Welkom bij Coffee IT


Zoek je een app ontwikkelaar die projecten realiseert in Amsterdam? Als ervaren app ontwikkelaar ontwikkelen wij apps voor iOS, Android en web. Daarnaast hebben wij een divers portfolio opgebouwd van uiteenlopende mobiele oplossingen: van IoT-apps tot een evenementen app of tool voor gebouwautomatisering. Voor elke industrie kunnen wij een succesvolle en gebruiksvriendelijke app realiseren.

NEEM CONTACT OP
App ontwikkelaar Amsterdam

Divers portfolio

Van scale-ups tot musea of grote zorginstellingen. Voor elk type klant bouwen wij passende apps.

Bekijk ons portfolio

Technisch partner

Tijdens de ontwikkeling denken wij strategisch mee en ontlasten we het projectmanagement.

Lees hier meer over

In-house development

Ons team van 19 mobiele app specialisten werkt volledig in-house aan jouw app.

Ontmoet het team

Fullservice app bouwer in omgeving Amsterdam


Fullservice betekent dat wij mee kunnen denken met het concept van de app, het UI & UX design, de marketing en optimaliseren of doorontwikkelen van een app door middel van user-tests. Door strategisch mee te denken halen we samen het meeste succes en rendement uit de app.

Wat zijn de voordelen van het inhuren van een mobiele app specialist?

  • Je hebt een kwalitatieve app die is gebouwd met een goede code
  • Wij hebben expertises met elk framework en elke programmeertaal
  • Je hebt een app die je helpt met het halen van bedrijfsdoelen of targets
  • Transparant; wij hanteren heldere communicatie en een inzichtelijk proces
  • Je hebt een app met weinig bugs en een lange levensduur
  • Je bereikt met de app een nieuwe of grotere doelgroep
NEEM CONTACT OP
app ontwikkel proces Amsterdam

Ons proces van app development


Kies je ervoor om een app te laten ontwikkelen door ons dan begeleiden wij je door het gehele app ontwikkeltraject. Elk traject is uniek en is afhankelijk van de gewenste functionaliteiten, de projectdoelen, de doorlooptijd, de doelgroep en het budget. Wij ontwikkelen daarom altijd maatwerk oplossingen.

Dit doen wij pragmatisch middels de Scrum methodiek. Op deze wijze zorgen we ervoor dat jouw ideeën en wensen snel worden vertaald naar een goed aansluitende app oplossing. Onze werkmethodiek bestaat uit een vijftal stappen: onderzoek, ontwerp, ontwikkeling, test en publiceer. In tweewekelijkse sprints doorlopen wij de fasen samen met de opdrachtgever. Zo krijg je periodiek wireframes en beta versies toegestuurd en krijg je toegang tot onze communicatie tool. Zo ben je altijd op de hoogte van de ontwikkeling van jouw app en kunnen wij direct schakelen indien nodig. Dit maakt het ontwikkeltraject zowel flexibel als efficiënt.

Bekijk ons app ontwikkelproces

Apps voor elk platform


Wij ontwikkelen apps voor elk platform. Wil je een app laten maken voor smartphones, tablets (zoals de nieuwe iPadOS) een desktop? Of moet de app op alle devices werken? Afhankelijk van de gewenste functionaliteiten en waar de doelgroep zich begeeft, kunnen wij je adviseren over welk platform het beste past bij de app. Al meer dan vijf jaar bouwen wij apps voor klanten in Amsterdam en omgeving. Of het nu gaat om een app voor Android, iOS, web of een smartwatch: ons team kan apps ontwikkelen voor elk device.

BEKIJK ONS PORTFOLIO
Tablet, iOS en web apps

iOS apps

Voor iPhone & iPad

Lees meer 

Android apps

Voor smartphones & tablets

Lees meer 

Web apps

Voor (mobiele) browsers

Lees meer 

Hybride apps

Voor iOS & Android

Lees meer 

"Wij zoeken de grenzen van techniek op om het leven van de gebruiker te verbeteren."


Job Burg – Operationeel directeur

Fullservice app ontwikkelaar Coffee IT

Amsterdam als technisch middelpunt


Het is goed om te weten dat ons hoofdkantoor niet in Amsterdam maar in Utrecht ligt. Amsterdam is al jaren het bruisende technische centrum van Nederland en is inmiddels een smart city geworden, iets waar wij ons Coffee IT hart sneller van gaat kloppen. Het is geen toeval dat Amsterdam de hub is voor grote tech bedrijven en evenementen. Neem het hoofdkantoor van Google of het women in Tech event aankomende 26 & 27 november. Amsterdam faciliteert zowel bedrijfsleven als toerist als app gebruiker. Om deze reden hebben wij het hoofdkantoor van Coffee IT een paar jaar geleden verplaatst van Brabant naar Utrecht. Zo kunnen wij onze klanten in Amsterdam beter faciliteren en tevens nog goed bereikbaar zijn voor onze klanten in het zuiden en oosten van het land.

NEEM CONTACT OP

Benieuwd naar een actueel voorbeeld? Bekijk één van onze recente samenwerkingen als app ontwikkelaar Amsterdam:


NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger