APPLICATIEONTWIKKELAARHAARLEM

Op zoek naar een app ontwikkelaar in Haarlem en omstreken? Als cross-platform specialist is ons team gespecialiseerd in het ontwikkelen van apps met verschillende technieken. Er is keuze uit een native app (iOS of Android), hybride app of een web app. Binnen ons portfolio zijn de verschillende technieken achter elke app te zien.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw app? Of zou je graag advies willen over alle mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op.

Contact opnemen
mobiele apps door applicatie ontwikkelaar
App laten ontwikkelen het proces

ONS APPONTWIKKELPROCES 

Je hebt een idee of concept dat je tastbaar wilt maken door middel van een app. De app kan gebouwd worden voor de besturingssystemen iOS, Android (native) of zelfs voor beide platformen(hybride). Tijdens het ontwikkelen van de app ben je betrokken gedurende het gehele proces, van kick-off tot release. Dankzij het Coffee IT app ontwikkelproces blijft de klant altijd up-to-date. Zelfs na de release bieden wij altijd de service voor het door laten ontwikkelen van de app.

Benieuwd naar de kosten van een app ontwikkelen? Het ontwikkelen van een applicatie is maatwerk doordat iedere klant een uniek concept heeft. De kosten hangen af van de gewenste functionaliteiten, het gekozen besturingssysteem, de tijd waarin de app ontwikkeld moet worden en het vastgestelde budget. Ook hierbij denken wij graag met je mee. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op. Het is mogelijk om een afspraak bij ons kantoor in Utrecht te maken of op locatie van het bedrijf in Haarlem en omstreken.

Referenties van onze klanten

REVIEWS VAN ONZE KLANTEN

Coffee IT heeft de benodigde kennis en ervaring om een kwalitatieve applicatie te ontwikkelen voor alle besturingssystemen (iOS en Android). Binnen ons portfolio zijn alle succesverhalen te zien, van grote bedrijven als KLM en Roompot tot MKB’s zoals Knaek.

Een voorbeeld van een van onze succesvolle app is BAGTAG. In samenwerking met Coffee IT is BAGTAG ontwikkeld waarin de gebruiker met behulp van een elektronisch bagage label altijd en overal online in kan checken met een smartphone, tablet of smartwatch. BAGTAG is een voorbeeld van een whitelabel app. De app is zo ontwikkeld dat meerdere aanbieders van vliegreizen gebruik kunnen maken. Tot nu toe bieden KLM en Luftnansa deze app aan. Meer weten over de BAGTAG app? bekijk dan de casus.

Bekijk de casus

"WIJ ZOEKEN DE GRENZEN VAN TECHNIEK OP OM HET LEVEN VAN DE GEBRUIKER TE VERBETEREN."

JOB BURG, LEAD ANDROID COFFEE IT

WAAROMSAMENWERKENMET COFFEE IT

  • Hoge kwaliteit van apps die weinig onderhoud nodig hebben
  • Gespecialiseerd in zowel iOS, Android als web
  • Zorgt dat je betrokken bent gedurende het hele proces
  • Ervaring op het gebied van native, hybride en web apps
  • Multidisciplinair team met developers, marketeers en designers
  • Jij wordt de volledige eigenaar van de app en de code
  • Jouw app is klaar voor duizenden actieve gebruikers
App ontwikkelaars Amsterdam
app ontwikkelaar haarlem

EEN VRIJBLIJVENDEAFSPRAAK INPLANNEN?

Heb je interesse in het ontwikkelen van een app of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een applicatie ontwikkelaar in de buurt van Haarlem? Neem dan vrijblijvend contact op. Een afspraak kan bij ons op kantoor in Utrecht. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken op kantoor.

Contact opnemen

WIJ MAKENAPPS VOOR

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger