelopen maand was het zover. De uitreiking van Deloitte’s Fast 50 in Theater Amsterdam. In deze jaarlijkse ranglijst worden de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland erkend door hun uitzonderlijke groeiprestaties gebaseerd op de cijfers van de laatste 4 jaar.

Dat 2021 bij Coffee IT in teken stond van groei is zeker. We hebben dit jaar heel veel nieuwe teamleden mogen verwelkomen vanuit de gehele wereld. Om precies te zijn is onze team gegroeid met 15 developers, projectmanagers, marketeers en designers.

Met deze groei kunnen we de komende jaren blijven bouwen aan maatwerk apps die impact maken. Deze groei is niet onopgemerkt gebleven. Naast onze benoeming tot FD Gazelle, waren we ook genomineerd tot Deloitte’s Fast50.

Met een groei van 637% zijn we uitgeroepen tot het snelst groeiende techbedrijf van Utrecht en de nummer 16 van Nederland! Dagelijks werken wij met ons hele team keihard om maatwerk applicaties te bouwen die impact maken. Deze groei is nooit het doel geweest, maar dat deze vooruitgang ook wordt gezien door Deloitte maakt ons erg trots.

Wil jij ook deel uitmaken van ons snelgroeiende bedrijf? Bekijk dan hier onze vacatures. We zijn altijd op zoek naar talentvolle mensen die graag impact willen maken met technologie.

ALTIJD OP DE HOOGTE VAN HET ACTUELE NIEUWS?VOLG ONZE SOCIAL MEDIA ACCOUNTS.