Direct op de koffie?

40+ bedrijven


App ontwikkelaar Coffee IT heeft al apps ontwikkeld voor 40 bedrijven. Van starters tot grote corporaties.


Meer dan 100+ apps


In het totaal hebben we al 100 applicaties gebouwd (backends, API's, CMS'en, Android web en iOS apps).


80% kans op match


Onze koffie is sterk. Zo sterk dat u 80% kans heeft dat u uw app ontwikkel traject bij Coffee IT start na ons eerste gesprek.


App ontwikkelaar Amsterdam (regio)


Bent u opzoek naar een app ontwikkelaar Amsterdam? App ontwikkelaar Coffee IT is hét adres om uw Android app en/of iOS app te laten ontwikkelen. Als expert op het gebied van app ontwikkeling hebben wij aantoonbare ervaring in het maken van apps. Wij begeleiden u door het gehele app ontwikkeltraject en helpen u bij het maken van de juiste technische keuzes. Verwacht bij Coffee IT een transparant proces en directe lijntjes.

Heeft u interesse in de ontwikkeling van een app? Neem dan vrijblijvend contact op. Het kantoor van app ontwikkelaar Coffee IT is gevestigd in de regio van Amsterdam.

Neem contact op
App ontwikkelaar Amsterdam
App ontwikkelproces Amsterdam

Het app ontwikkelproces


Staat u op het punt uw fantastische concept om te zetten naar een app, dan bent u vast benieuwd hoe de ontwikkeling van een app bij ons te werk gaat.Onze pragmatische werkwijze zorgt ervoor dat wij uw ideeën en wensen snel kunnen vertalen naar een goed aansluitende app oplossing. Ons proces bestaat uit een vijftal stappen, te weten: onderzoek, ontwerp, ontwikkeling, test en publiceer.

Wanneer u ervoor kiest om een app te laten ontwikkelen door Coffee IT dan begeleiden wij u door het gehele app ontwikkeltraject. Wij behandelen iedere app aanvraag uniek afhankelijk van de gewenste functionaliteiten, de projectdoelen, de doorlooptijd, de doelgroep en het budget. Wij proberen ons traject zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wensen van u als opdrachtgever. Benieuwd naar ons proces?

Ons app ontwikkelproces

Concept & design


App ontwikkelaar Coffee IT is een betrokken ontwikkelpartner. Wij denken graag met u mee omtrent uw idee en concept. Het succes van een mobiele app hangt samen met een gebruiksvriendelijk design. Op basis van goed doordachte wireframes maken onze UI & UX designers een ontwerp die past bij de gebruikers van uw app.


App ontwikkeling


Coffee IT ontwikkeld krachtige apps voor alle platformen. Of het nu gaat om een hybride iOS en/of Android app, een native Windows phone app of een web app. Vanuit ons kantoor nabij Amsterdam ontwikkelen we vrijwel elke denkbare mobiele applicatie. Door onze vooruitstrevende ontwikkelmethodes is uw app klaar voor de toekomst.

App marketing

Wanneer uw app is gepubliceerd in de app stores begint het eigenlijk pas: het verkrijgen van downloads en actieve gebruikers. Op basis van goed plan en een doordachte strategie ondersteunen wij u met het promoten van uw app. Onze specialisten hebben ervaring met SEO, SEA, social media en app store optimalisatie (ASO).

Apps voor alle platformen


Coffee IT ontwikkelt apps voor alle platformen. Wij hebben aantoonbare ervaring in de ontwikkeling van apps voor smartphones, tablets en desktop. Ons team is in staat om voor elk mobiel besturingssysteem een krachtige app te realiseren. Of het nu gaat om een app voor iOS, Android, Windows of web.

Apps Amsterdam

iOS apps

Voor iPhone & iPad


Lees meer 

Android apps

Voor smartphones & tablets

Lees meer 

Windows apps

Voor Windows Phones

Lees meer 

Web apps

Voor (mobiele) browsers

Lees meer 

Apps door Coffee IT in Amsterdam

Waarom Coffee IT als uw app ontwikkelaar?


Wanneer u op zoek bent naar een app ontwikkelaar in de regio van Amsterdam dan is Coffee IT de aangewezen partij. Ons kantoor is centraal gelegen in Utrecht. Vanuit hier werken wij aan de realisatie van innovatieve apps.

  • Ontwikkelt apps voor Android, iOS en Windows
  • Betrokken app ontwikkelaar in het gehele traject
  • Behaalt/ondersteunt uw (bedrijfs-)doelstellingen
  • Gespecialiseerd in full service app oplossingen
  • Ontwikkelt altijd met het oog op de toekomst
  • Aantoonbare ervaring in hybride, native en web apps
  • Expertise in design, techniek en marketing

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger