Direct op de koffie?

40+ bedrijven


Al meer dan 40+ bedrijven zijn u voorgegaan bij het ontwikkelen van een app. Van (internationale) corporaties en MKB'ers tot overheden en start-ups.


Meer dan 100+ apps


Sinds 2014 hebben we meer dan 100+ applicaties (backends, API', CMS'en & systemen) ontwikkeld voor Android, iOS, Windows & web.


80% kans op match


Maak vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek. De kans is meer dan 80% dat er een match ontstaat op basis van een eerste gesprek.


App ontwikkelen in Haarlem?


Bent y op zoek naar een app ontwikkelaar in de regio van Haarlem? Coffee IT is dé app ontwikkelaar van Haarlem en omstreken. Wij ontwikkelen krachtige apps voor alle mobiele platformen.

Als full service app ontwikkelaar steven wij altijd naar een sublieme klantervaring. Wij ontwikkelen kwalitatieve apps met een vooruitstrevend design. Al meer dan 40+ bedrijven hebben gekozen voor Coffee IT. Door onze bewezen track record kunnen wij een resultaatgerichte app garanderen.

Coffee IT is specialist in de ontwikkeling van apps voor iOS (iPhone, iPad, Apple Watch, etc.) Android (smartphone, tablet, wearables, etc.) en Windows (web, desktop, etc.). Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op
App ontwikkelaar Haarlem
App ontwikkelproces

Het app ontwikkelproces


Zoals u van een gedegen software ontwikkelaar mag verwachten begeleiden wij u tijdels alle fases van het app ontwikkeltraject. Waar mogelijk geven wij u onderbouwd advies om zodoende de juiste (technische) keuzes te maken. Hierdoor kunnen wij garant staan voor een kwalitatief hoogwaardige applicatie. Ons app ontwikkelproces bestaat uit vijf stappen, te weten: onderzoek, ontwerp, ontwikkeling, test en publiceer.

Door onze Agile (scrum) werkwijze kunnen wij in een zeer korte tijd een app opleveren. Hierdoor is de time-to-market het kortst waardoor uw concurrentiepositie gewaarborgd blijft. Indien gewenst kunnen wij tevens werken via andere ontwikkelmethodes. Door een nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers kunnen we het beste resultaat bereiken.

Elk project is bij Coffee IT uniek. Daarom doen we vooraf onderzoek naar de haalbaarheid van het project. We denken hierbij graag met u mee omtrent het app idee en concept. Op basis van de gewenste functionaliteiten, de projectdoelen, de doorlooptijd en het budget doen we u een ontwikkel voorstel op maat.

Bekijk ons app ontwikkelproces

Concept & design


Als betrokken partner denken wij graag met u mee omtrent het concept en design. Hierbij stellen wij de eindgebruiker van uw app altijd centraal. Op basis van de behoefte van uw doelgroep maken onze designers een gebruiksvriendelijke interface. Onze designers zijn volledig op de hoogte van de laatste design trends en richtlijnen. Hierdoor zijn wij in staat om een innovatief UI & UX design te realiseren.


App ontwikkeling


Coffee IT is gespecialiseerd in maatwerk app oplossingen voor alle platformen. Wij maken uitsluitend gebruik van de meest moderne technieken en frameworks. Hierdoor kunnen wij optimale performance garanderen. Wij testen onze code regelmatig op bugs. Door fouten consequent op te lossen kan de hoogste kwaliteit worden bereikt. Bovendien zijn updates en (technisch) onderhoud eenvoudiger uit te voeren.


App marketing

Wij ondersteunen en adviseren u in het gehele app ontwikkeltraject. Wanneer uw app in de app stores is gepubliceerd helpen we u tevens met het vermarkten van uw app. Op basis van een sterk acquisitieplan en strategie dragen we zorg aan het vergroten van het aantal downloads en actieve gebruikers. Onze marketingspecialisten hebben onder andere ervaring met SEA, SEA, social media en app store optimalisatie (ASO).

Krachtige apps voor alle platformen


Coffee IT heeft kennis én ervaring in de ontwikkeling van apps voor alle mobiele platformen. Wij kunnen ongeacht het type apparaat of besturingssysteem een krachtige app realiseren. Onze gedreven developers beschikken over aantoonbare expertise op het gebied van apps voor iOS, Android en Windows.

Wij kunnen voor alle mobiele devices een app ontwikkelen. Of het nu gaat om een app voor een smartphone, tablet, smartwatch of smart tv. Coffee IT is in staat om elke app te realiseren. Naast mobiele apps kunnen wij, indien gewenst, tevens het CMS realiseren waarmee u de content in de app kunt beheren. Daarnaast ontwikkelen wij tevens API’s (koppelingen) en kunnen wij uw applicatie integreren met andere systemen.

Wilt u ook een app laten bouwen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Neem contact op
App laten bouwen Haarlem

iOS apps

Voor iPhone & iPad

Lees meer 

Android apps

Voor smartphones & tablets

Lees meer 

Windows apps

Voor Windows Phones

Lees meer 

Web apps

Voor (mobiele) browsers

Lees meer 

App door Coffee IT Haarlem

Waarom Coffee IT als uw app ontwikkelaar?


Coffee IT is hét software bedrijf in de regio van Haarlem. Als full service app ontwikkelaar kunnen wij u in alle fases van het app ontwikkelproces van dienst zijn. Door onze aantoonbare ervaring én expertise staan wij garant voor een applicatie van de hoogste kwaliteit.

  • Ontwikkelt apps voor Android, iOS en Windows
  • Betrokken app ontwikkelaar in het gehele traject
  • Behaalt/ondersteunt uw (bedrijfs-)doelstellingen
  • Gespecialiseerd in full service app oplossingen
  • Ontwikkelt altijd met het oog op de toekomst
  • Aantoonbare ervaring in hybride, native en web apps
  • Expertise in design, techniek en marketing

Maak direct een afspraak


Wilt u een app laten ontwikkelen? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. In ons kantoor bespreken we graag met u de mogelijkheden omtrent de realisatie van uw app.

Coffee IT is dé app ontwikkelaar in de omgeving van Haarlem. We zijn echter niet gevestigd aan de Grote Markt of Botermarkt. Ook hebben we geen uitzicht op de Jopenkerk en Teylers museum. Ons kantoor is namelijk gevestigd in het hartje van Utrecht. Vanaf Haarlem is het nog geen 30 minuten rijden.

Direct een afspraak maken? Bel ons op +31 30 737 1093 of stuur een e-mail naar [email protected].

App ontwikkelen Haarlem

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger