APP ONTWIKKELAAR AMSTERDAM

Zoek je een app ontwikkelaar die projecten realiseert in Amsterdam? Als ervaren app ontwikkelaar ontwikkelen wij maatwerk apps voor iOS, Android en web voor onze klanten in Amsterdam. Met onze bewezen Scrum werkmethode bouwt ons multidisciplinair team duurzame apps van hoge kwaliteit.

Coffee IT hanteert een fullservice service werkwijze: wij ontwerpen, ontwikkelen, vermarkten & onderhouden apps.

164

Apps ontwikkeld

57

Opdrachtgevers

Neem contact op
App ontwikkelaars in Amsterdam

In-house developers

Geen outsourcing maar in-house programmeurs met expertises per techniek: zo ben je verzekerd van hoge performance.

Ons team

Strategisch advies

Tijdens de ontwikkeling denken wij strategisch mee en ontlasten we het projectmanagement op basis van de bedrijfsdoelstellingen.

Ons proces

Sprekend portfolio

Van scale-ups tot musea of grote zorginstellingen. Voor elk type klant ontwikkelen wij maatwerk oplossingen.

Bekijk ons werk
App ontwikkelen Amsterdam

Fullservice app bouwer in omgeving Amsterdam

Fullservice betekent dat wij mee kunnen denken met het concept van de app, het UI & UX design, de marketing en optimaliseren of doorontwikkelen van een app door middel van user-tests. Door strategisch mee te denken realiseren we een unieke app met veel potentie. Een goed voorbeeld hiervan is de ROC app die wij momenteel ontwikkelen. Door al in een vroeg stadium de app te testen wordt een gebruiksvriendelijk interface ontwikkeld en is de app schaalbaar voor duizenden actieve gebruikers.

Andere voordelen van het inhuren van een mobiele app specialist zijn:

 • Je hebt een kwalitatieve app die is gebouwd met een goede code
 • Wij hebben expertises met elk framework en elke programmeertaal
 • Je hebt een app die je helpt met het halen van bedrijfsdoelen of targets
 • Transparant; wij hanteren heldere communicatie en een inzichtelijk proces
 • Je hebt een app met weinig bugs en een lange levensduur
 • Je bereikt met de app een nieuwe of grotere doelgroep
in-lite logo
KLM en Deloitte logo

ONs werkproces

Elke app is uniek, maar elke ervaring nemen we mee. Onze werkmethodiek bestaat uit een vijftal stappen: onderzoek, ontwerp, ontwikkeling, test en publiceer. Van concept tot app release tot app onderhoud: onze geïntegreerde aanpak zorgt voor een efficiënt traject. Voor elke app ontwikkeling wordt een gepersonaliseerd plan opgesteld. Samen stellen we een roadmap op en richten we het ontwikkeltraject in middels tweewekelijkse sprints.

Wat kun je verwachten als opdrachtgever?

 • Periodieke en tussentijdse wireframes en beta versies
 • Snel schakelen, één op één contact met de projectleider
 • Technisch advies gedurende het gehele traject
 • Je wordt de volledige eigenaar van de code
 • Toegang tot onze communicatietool
app ontwikkelaar werkwijze

APPS VOOR ELK PLATFORM

Wij ontwikkelen apps voor elk platform. Wil je een app laten maken voor smartphones, tablets (zoals de nieuwe iPadOS), Smart TV of een desktop? Of moet de app op alle devices werken? Afhankelijk van de gewenste functionaliteiten en de doelgroep kunnen wij je adviseren over welk platform het beste past bij de app.

Of het nu gaat om een app voor Android, iOS, web of een smartwatch: ons team ontwikkelt apps voor elk device met elk gewenste techniek.

Een afspraak maken

Het is goed om te weten dat ons hoofdkantoor niet in Amsterdam maar in Utrecht is gevestigd. Door een uitbreiding van ons klantportfolio hebben wij inmiddels klanten binnen de gehele Benelux. Om deze reden hebben wij het hoofdkantoor van Coffee IT verhuisd naar Utrecht. Zo kunnen wij onze klanten in Amsterdam faciliteren en nog goed bereikbaar zijn voor onze klanten in het zuiden en oosten van het land.

Is jouw bedrijf of enterprise gevestigd in Amsterdam en zoek je een app ontwikkelaar? Wij komen graag op locatie voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Amsterdam is al jaren het bruisende technische centrum van Nederland en is inmiddels een smart city geworden, iets waar wij als innovatieve app ontwikkelaar regelmatig over schrijven in onze blogs en aan bijdragen met onze IoT-apps. Het is geen toeval dat Amsterdam de hub is voor grote tech bedrijven en evenementen. Amsterdam faciliteert zowel bedrijfsleven, toerist én app gebruiker.

App ontwikkelaar Amsterdam

KLAARVOOR JOUWEIGEN APP?

Vrijblijvend adviesgesprek
App marketing uitbesteden