40+ opdrachtgevers


Als app ontwikkelaar Randstad ontwikkelen wij apps voor diverse opdrachtgevers, van startups tot overheden. Dit maakt ons werk zo uitdagend, elke app productie is uniek. Voor tientallen klanten hebben wij inmiddels een succesvolle app gemaakt.

100+ apps


Bij Coffee IT zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van elk type app. Wij ontwikkelen onder andere: native, hybride, web, IoT, AR en games. Benieuwd wat wij voor app producties hebben gehad? Bekijk ons portfolio voor een volledig overzicht.

Transparant


Heb je advies nodig over welk platform of type app het meest geschikt is voor jouw doel? Wij adviseren je graag. Als transparant app ontwikkel bureau treden wij niet alleen op als jouw partner maar weet je ook altijd waar je aan toe bent. Heldere en korte communicatie lijnen.

App ontwikkelaar Randstad

Ben je op zoek naar een ontwikkelaar die met je meedenkt, van app concept tot release? Wij zijn de aangewezen partij voor het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke apps. Tijdens onze app ontwikkelingen ligt onze focus altijd op een tweetal speerpunten: een optimale gebruikerservaring en een kwalitatieve code. Zo ben je gegarandeerd van een succesvolle app met een lange levensduur. Wij ontwikkelen alle apps volledig in-house vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht, gelegen in de Randstad. In multidisciplinaire teams werken wij via een Agile werkwijze aan de app. Zo is er altijd een specialist betrokken bij de ontwikkeling van een app en kan er snel geschakeld worden indien nodig.

App ontwikkelaar Randstad

Professionele app ontwikkelaar

Als fullservice app ontwikkelaar Randstad zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling van apps voor elk platform en voor elk device. Dit doen wij in het bruisende centrum van de Randstad. Zo zijn wij goed bereikbaar als bijvoorbeeld app ontwikkelaar Amsterdam of app ontwikkelaar Rotterdam. Door een ervaren ontwikkelaar in te schakelen voor de ontwikkeling van een app bespaar je vaak op tijd en kosten. Andere voordelen zijn:

  • Applicaties met het oog op de toekomst
  • Ruime ervaring met het ontwikkelen van alle type apps
  • Wij helpen met het aansnijden van een nieuwe doelgroep
  • Transparant; bij ons weet je altijd waar je aan toe bent
  • Wij ontwikkelen maatwerk apps, van hybride tot complexe blockchain apps
  • Alle kennis volledig in-house vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht
  • Wij denken mee als partner gedurende het gehele proces
BEKIJK ONS PORTFOLIO

Hoe wij apps ontwikkelen

Elke app ontwikkeling kent bij ons globaal een vijftal fasen. Deze zijn: onderzoek, ontwerp, ontwikkeling, test en publicatie. Tijdens elke fase begeleiden wij je door het proces, presenteren we wireframes of ontwikkelingen en houden we nauw contact, zo kan er altijd snel worden geschakeld indien nodig.

Doordat wij werken volgens een Agile (scrum) werkwijze werken in tweewekelijkse sprints kunnen een app opleveren in een relatief korte levertijd. Dit heeft een positieve invloed op de time-to-market, de kosten en jouw concurrentiepositie.

Elk app is uniek. Wij denken daarom graag mee omtrent het concept van de app, de gewenste functies en de doorlooptijd. Indien wenselijk dan kunnen het succes van de app vergroten door de app marketing in handen te nemen. Zo haal je meer rendement uit de app en ben je verzekerd van meer downloads en actieve gebruikers. Meer weten over? Klik op onderstaande button voor meer informatie of neem vrijblijvend contact op.

Bekijk ons app ontwikkelproces
App ontwikkelen in 's Hertogenbosch

“Levert professioneel werk en communiceert goed”

– Guilherme Luttikhuizen dos Santos, ExamenOverzicht

Guilherme is de oprichter van ExamenOverzicht en ziet het bedrijf een marktleider worden op het gebied van samenvattingen voor eindexamens.

Prachtige apps voor alle platformen

Wij ontwikkelen apps voor alle platformen. Zo ontwikkelen wij apps voor smartphones, tablets, smartwatches (wearables) of smart tv’s. Of het nu gaat om instant, native, hybride of blockchain apps, ons gedreven team is altijd in staat om een gebruiksvriendelijke app te ontwikkelen. Naast mobiele apps ontwikkelen wij ook web-based apps en PWA’s.

Welk framework het meest geschikt is voor jouw app hangt af van een aantal factoren. Een grondig doelgroepen onderzoek is misschien één van de belangrijkste facetten van een succesvolle app. Waar bevindt de doelgroep zich, welke behoeften spelen er en welke devices gebruiken ze veelal? Door onze ruime ervaring kunnen wij hierin adviseren als onafhankelijk adviseur. Iedereen in het team heeft zijn of haar specialisme. Zo hebben wij specialisten in huis die expertise hebben op het gebied van app-marketing of bepaalde programmeertalen zoals React Native of Ionic. Of het nu gaat om een optimaal UX & UI design, een concurrentieanalyse of app marketing campagnes, wij helpen je graag. Doordat wij in multidisciplinaire teams aan jouw app werken weet je zeker dat de app wordt ontwikkeld door een specialist.

OFFERTE AANVRAGEN
App frameworks bij app ontwikkelaar Coffee IT in Randstad

Slide iOS apps Android apps    Bij Coffee IT hebben wij ruime ervaring met de
ontwikkeling van iOS apps. Een native iOS app
biedt optimale gebruikerservaring en een high
standard design. Nieuwsgierig geworden?
Bekijk onze laatste iOS app voor FREEONTOUR.
hymer freeontour app    BEKIJK PROJECT FREEONTOUR
Slide Android apps Hybride apps    Wij ontwikkelen hoogstaande Android apps
met een optimale gebruikerservaring en design.
Android is het meest gebruikte besturingssysteem
en heeft een groot bereik. Meer weten?
Bekijk onze laatste Android app voor Mototour.
mototour motor navigatie app    BEKIJK PROJECT Mototour
Slide Hybride apps Web apps    Hybride apps brengen het potentieel van iOS &
Android samen. Wij ontwikkelen hybride oplossingen
die naadloos werken op zowel iOS en Android platformen.
Nieuwsgierig? Bekijk onze laatste Hybride app Darwin.
Darwin webapp featured    BEKIJK PROJECT Darwin
Slide Web apps iOS apps    Een web app is de combinatie van een mobiele website
en een app. Vrijwel alle apparaten hebben tegenwoordig
een browser. Het feit dat web apps enkel een werkende
browser nodig hebben en geen smartphone of tablet is een
uniek voordeel. Bekijk onze web app voor Examenoverzicht.
   BEKIJK PROJECT Examenoverzicht

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

Fabian Commercieel directeur Coffee IT

NEEM CONTACT OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
Fabian Commercieel directeur Coffee IT