App laten maken in Den Haag?


Wil je een app laten maken in de omgeving van Den Haag? Gaat je voorkeur uit naar een developer die zich opstelt als expert en partner tijdens het hele ontwikkelproces? Dan zijn wij de perfecte match!

Heb je een uniek app idee die je graag realiteit ziet worden? Dan helpen wij jou graag met het vertalen van je concept naar een succesvolle app oplossing. Wij zijn gespecialiseerd in het vertalen van complexe problemen naar intuïtieve oplossingen. Of dat nu voor een start-up, MKB of een overheidsinstanties is.

Wil je het app concept verder toelichten? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan.

NEEM CONTACT OP
hybride-app-developer-hilversum

Divers portfolio

Van MotoTour tot de Johan Cruijff ArenA
Bekijk ons werk 

In het hart van Nederland

Centraal gelegen in Utrecht

Onze locatie

Expert en adviseur

Jouw app partner

Meer over het ontwikkelingsproces

app-developer-hilversum

Jouw app op ieder platform


Wij realiseren jouw app voor ieder platform. Onze developers zijn specialisten op het gebied van iOS, Android, en web applicaties.

Naast het ontwikkelen van apps voor smartphones beheersen wij de technieken om alle functionaliteiten en integraties mogelijk te maken voor ieder platform. Zoals bijvoorbeeld de Google assistent of Siri van Google. Door gebruik te maken van deze technieken is het mogelijk jouw app compleet in het leven van de gebruiker te integreren.

Als een app veel gebruikers heeft is belangrijk dat de content goed beheerd kan worden. Daarom bieden wij altijd de mogelijkheid een CMS bij de app te ontwikkelen. Op deze manier is het mogelijk de app op een makkelijke manier zelf te beheersen als opdrachtgever.

Benieuwd wat apps nog meer kunnen? Neem dan een kijkje in ons portfolio, of vraag vrijblijvend een kennismaking aan. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Bekijk ons portfolio

iOS

Van iPhone tot en met Applewatch

Ontdek iOS 

Android

Werelds grootste platform

Ontdek Android

Web

Functionele apps in browsers

Ontdek web-apps

Het app ontwikkelproces


Tijdens het ontwikkelproces word jij volledig betrokken. Wij werken op een basis van waterfall en scrum. In de eerste fase ontvang jij een gedetailleerde offerte. Hierin kun je precies zien hoe lang we bezig zijn met de bepaalde onderdelen van jouw app. Vervolgens delen we die offerte op in kleinere stukken en begint ons Agile werk proces.

Door gebruik te maken van Scrum kunnen wij een korte time-to-market garanderen. Dit zal een positief effect hebben op jouw concurrentiepositie. Scrum werkt op basis van sprints. Wij delen onze sprints in voor twee weken, aan het einde van iedere sprint krijg jij een update over hoe de ontwikkeling van jouw app er voor staat. Ieder project is uniek daarom voeren wij eerst een onderzoek uit naar de haalbaarheid van het project. In dit onderzoek denken wij mee met de functionaliteiten, doelstellingen, doorlooptijd en het budget. Benieuwd hoe de ontwikkeling van jouw app er uit ziet? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem direct contact op
App app laApp ontwikkelingsproces Den haagten ontwikkelen den haag

Waarom Coffee IT?


  • App specialisten, geen generalisten
  • Ons team werkt Agile, hierdoor kan er snel progressie geboekt worden
  • Breed portfolio
  • Iedere app is future proof
  • Geen addertjes onder het gras, de app blijft van jou
  • Denkt mee aan jouw app
LEES MEER OVER ONS

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger