Direct op de koffie?

40+ bedrijven


Coffee IT heeft voor meer dan 40+ bedrijven (internationale corporaties, MKB'er en start-ups) een app ontwikkeld.


Meer dan 100+ apps


Sinds 2013 hebben we al meer dan 100+ applicaties (backends, API's en CMS'en) gerealiseerd voor Android, iOS en web.


80% kans op match


Onze koffie is zo sterk dat er 80% kans is op een match op basis van een eerste gesprek. Kom ook op de koffie.


App laten ontwikkelen in Rotterdam?


Bent u op zoek naar een app ontwikkelaar in de regio Den Haag? Coffee IT is hét adres voor de ontwikkeling van krachtige apps. Wij zijn gespecialiseerd in de realisatie van apps voor alle platformen. Zo beschikken wij over aantoonbare ervaring én kennis omtrent iOS (iPhone, iPad, etc), Android (smartphone, tablet, etc.) en Windows (web, desktop, etc.) apps.

Wilt u ook een app laten ontwikkelen? Al meer dan 40+ bedrijven zijn u voorgegaan. Zo ook diverse opdrachtgevers uit ‘s-Gravenhage. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In ons kantoor nabij Den Haag bespreken we graag met u de mogelijkheden omtrent de ontwikkeling van een app.

Neem contact op
App laten ontwikkelen in Den Haag
App ontwikkelen Den Haag

Het app ontwikkelproces


Door onze pragmatische werkwijze realiseert Coffee IT software- en mobiele applicaties met een zeer korte ontwikkeltijd. Dit heeft voor u, als opdrachtgever een positieve invloed op de time-to-market en uw concurrentiepositie.

Wij werken volgens een Agile (scrum) werkwijze. Door middel van deze ontwikkelmethode kunnen wij uw app project in korte iteraties (sprints) realiseren. Ons app ontwikkelproces bestaat uit vijf stappen, te weten: onderzoek, ontwerp, ontwikkeling, test en publiceer.

Als betrokken app ontwikkelaar begeleiden wij u door elke fase van het app ontwikkeltraject. Waar mogelijk geven wij u onafhankelijk advies. Bij Coffee IT wordt elke aanvraag uniek behandeld. Hierbij kijken we onder andere naar de doelgroep, de functionaliteiten, projectdoelen, doorlooptijd en budget.

Bekijk ons app ontwikkelproces

Concept & design


Een sterk concept en een goed doordacht design is de basis voor elke succesvolle app. Onze designers zijn volledig op de hoogte van de laatste trends en richtlijnen omtrent app design. Wij doen altijd uitvoerig gebruikersonderzoek binnen de doelgroep die u voor ogen heeft. Aan de hand van een wireframe gaan onze UI & UX designers aan de slag met het functioneel ontwerp die aansluit bij uw doelgroep.


App ontwikkeling


Coffee IT is gespecialiseerd in maatwerk app oplossingen. Wij maken gebruik van de moderne technieken en frameworks. Bij de technische ontwikkeling van uw app stellen we hoge eisen aan de kwaliteit van de code. Door voortdurend te testen en bugs spoedig op te lossen kunnen een optimale performance garanderen. Hierdoor zijn eventuele latere aanpassingen goedkoper en efficiënter uit te voeren.


App marketing

Een succesvolle app kan niet zonder app store downloads en actieve gebruikers. Daarom helpen wij u tevens met het vermarkten van uw app. Op basis van een goed doordachte strategie en een sterk marketingplan promoten wij uw app. Wij hebben ervaring met o.a. SEO, SEA, social media en app store optimalisatie (ASO). Door deze kanalen effectief in te zetten kunnen wij de zichtbaarheid van uw app vergroten.

Krachtige apps voor alle platformen


Coffee IT ontwikkelt krachtige apps voor alle platformen. Wij beschikken over aantoonbare ervaring in de ontwikkeling van native, hybride en web apps. Voor alle mobiele besturingssystemen (iOS, Android en Windows) kunnen wij een geschikte app ontwikkelen.

Als full-service app ontwikkelaar bouwen wij apps voor elk denkbaar mobiel apparaat. Zo beschikken wij over kennis én ervaring op het gebied van apps voor smartphones, tablets, smartwatches (wearables) en smart tv’s.

Wilt u ook een app laten maken? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Neem contact op
App laten maken Den Haag

iOS apps

Voor iPhone & iPad

Lees meer 

Android apps

Voor smartphones & tablets

Lees meer 

Windows apps

Voor Windows Phones

Lees meer 

Web apps

Voor (mobiele) browsers

Lees meer 

App door Coffee IT

Waarom Coffee IT als uw app ontwikkelaar?


Full-service app ontwikkelaar Coffee IT is de aangewezen partij voor de ontwikkeling van een krachtige app. Met onze resultaatgerichte aanpak zijn we in staat om in een korte tijd een succesvolle app op te leveren.

  • Ontwikkelt apps voor Android, iOS en Windows
  • Betrokken app ontwikkelaar in het gehele traject
  • Behaalt/ondersteunt uw (bedrijfs-)doelstellingen
  • Gespecialiseerd in full service app oplossingen
  • Ontwikkelt altijd met het oog op de toekomst
  • Aantoonbare ervaring in hybride, native en web apps
  • Expertise in design, techniek en marketing

Kom op de koffie


Overweegt u om een app te laten ontwikkelen? Laat het ons dan weten. Wij denken graag met u mee omtrent uw app idee. In een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we graag de mogelijkheden.

Indien u interesse heeft in de ontwikkeling van een app bent u van harte welkom voor een kopje koffie. Ons kantoor is echter niet gevestigd aan de Haagste markt of aan het Plein. Ook hebben we geen uitzicht op het Binnenhof of het Vredespaleis. Het kantoor van app ontwikkelaar Coffee IT is gevestigd in het centrum van Utrecht. Vanaf Den Haag is ons kantoor binnen een klein uurtje bereikbaar. Wij kunnen altijd op locatie komen in Den Haag indien gewenst. Naast Dan Haag treden wij ook op als app ontwikkelaar Amsterdam.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

App ontwikkelaar Den Haag

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger